Licurici de ianuarie-februarie 2009 (147)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Crisspy, ce frumos ca faceti renovari, cred ca esti asa de entuziasmata Super, o sa-i placa lui Razvi sa aiba camera lui Ma bucur ca e bine si s-a mai obisnuit cu schimbarile

Ana daaaa, e o fericire ...imi place, insa ma cam limiteaza bugetul si burtoiul ca nu prea pot sa ma plimb in voie dupa diverse.

Am vazut pozicile, super distractie

Crisspy, fericita de Razvi si 33 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

M-am laudat degeaba ca e bine A., ieri m-au chemat de la gradi sa il iau pt ca avea peste 39 temp. F ciudat ca a scazut f f greu si nu are nici un alt simptom, banuiesc o infectie la urechi? desi zice ca nu il doare urechea.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Miere sanatate lui Aidan . Ati reusit sa ajungeti la dr?

Eu sunt zombie...singura la servici si mor de somn. Razvi a adormit azi-noapte la 12 si de dimineata nu mai vroia sa se trezeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am fost joi trecuta din cauza tusei, dar nu a gasit nimic suspect. Apoi ieri a inceput sa faca febra...azi dimineata avea 37.5, l-am dus la gradinita, e super ok altfel, a dormit bustean 10 ore, nu s-a trezit absolut deloc...sa vedem azi...Daca face trei zile la rand febra il duc si la medic,sper sa nu fie cazul.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Miere, sanatate multa lui Aidan, sper sa nu fie nimic grav
Crisspy, offf, din pacate cam asa se intampla, cand ajungem la renovat nu mai sunt bani suficienti, si tocmai la cea mai frumoasa activitate. Lasa, ca o sa fie tare frumos in noua locuinta. Singurica la munca, sper ca nu ai treaba f multa

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 17+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor, am si eu o nelamurire: de vreo 3 zile, dupa unele cuvinte sa fraze, Ale adauga consoana m si chiar face din buze mmm, ca so cum ar zice mama. Cand e in parc, canta sau recita nu face Asa, dar cand e cu Noi, Parca se alinta sau se prosteste. Sa mergem oare La logoped? Sau sa ignor aceasta faza pana trece La altceva?

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Bee eu cred ca e numai o faza, nu ai de ce sa-ti faci griji si mai mult sa mergi la logoped...eu cu Razvi care nu vorbeste ce sa mai zic

Azi noapte a fost horror, nu pt mine ca am dormit separat, ci pt Adi saracul...Razvi s-a marait si a plans in somn toata noaptea. De dimineata, il intrebam pe Adi poate il durea ceva pe Razvi si raspunsul a fost: Auzi, stii ce? Asta se maraie exact cum faci tu, eu imi dau demisia, ia sa maraiti amandoi la noapte ca eu numai pot

Am hotarat sa facem cu randul pana se naste bubulina...sunt curioasa care cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

noi suntem foarte bine, doarme non stop aproape ca imi fac griji sa nu aiba ceva, cam la 3 ore mananca, face o gramada de kk ... ne-a cazut buricul.

carol in schimb e adorabil, il tot mangaie pe Pat, o data stiu ca a venit la el, i-a pus mana asa protector pe cap si i-a zis PACHIC FRATE. e foarte gentil si delicat cu bebe, doar ca urla tare la el, de fericire.

de fiecare data cand vede o prajitura el stie ca se canta la multi ani, asa face si acasa. ieri le-am facut o placinta cu fructe si tati a pus-o in frigi si a tot plans unde-i la multi ani? si a trecut pe langa o vitrina cu praji si placinte si da-i tare LAAAAA MUUUULTI AAAANI si toata lumea pe strada ii tot zicea la multi ani.

am un chef de duca in mine... vreau la mare

dar in schimb am spalat vase, calc rufe, am dat cu aspiratorul, mi-am curatat usile la dulapurile din bucatarie

VREAU LA MAAAARE

bee - e doar o faza, daca ar fi probleme ar fi ceva permanent, nu doar uneori, plus ca problemele nu apar brusc, ar fi fost semne mai devreme

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

plus ca acuma carol are o noua pasiune.,

daca pana acuma facea doar nino nino acuma cum vede o masina cu sirena/girofar sau care seamana a asa ceva tipa tare PULITIA PULITIA

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Cristi ce tare faza cu PULITIA...super tare!!!

Ma bucur ca lucrurile sunt OK cu voi, esti foarte activa.

Eu sunt din ce in ce mai curioasa sa vad reactia lui Razvi vis-a-vis de bebelina...imi e teama ca nu o sa fie prea afectuos

Mergi la inceput