Iul-Aug 2011-Bv Dya, Alymih & Ramyy!15 bebei! (71)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Ce faceti fetelor?

SUNT SI EU MAMICA!!!!

Luni am plecat spre spital, incepusera contractiile rare la 4.30 dim iar spre ora amiezii erau mai dese si dureroase, dilatatie 2. La ora 16 mi s-a administrat epidurala caci eram lesinata de durere,pur si simplu nu mai faceam fata (dilatatie 4) , iar la ora 22, pe 4 iulie 2011 a venit strumfuletul meu iubit, Ianis-Stefan- 3335 g, 52 cm, apgar 9.
Per total a fost cea mai frumoasa experienta si zi a vietii mele.

Suntem in spital acum, spre sf sapt mergem acasa.
Pup toate fetele si bebicii!!
Hai Lissa, hai Cristelle, va tin pumnii!
Bine ai venit bebe de Alymih!

39+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

Felicitari Alymih...bine ai venit bebe

Felicitari Dya ....bine ai venit bebe Ianis -Stefan

34 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Felicitari Dya!!! Bine ai venit Ianis Stefan!!!!

Cine s-a luat de Ana???? Nu intra mai rar...te rog si eu!!

Oana 38+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

felicitari alymih recuperare rapida si un bebe frumos si necolicosHAI RAMMY

34+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

BRAVO DYA!!FELICITARI!! BINE AI VENIT BEBE IANIS!! SA FII SANATOS SI SA BUCURI PE MAMI SI TATI!!

40+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Anamaria ...pai tu te iei dupa gura lumii ......pt mine esti o mamica model si imi face placere sa te citesc ....asa k lasa rautatile

34 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya27

Ce faceti fetelor?

SUNT SI EU MAMICA!!!!

Luni am plecat spre spital, incepusera contractiile rare la 4.30 dim iar spre ora amiezii erau mai dese si dureroase, dilatatie 2. La ora 16 mi s-a administrat epidurala caci eram lesinata de durere,pur si simplu nu mai faceam fata (dilatatie 4) , iar la ora 22, pe 4 iulie 2011 a venit strumfuletul meu iubit, Ianis-Stefan- 3335 g, 52 cm, apgar 9.
Per total a fost cea mai frumoasa experienta si zi a vietii mele.

Suntem in spital acum, spre sf sapt mergem acasa.
Pup toate fetele si bebicii!!
Hai Lissa, hai Cristelle, va tin pumnii!
Bine ai venit bebe de Alymih!

39+ Ianis-Stefan
BRAVO DYA FELICITARI PT BEBELUS ITI DORESC RECUPERARE RAPIDA SI LUI BEBE II UREZ BUN VENIT PE ACEASTA LUME

34+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Neata!

Felicitari Aly Mih!

Felicitari Dya!

Am pierdut dopul gelatinos azi-noapte si dimineata am fost la doctor ca sa vedem care e situatia. Bebe e bine, are 3,2 kg+-300 g si dupa cum se prezinta situatia in maxim o saptamana nasc. Maine fac 37 de saptamani si mi se pare cam devreme

Anamaria merci pt lamurire O s-o trimit pe mama diseara sa cumpere si hainute pt nou nascut ca daca nasc zilele astea vor fi prea mari hainele cumparate de mine.
Nu te mai supara Mie chiar imi face placere si de abia astept sa ne impartasesti mai multe despre ingrijirea lui bebe Petru ca asa mai invatam de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Felicitari Dya!!! Bine ai venit bb Ianis-Stefan!! Adaptare usoara, laptic mult si sanatate maxima la amandoi!!!
Felicitari Alymih!!!Bine ai venit bb!!!Asemenea va uram o adaptare cat mai ushoara si multa multa sanatate!

Anamaria sper ca nu a fost nici una din fete. Oricum nici una nu cred ca e rea intentionata poate au nevoie mai mult de sfaturile voastre ca mamici si solicita mai mult prezenta ta aici...nicidecum mai putin. Eu una...as vrea sa intri mai mult (valabil si pentru celelalte mamici)...suntem geloase si vrem mai multa atentie..
Dar intelegem ca esti si cu bb mic si cu copii si te lasam sa intri in ritmul tau. Deci nu te supara pe niste adulte geloase pe puii tai

Zicem si noi prezent la apelul zilnic! Toate bune si frumoase, merg azi la control: sunt curioasa ce va zice don'doctor ca pana acum am mers la moasha (si asha de bine imi era...sincer). Sa vedem cu ce toane ma intorc de la domnul invatzat.
Fug sa fac baie

Va pup pe toate

Felicia,de (Gabriel) si 36+ cu bulina Anamaria AMR 4 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria iese invingatoare!!!

_

Where there is a WILL there is a WAY!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Am pierdut dopul gelatinos azi-noapte si dimineata am fost la doctor ca sa vedem care e situatia. Bebe e bine, are 3,2 kg+-300 g si dupa cum se prezinta situatia in maxim o saptamana nasc. Maine fac 37 de saptamani si mi se pare cam devreme

Mihaela

Yupiiiii .....mai ai putin

34 + Arianna-Maria

Mergi la inceput