Strugurasi de Sept-Oct 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Zubi, nu esti singura care are astfel de stari.. doar ca unele vorbim despre ele, unele nu . Poate e si vremea de vina, poate e si faptul ca stai acasa si ai mai mult timp de gandire, nefiind asa ocupata ca inainte! La cate ganduri negre am avut si eu (inca mai am), daca ar fi sa le exteriorizez, ar zice lumea ca sunt dusa definitv.

Incearca sa alungi tot ce ai negativ in tine!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana trece si la mine , 29 sapt , tot 6 kg plus

lai si eu votez tot Damian

alexa f frumoase pozele

oana si tu esti frumu si slaba

_

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris_K

Oana, mergi si tu la eco' sapt. asta?

28+
Iris, eu o sa merg cam peste 2 sapt.pana atunci stau cumintica aacasa. am vazut ca ai o nelamurire cu privire la nr de sapt. Eu am dpn pe 25 sept si azi am 28s1z. vad ca tu esti la doferenta de 1 zi fata de mine deci ai 28+2. Apropos de sapt si trimestre eu am un calculator care m-a bagat in trim 3 incepand cu data de26 iunie adica la 27s. Mi se pare ca e calculat ok atata timp cat la data respectiva mai aveam 3 luni pana la dpn. deci eu ma consider intrata in trim 3 de la 27s

Oana 28+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Jade, multumesc, dar am un fund imens...ieri cand m-am gatit pt cumatrie mi se revarsau suncile peste bata de la chilot...iar un genunchi il am cat o buca dinainte de sarcina. plus ca ieri am mancat singura tot platoul de prajituri de la o masa de 8 persoane...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Oana, eu azi am intrat in sapt 28 deci sunt cu o zi in urma ta.
Si atunci, eu am DNP in 26 sept si tu in 25 sept ceea ce e ok.
Ce nu intelegeam eu e, de ce Kora, care are ca si tine (daca mai tin bine minte) 28s1z, are DNP mai tarziu ca noi. Ea scria ca va naste mai devreme, prin cezariana, prin 27-28 sept.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Jade, multumesc, dar am un fund imens...ieri cand m-am gatit pt cumatrie mi se revarsau suncile peste bata de la chilot...iar un genunchi il am cat o buca dinainte de sarcina. plus ca ieri am mancat singura tot platoul de prajituri de la o masa de 8 persoane...

hai mai , fi serioasa

_

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

io nu stiu daca intradevar am motive reale sa fiu asa sau doar vad io lucrurile asa din cauza hormonilor...
voi ce mai gatiti,ca azi chair nu am nici o idee, cred ca o varzica calita cu marar, altceva, idei? ca iar nu vb de secs

Zubi, mami31+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Neata fetelor!

Raportez si eu aceleasi +9kg la 29s.

+ 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi mie mi-i pofta de gulas de mor... .. da cred ca pun niste fasole boabe la moi , sa fac maine.. iar azi fie o fasole verde cu pui , fie vine randu mazarei mele albe cu marar... fie o salata asortata si la sot ochiuri

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Hayat pune mamico reta de musaka ca si mie imi place enorm de mult dar mai greu cu facutu, mie nu imi convine atit de bine perna, referitor la servici, pai nustiu daca au drept fara tine sa desfaca contractul si sa nu te lase macar sa te inregistrezi ca somera.

Cea mai fericita mami 31 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Buna dimineata , va spun si eu....mai tarzior!

Marryan , la mine situatia cu locul de munca a fost poate cel mai neplacut lucru care mi se putea intampla. Seful meu stia ca daca ma marit o sa plec din oras, insa nu stia cand,pentru ca nici nu ma intrebase si eu nu apucasem sa vb cu el. Si s-a gandit sa imi usureze el decizia , mai ales ca aveam deja o ucenica noua pe care o pregateam sa o las in locul meu si de ce sa plateasca un salariu in plus, cand putea sa ramana tot la unul....?

Ce m-a durut mai tare a fost ca nu a asteptat inca 2 sapt cat am fost eu plecata, sa ma intorc si sa rezolvam problemele impreuna, profesional si amical, mai ales ca am fost "parteneri" in aceasta calatorie timp de 9 ani.Am condus studioul singura timp de 4 sau 5 ani, pentru ca a facut reducere de personal(criza....bat`o vina). Numai ca asta nu a mai contat. AM incercat sa mai salvez ceva dupa ce am revenit , dar contabila , cu buna incredere ca eu eram de acord cu decizia sefului, a completat formularele si le-a si inregistrat, nemaiputand face nimic pentru mine.

Asadar de la 1 decembrie eram libera de contract, insa dl sef, avea pretentia ca eu sa merg inca la serviciu, fara a fi platita, sa imi indeplinesc sarcina de profesor pentru noul invatacel. Logic, ca si-a luat-o peste botic.... dar asta nu mi-a ajutat la nimic, ca tot cu treburi incurcate am ramas...

Citat:
citat din mesajul lui Seidana
Hayat...ca sa puteti inreg bebe pe bucuresti cereti proprietarului sa va faca flotant...
Cu veniturile ,e complicat da'.. cununia civila de ce nu o faceti pana vine bebe? doar nu suporta ch si poate nu te-ai bate de situatii la inreg...

Seidana, legat de cununie, exact la asta ne gandisem si noi. In ce priveste flotantul, e alta problema. Cand am inchiriat apartam , eu eram inca la Medias si sotul a facut contractul doar pe numele lui(nici nu putea sa faca altfel, pentru ca nu avem un act de casatorie de la starea civila), asadar , pe contractul de inchiriere doar el poate sa isi faca si eu nu. Pentru ca din cate stiu, proprietarul nu mai are cum sa ma primeasca in spatiu ,daca are deja un contr de inch cu altcineva,pe aceeasi adresa. Asta ramane sa mai dezbatem. Oricum, copilul va avea domiciliu pe Bucuresti. Ca n-are rost sa il plimb prin SB pentru orice chichineata, daca il pun pe adresa mea:))...

26+ cu minune de

Mergi la inceput