Florile de liliac mai-iun2010 au ajuns la scutece!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Apropos , cunosc bebei de 1 an care fac la oala si nema pampers. Asa ca se poate! Un pic de ironie nu strica, dar cand e prea des (si aceeasi), deranjeaza destul de mult.

Eu pe fi-miu l-am pus de 3 ori si de fiecare data a terminat cu oala in cap! Eu sunt un caz ratat, dar care nici nu a perseverat!

Mamica unui buburuz [/font=Comic Sans MS]

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:

Apropos , cunosc bebei de 1 an care fac la oala si nema pampers. Asa ca se poate! Un pic de ironie nu strica, dar cand e prea des (si aceeasi), deranjeaza destul de mult.

Eu pe fi-miu l-am pus de 3 ori si de fiecare data a terminat cu oala in cap! Eu sunt un caz ratat, dar care nici nu a perseverat!

Mamica unui buburuz [/font=Comic Sans MS]

eu cunosc bebei care la un an legau cate 2 cuvinte si recunosteau majoritatea literelor. deci se poate. al meu a pierdut trenul, cred ca stau prea mult pe net.

ref. la olita, am fost f deschisa la orice varianta, si la primul copil si acum. am citit tot ce se putea despre elimination communication (adicatelea pampers nema, deloc-deloc, de la nastere). si cand am aflat ca de fapt tot pe la 2 ani si ceva poti sa zici ca face copilul la olita/wc constient si ca ai scapat de problema asta, am zis pas, ca n-am suficienti nervi in dotare sa stau cu ochii numai pe un copil sa-l vad cum face o grimasa cand face kk.

copiii care scapa de pampers inainte de 1 an cred ca sunt exceptii.

a, de fapt si noi am scapat de pampers. acum folosim doar happy si pufies .

iar ref, la ironie, macar sunt constanta, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mie imi place ironia, dar mai schimba placa!

Mie nu-mi place faza ca daca unu' nu se integreaza in curent (turma) trebuie omorat, judecat, pus la zid si abia apoi acceptat.-adresare fara destinatar anume, doar asa ca sa ma aflu si eu in treaba...

Mergi la inceput

Citat:

Mie imi place ironia, dar mai schimba placa!

Mie nu-mi place faza ca daca unu' nu se integreaza in curent (turma) trebuie omorat, judecat, pus la zid si abia apoi acceptat.-adresare fara destinatar anume, doar asa ca sa ma aflu si eu in treaba...

Mamica unui buburuz

cred ca am schimbat-o. des si mult si pe multe si variate teme. scuze.
n-am omorat pe nimeni, n-am pus la zid si nici n-am acceptat in vreun fel anume pe nimeni, pt ca nu mi-am propus asta.

Mergi la inceput

Ai adus multe subiecte in discutie si eu una pe unele chiar le-am apreciat, dar o fi repetitia mama invataturii, dar in cazul ironiei devine agasant.
Din moment ce subiectul olitei la momentul lui a generat 'inflamatii' chiar nu trebuie de fiecare data cat prinzi momentul sa fi iar ironica pe acelasi subiect.
Nu m-am bagat la subiectul olitei si la altele sensibile in care multe raspunsuri sarisera calu' (nu numai a ta), dar din moment ce cam esti singura care mai rascoleste trecutul, multe persoane chiar cred ca ai ceva cu ele anume.

Nu am nimic personal sau virtual cu tine, sper doar sa o iei ca pe un punct de vedere diferit de al tau (sau ca pe o critica-ceva mai bland asa), care nu cred ca e unic.

Nu vreau sa te superi pe mine, vreau sa continuam sa postam la aceasta odisee, care oricum pare a fi pe duca, cu bune si rele!

Si-mi cer scuze ca iar m-am pomenit vorbind, fara sa fiu intrebata.

Mergi la inceput

Acu' plec spre casa, va urez o Seara placuta!

Mergi la inceput

ok, Nicoleta, am inteles punctul tau de vedere.
vreau doar sa lamuresc un aspect: nu am nimic cu nimeni, mi-e absolut egal si indiferent cum isi cresc altii copiii sau ce cred ei despre ce vad/aud/citesc.
mie mi se pare ca prea repede unele lucruri sunt luate personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Nico, nu esti deloc gica contra. Ai gasit solutia, echilibrul care functioneaza cel mai bine pentru tine si familia ta. E perfect si te felicit pentru asta!

Inca o data, sper ca subiectul propus de mine sa nu ne imparta in doua tabere.
Si mie mi se pare ca prea des se iau personal afirmatiile cuiva de pe forum, iar apoi se incing spiritele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

io is din cele care simt la un mom dat ca vreau la serv....la rares am zis ca o sa merg imediat la serv dar nu m-a lasat inima sa il las pana la un an si 11 luni :)) ....dar atunci faceam si chestii legate de serv de-acasa....acum am zis ca merg la serv dupa ce face horia un an dar uite ca nu il pot lasa nici pe el.....mai ales ca la el nu stiu exact ce se intampla cu el....daca e o problema sau un ritm mai lent....acu zic ca stau acasa pana incepe sa mearga, dar deja simt nevoia de serv...io simt ca ma tampesc acasa, ca imi lancezeste creierul, ca nu interactionez cu oamenii, ma salbaticesc.....asa ca da, io vreau inapoi....dar nu oricum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

io is din cele care simt la un mom dat ca vreau la serv....la rares am zis ca o sa merg imediat la serv dar nu m-a lasat inima sa il las pana la un an si 11 luni :)) ....dar atunci faceam si chestii legate de serv de-acasa....acum am zis ca merg la serv dupa ce face horia un an dar uite ca nu il pot lasa nici pe el.....mai ales ca la el nu stiu exact ce se intampla cu el....daca e o problema sau un ritm mai lent....acu zic ca stau acasa pana incepe sa mearga, dar deja simt nevoia de serv...io simt ca ma tampesc acasa, ca imi lancezeste creierul, ca nu interactionez cu oamenii, ma salbaticesc.....asa ca da, io vreau inapoi....dar nu oricum...

mama lu' R (23 martie) & H (21 iunie)
Same here
Si eu vreau la servici,simt ca m-am plafonat,ca stiu sa schimb doar scutece,parca nici o conversatie legata de alt domeniu nu mai stiu sa port,insa daca ma intrebi ceva de Sebi,imi pot da doctoratul
Dar eu sunt si dusa rau,vreau sa fac si altceva dar intr-o zi cand trebuia sa plece sotul la tara cu socrela,au vrut sa-l i-a si pe miezos...eiiiii,ma luase cu calduri cand ma gandeam ca va sta in preajma ei.
Nu pot explica cum m-am simtit,constientizam ca nu am dc sa fiu impotriva ca doar era si tacsu prezent,dar nu suportam gandul ca va sta o zi intreaga in preajma socroseniei si fara mine
Dc la asta am reactionat asa,pai la gradi cred ca o sa-mi vina rau,ma inscriu si eu cu el
Edit:e mare isterie cu furatul copiilor,pana acum eu "auzisem" doar la voi,acum vuieste si cartierul nostru,ca s-a furat din complexul comercial Europa

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput