Nasterea cu dna dr. Popa Mirela

Nasterea cu dna dr. Popa Mirela | Autor: ANDREEASMAR

Link direct la acest mesaj

Buna mamici,

Am deschis acest subiect in speranta ca cineva dintre voi a nascut cu medicul Popa Mirela si poate aduce mai multe informatii legate de dansa.

Ati fost multumite, s-a comportat ok cu voi?

Va multumesc anticipat,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna
E am nascut cu ea.prima data la municipal si a doua oara la medlife..eu am fost multumita de cum mi-a fost urmarita sarcina si cum a decurs nasterea..Pot spune ca prima sarcina i-o datorez dansei pt ca altfel ceilati doctori mi-ar fi recomandat avort..
banuiesc ca ansti la medlife cu ea, ca in alta parte nu mai are..sa stii ca m-a vizitat dupa operatie, am fost la control apoi, totul a fost bine..nu o sa ai probleme..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEASMAR spune:

Multumesc mult iubu77 pentru informatii. Da, voi naste la medlife undeva la sfarsitul lui septembrie cu dansa. Singura problema pe care o am este ca reusesc din ce in ce mai greu sa-mi fac o programare la eco de control (trebuie sa sun cu 3 saptamani in avans). Am avut noroc ca morfologia fetala a iesit bine ( am facut-o la Andreea Muntean), pentru ca altfel ( daca rezultatul nu ar fi fost ok) ar fi trebuit sa stau in fata cabinetului si sa sper ca ma primeste printre programari... off...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsenia spune:

Buna,

Si eu am aceleasi probleme cu programarile la dna Mirela Popa. Dar ce am sesizat este ca la majoritatea doctorilor buni la Medlife trebuie sa faci programarea cu 2-3 saptamani inainte (min).

In rest, eu inca nu am nascut, dar merg tot la dansa si am recomandari foarte bune de la cunostiintele care au mai nascut cu ea la Medlife.

Banuiesc ca daca ai ceva urgente, poti incerca sa o suni, deoarece cand te ia in evidenta in carnetelul de sarcina iti lasa inclusiv numarul dansei de mobil.

21+

Mergi la inceput

Sa stii ca si eu la Mirela Popa si acum 3 ani tot in avans cu 2 saptamani trebuia sa fac programarile.. eu dupa ce ieseam de la consultatie in functie de ce imi spunea imi faceam urmatoarea programare..in principiu mergeam cam lunar sau 1 luna jumatate la control..iar pe finalul sarcinii din 2-2 saptamani de la 8 luni parca..
Este ff solicitata la Medlife...ar fi bine daca ar putea sa o cloneze:))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eu am nascut cu ea primul copil, la Medlife, si tot la ea merg si acum! mie imi place tare mult, comunicam f bine!
cu programarile, daca vorbiti cu ea si ii spuneti cum e treaba, veti vedea ca e flexibila, daca nu prindeti programare cand va trebuie, va strecoara printre alte paciente.
eu sunt mai relaxata la sarcina asta, imi fac programarile din timp, merg cam o data pe luna la ea, plus o eco pe trim facuta tot de ea, in afara morfo-fetalelor... pana acum, lucrurile merg bine si nu am nevoie mai des..
Andreea, mai bine intra pe topicul 'nasterea la medlife', gasesti si acolo info..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Incercati sa va faceti programarile din timp...eu sa zic daca mergeam in mai pe 15, cand plecam imi faceam programare pentru iunie si tot asa..daca am avut situatii de urgenta dr.Popa m-a primit si printre programari, am asteptat si cand a avut timp m-a primit..Eu ii sunt ff devotata acestei doctorite si ii multumesc din suflet pentru ce a facut pentru mine..datorita ei am 2 copii minunati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Andreea, esti pe maini bune, stai linistita. La mine a venit la 3 dimineata ( duminica ) sa nasc! Au sunat-o si in 15 minute era langa mine. Si apoi a venit in fiecare zi de cateva ori sa ma vada , este un medic si un om bun. Noi ne-am inteles excelent.

Mergi la inceput

Daca nasti noaptea o cheama de acasa..Nu am auzit sa o fi chemat pe mirela popa ca nastea o pacienta si sa nu fi venit..Vine la toate nasterile doar daca o fi plecata din localitate nu are cum...
Este o doctorita constiincioasa, eu m-am inteles ff bine cu ea..am nascut si la municipal cu ea si la Medlife..daca as face bebe 3 tot cu ea...O sa vezi ca te va vizita zilnic si va fi totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

mama finutului meu a nascut cu ea.
avea hepatita B si stia acest lucru de cand i-a luat sarcina in urmarire, adica de la 4 luni.
desi stia, cu 30 de min inainte sa nasca, cu dilatatie 5, i-a facut cezariana,ca si-a adus aminte ca are hepatita b.
desi putea alapta copilul daca ii prescria o medicatie ca lumea, a fosrtat-o sa ablacteze, pt ca pierduse din vedere acest aspect. stiu mamici cu hepatita b care au alatptat bine mersi pt ca au luat o medicatie corecta in sarcina.
apoi vaccinul pt copil care se facea special, cei de la Medlife nu l-au avut.
a rascolit juma de tara dupa el.
desi i s-a spus ca o costa undeva in jur de 1700 de euro, factura a fost de 2200 de euro, ca au fost si alte servicii,asa de vreo 500 de euro in plus.
mai mult de cat atat, faza vazuta de mine la acel acvariu cu bebeii. asistenta ii schimba pe toti, la rand,fara sa isi schimbe manausile la fiecare bebe, cum ar fi fost normal.
rezultatul, a plecat cu stafilococ din spitalul privat, din medlife Grivita.
am incercat si eu la dansa,dar aveam probeleme prea mari si brusc,nu a mai fost de gasit.

Mergi la inceput

da..din pacate mai sunt si astfel de situatii...si este pentru fiecare o chestiune subiectiva si de experienta traita..
eu una ii datorez multe acestei doctorite..pt ca mi-a salvat prima sarcina..am zis ca ii voi fi recunoscatoare mereu..avand 2 sarcini urmarite la dna popa mirela am dezvoltat si o relatie de prietenie si i-am trimis si multe paciente..in general ff multumite insa asa este in viata..si cu bune si cu rele...important este ca cele rele sa fie net inferioare celor bune..

numai bine la toata lumea..

Mergi la inceput