Strugurasi de Sept-Oct 2011 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Sei, io cred ca mai fac,pe langa varzica, niste pui cu ciuperci???

am mai vazut si eu din pozele voastre,ce de burtici frumoase
Ancaroro,si tu ai cump o gramda de hainutze,ce frumoase sunt
Darisa, suepr tari pozele cu rochita aia roz, super furmoasa
Nane, pozele din vacanta..tare mi-au placut
Iar pe tine, Oanaiasi, sunt sup..ca mi-ai facut o pofta de zmeurici, ca sa nu mai zic de imagiantie, mi-a placut tare mult poza

Zubi, mami31+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello burtici!!!

Ne-am intors de la tara,s-a lasat cu jale mare cand a vazut ca ne urcam in maxi-taxi singurei,fara mamaita . S-a calmat cand i-am pus centura de la scaunul din microbuz si i-am dat un batonas cu cereale si caise,sunt preferatele lui . A ciripit tot drumul,a tot tras-o de maneca pe o duduita sa o bage in seama,dar ea ciu-ciu,cred ca nu ii placeau copilasii prea mult ca dadea ochii peste cap cand Paul radea in hohote facandu-mi bau cu mainile la ochi si eu prefacandu-ma ca ma speriu rau de tot .Acum exploreaza fiecare coltisor al apartamentului, i-a iubit pe fiecare in parte : pe unchi,pe tati, mingiile,papagalul,scarile din bloc ,caruciorul(inca e la parter ,desi s-a pus praful pe el de cand nu l-am mai folosit) ,si cam tot ce a intalnit in cale. Pana si pe un baietel intalnit pe strada . A dat noroc cu el si apoi l-a imbratisat . Am si smiorcait nitel la intalnirea cu PAul ,pentru ca pentru prima data mi-a sarit in brate cand m-a vazut,a alergat inaintea mea si nu mai putea de fericire,m-a pupat intr-una vre-o juma de ora,si in tot timpul asta eu am stat cu un ranjet tamp pe fata si lacrimi in ochi. Mi-a crescut baiatul mai,si i-a fost dor de mine .

Zubi de cand l-am nascut pe Paul am fost tare plimbareata.

Ieri am cules toata ziua zmeura,aseara mi-am pus-o cu zahar sa isi lase sirop,am pus si visine cu zahar,la fel,pentru sirop , acum cand le-am adus acasa cumnatul si sotul au spus ca am adus toata curtea soacra-mii,ca am luat si dovlecei,verdeturi ,branzica buna , malai de ala macinat la moara,nu grisat, si o gramada de alte chestii de prin gradina.

Seidana biberoanele sunt de sticla ,si cele de la baby nova( uite http://www.bebelusul tau.ro/marca.php?marca=Baby%20Nova aici un sait cu produsele lor,scoate spatiile dintre "copilul" si "tau" ,ca era considerat reclama).

Apropos de reclama, colaceii aia de pus la gatul copilului mi se par ceam mai mare balarie scoasa pe piata. Nu mi se par deloc safe,nu mi se pare ca ar ajuta in vre-un fel mama sau copilul la baie. Dar poate is eu mai ,si nu pricep .

Revin,acum imi e foameeeee. Prajesc dovlecei,curat usturoi pentru mujdei si va scriu voua...moamaa ce de lucruri fac odata.

Pentru Raisa
Lali de Paul ( 01.10.2009)
si 31+ cu Ioana Teodora
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

zubi, da, maine incerc sa imi fac niste analize. nu cred ca-s obosita, ca am bagat somn de cand am venit.

sper sa nu ametesc asa de acuma ca am pus-o. cum ma mai deplasez eu? mai ales in Bucuresti ca o sa fiu singura.
pfff....

mi-a mutat iosup programarea, merg joi dim la el.

eu am 2 luni jumate fara sot
sa vedem daca rezist sa nu-l rog sa-si ia bilet sa vina in vreun weekend prelungit

de acum ma apuc si eu de citit "mama si copilul" si vreau sa citesc si niste literatura ca in ultima vreme cam pauza si sa incerc sa ma relaxez.

am facut si eu poze ieri cu sotul, ca n-aveam niciuna cu el si cu burtica, dar nush de ce nu imi merge adaptorul sa le bag in pc.
o sa mai incerc mai tarziu si apoi le pun si eu pe cont.

raportez un kil in plus.
3 in total de la inceput.

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

May welcome to Romania!

Probabil ca ametelile de le resimti acum, sa fie de la zbor si oboseala. De ametit am inceput si eu de cateva zile, cand ma dau jos din pat....sau stau mai mult timp in picioare, insa sunt de scurta durata. Nush, o fi si un strop de anemie? Oricum, tu o sa mergi la medic si poate ca o sa iti mai faca niste analize....poate ar fi bine pana atunci sa iti mai verifici si tensiunea, atunci cand ametesti sa vezi cum stai. Pupici si sedere placuta. Sper sa ne si intalnim...prin Bucuresti.

Zubi . We are here for you

Marryan, revin si eu cu reteta de Musaca de dovlecei

Ingrediente:
- 2-3 dovlecei potriviti
- 500 gr carne tocata(pui,vita, porc sau amestec)
- rosii
- 1 ceapa
- 2-3 catei de usturoi
- 1/2 ardei gras (galben sau rosu)
- 2 linguri ulei
- 2-3 linguri pasta de rosii(sau 1 cana de bulion,suc de rosii)
- frunze de patrunjel
- 2 oua(optional)
- sare, piper

Mod de preparare: Dovleceii ii speli si cureti de coaja,daca au coaja moale, poti sa ii cureti in striatii, doar din loc in loc , ca o zebra si apoi ii tai in rondele. Ceapa , usturoiul si adreiul se curata si se toaca marunt , apoi se calesc in putin ulei si se adauga carnea tocata. Se lasa sa se caleasca toate un pic, se condimenteaza si se adauga o jumatate de ceasca de apa calduta si se lasa putin sa fiarba pana scade din sos,toate oricum o sa se mai faca in cuptor.
Dupa ce ai terminat, iei un vas termorezistent si ii ungi fundul cu putin unt sau ulei, dar nu mult, tapetezi cu un strat de rondele de dovlecel, apoi un strat de rondele de rosii, un strat de carne,pana termini amestecul de carne. Termini cu un rand de rosii si presari cu patrunjel tocat marunt,adaugi o cana de suc de rosii si pui la cuptor.Lasi sa se coaca pana scade tot lichidul din tava.
Te poti opri in faza asta sau daca vrei sa aiba o alta fata, poti sa bati bine doua oua si sa le adaugi peste musaca si sa mai dai la cuptor pana se incheaga bine.Se poate servi calda sau rece, cu putina smantana sau iaurt langa.E delicioasa. Pofta buna!

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

wow Lali, ce emotionant, bebeii ne uimesc inca din burtica...bravo ca ai venit incarcata, mi-e o pofta de zmeurica de nu mai pot, relelor, si nu stiu daca oi gasi in piata; si vad eu ca te-ai intors cu bateriile incarcate

Hayat....imi inchipui ca e super buna musacaua asta, sapt asta o sa incerc si eu

Zubi, mami31+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

hayat, merci, da, sa incercam sa ne vedem.
care vrea sa iasa?
mie doar mi-e teama cu ametelile astea sa nu se repete, ca atunci nu mai ies din casa decat la dr, cand oi fi in bucuresti :D

dar hai sa facem o listuta.
eu vin miercuri seara in Bucuresti si stau pana luni supa amiaza.
problema mea este ca eu seara nu pot iesi fiindca mi-este rau, in timpul zilei o sa fie cald, deci raman diminetile fara cea de joi si cea de sambata fiindca am programari.

deci, cine este pentru vineri sau duminica sau luni dimineata? :D
si unde?
eu stau in Iancului.

zubi, ti-am dat un mp si am vazut ca nu l-ai citit.

27+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimineata, burtici dragi! Eu acum m-am trezit, azi-noapte am adormit la 3, mi-e frica sa dorm singura, am stat cu tv deschis si ma deranja lumina, m-am foit pe toate partile, bebelina la fel, cred ca s-a intors ca acum ma loveste in parti , stanga-dreapta, se plimba aseara prin burtica in asa hal ca vedeam prin rochie cum se invartea, mi s-a parut tare straniu
Rach, poti sa ai tu 16 kg in plus ca tot frumoasa foc esti
Anilansa imi pare bine ca ai avut un concediu frumos si te-ai putut relaxa alaturi de familia ta
seidana, tu si lai ati scris asa frumos despre cum va relaxati voi cand va sunt sotii plecati, o sa incerc si eu sa fac la fel.Ai dreptate, e un bun prilej sa imi acord mie mai mult timp, sa ma relaxez, sa lenevesc, sa citesc, sa nu gatesc decat daca si cand am chef, sa ma plimb...asa o sa si fac
May o sa facem clubul bocitoarelor fara soti aici, glumesc, uite, ia si tu exemplu de la fete, in ceea ce te priveste e un picut diferit ca nu esti la tine acasa, insa ceea ce faci este spre binele tau si al bebelinei, o sa treaca timpul repede si o sa pleci acasa la sotiorul tau cu un copil superb in brate . Si ma enervezi ca ai luat numai 3 kg, cum e posibil asa ceva, eu continui sa vomit dar numai dimi, apoi mananc normal, de aceea ma ingras cu spor. In privinta ametelilor, la mine e semn clar de lipsa de calciu si magneziu, din 2008 am probleme mari, atunci am ajuns la spital ca am cazut pur si simplu langa pat, am stat in perfuzii si mi-am revenit complet dupa vreo 2 luni. De atunci stiu ca la primul semn de ameteala, trebuie sa iau calciu si magneziu urgent. Si odihna cat mai multa, face foarte bine.
Oana, esti o frumoasa si esti slaba, nu mai spune ca esti grasa, uite la mine, acolo persoana grasa,nu tu
zubi iesi din starea asta, trebuie!
Hayat, mi-ai facut o pofta de musaca de dovlecei, ma duc mai arziu la piata sa cumpar ingredientele si sa incerc si euSper numai sa am chef sa imi misc fundul din casa.
Lali, ai o minune de baietel, e un dulce.Dovleceii ii faci pane sau ii prajesti pur si simplu, fara ou?
Mama cat am scris, se vede ca nu am ocupatie, ma duc sa imi pregatesc cursurile si ma apuc de invatat macar vreo ora-doua.

28+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Sal fetelor iar e luni..Si la noi asa vreme urata e afara, ca nu o mai suport..Nu pot sa fac nimica pe vremea asta.Si m-am saturat de stat in casa!!
Apropo de DPN chiar am vrut ieri sa va intreb cum imi recomandati sa calculez.Eu am calculat dupa ziua ovulatiei, la care am adaugat 2 saptamani, fiindca am avut ovulatia mai tarziu cu cateva zile.Dupa ziua ovulatiei ar trebui sa nasc in 9 octombrie, lucru confirmat de 4d, unde mi-au iesit calculele exact pe varsta calculata de mine( azi as avea 26 sapt si o zi)..
Daca calculez dupa UM atunci ar trebui sa nasc in 6 oct.Stiu eu ca nu o sa nasc exact in ziua aia, si ca 3 zile in plus/minus nu conteaza, dar pana acum mi-a fost mai usor asa, ca stiu exact cat timp are BB din burtica si in ce stadiu de dezvoltare e.
In fine, ce nu inteleg eu e de ce dr meu imi adauga mereu cate o saptamana in plus.La 25 de sapt mi-a zis ca sunt in 26, si tot asa..

26+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

Fetelor, tocmai ce vorbeam cu o prietena pe mess, avea sarcina gemelara si a nascut la 29+ sapt. (in 22 iunie). Amandoi micutii sunt ok, dar au fost asa micuti la nastere! Fetita a avut 1000 g si baietelul 1150! Oricum, ma bucur pt ea, micutii sunt bine, niste luptatori si au inceput sa ia in greutate !

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

ce chiloti va luati pt spital ?
modelul 'moartea pasiunii' ?
si a cumparat careva ?
niste poze ceva ?

dilema mea cea mai mare este ca nu stiu ce marime sa iau
si cat de inalti ar trebui sa fie

_

29 +

Mergi la inceput