Nasterea cu dna dr. Popa Mirela
Raspunsuri - Pagina 2
zsenia spune:
Intre timp am nascut si eu cu dna dr Mirela Popa si am revenit pe forum sa ii ofer o recomandare pozitiva.
Am fost in evidenta dansei din prima luna. Este intr-adevar mai aglomerata si trebuie facute programarile din timp, dar in afara de asta este foarte ok. Sfaturile pe care le-am primit pe timpul sarcinii au fost intotdeauna cele mai bune, iar atunci cand a trebuit sa decidem ceva a facut-o fara ezitare (aici ma refer ca nu a luat-o pe bajbaite, hai sa mai vedem ce zice un doctor sau sa repetam analize etc.).
Deoarece imi fusese recomandata si stiam ca este aglomerata, intotdeauna mergeam cu lista de intrebari la consult - prin urmare nu am ce sa-i reprosez din punct de vedere al comunicarii. De asemenea, poate fi si sunata, deoarece iti lasa numarul de mobil din momentul in care te ia in evidenta.
Ce m-a impresionat? Pentru ca am nascut joi si am fost externata duminica, ma asteptam sa vina sa ma verifice personal doar vineri. Dna dr. a venit in fiecare zi, inclusiv in w-e sa ma vada, sa verifice operatia, cum ma simt. Nu am decat cuvinte de lauda la adresa dansei.
Iza on board
luny spune:
zilele astea nasc si eu, speeeer, ca mi s-au lungit urechile!
zsenia, felicitari, sa-ti traiasca puiul, baiat sau fetita? cum ai nascut, cezariana sau natural?
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zsenia spune:
luny,
nastere usoara!. eu am o bebelina :-) nascuta prin cezariana cu rahi-epidurala (din motive de medicamentatie - tb oprit anti coagulantul inainte de nastere).
Iza on board
luny spune:
multumesc!
maine ar putea fi ziua cea mare... sper!!
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
iubu77 spune:
Si eu nascut cu Mirela Popa si ii dau nota 10 cu felicitari!!! O super doctorita cu un suflet mare..si pe mine m-a vizitat zilnic, inclusiv in weekend...super super multumita am fost de dansa si de conditiile maternitatii.