Florile de liliac mai-iun2010 au ajuns la scutece!
Raspunsuri - Pagina 4
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo Bine v-am gasit in casa noua!! Ne mai primiti si pe noi? Despre noi putem spune ca avem 7 dinti si 3 masele,mergem f bine singurele, facem tot ce trebuie sa faca un copilas la varsta ei. Dormim de la 22.30 pana a doua zi la 10-11.si dupa amiaza 2-3 ore.(eu zic k este bine). Am un anunt cam grotesc: de cateva zile tot vb cu mai multe prietene care imi spun(sotul uneia este politist)ca se fura copii pt organe. Zona Rahova, afi cotroceni(de la locurile de joaca)din parcul IOR. Chiar mai devreme m-a sunat o prietena sa imi zica ca s-au gasit pe camp la lehliu 15 copii fara rinichi si ficat pusi intr-o punga si cu niste bani si un bilet"ne pare rau". ![]() ![]() ![]() Deci trebuie sa avem mareee atentie, ii smulge din brate, stiu ca pare de necrezut dar majoritatea mamiciilor din aceste zone vb. Eu nu imi pot da seama cum poate un medic sa faca asa ceva ![]() este strigator la cer!!!!!!! Pt ca este clar ca organele sunt recoltate de un medic![]() ![]() La tv inca nu au dat pt a nu creea panica, bine ca ne anunta tot felul de prostii si ce este important nu! V-am zis si voua sa fiti si mai atente, nu ca nu ati fi!! ALE in mandra de KARINA(01.06.2010) |
eu nu inteleg cine are interes sa starneasca panica cu astfel de mesaje
.e cusut cu ata alba, rau de tot. sigur, ii mustra constiinta pe aia care rapesc si mai pun si niste bani si mai lasa si urme grafice cu "ne pare rau" (ca na, sigur le pare rau
)...eu nu cred ca politia ar tine asa ceva secret, indiferent cata panica s-ar crea.
da, vigilenta mai multa nu strica din partea noastra, panica si paranoia insa cauzeaza grav sanatatii noastre mintale!
aleesicoo spune:
multe nu se dau la tv pt a nu creea panica..
iar politia probabil k face ceva in privinta asta
in fine fiecare crede ce vrea
Vivela spune:
daca ar fi o urma de adevar in asa ceva, ar tipa toate ziarele de scandal (gen libertatea, can can si alte rebuturi de genul asta). pai toata presa e in stare sa creeze panica din nimic si tocmai subiectul asta sa le scape?
deci nici macar pt ei nu e veridic subiectul.
da, eu ii pazesc pe ai mei, nu ii scap din ochi. pt ca asa cred ca e mai bine. dar daca "ii smulg din brate", cu toata atentia mea nu stiu ce as putea face...brrr...
cris_09 spune:
Zvonurile astea par tocmai scoase de autoritati cat sa nu le crezi(au pus bani cu bilet:imi pare rau),ca sa nu provoace isterie,dar atat cat sa-ti pui niste intrebari si sa incerci sa casti ochii.
Parerea mea
Oricum trebuie sa stam numai langa copilasi ca mie mi se pare ca e promotie la cazaturi,vanatai,cucuie
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
cris_09 spune:
Cand s-a mai discutat despre asta Nana pusese un link dar evident nu-l mai am
PS:Lia este inspre bine,vineri incearca sa-i faca cerclaj din nou
Cris
,mami de Sebi,copil poznas
,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010O vestuta pentru David
eladea2005 spune:
uauuuuuuu, eu va cautam la odisee si nu va gaseam...
(va citeam din umbra
)...si voi cand colo...
ce-a zburat vremea...
sa avem 3 ani minunati, lipsiti de griji, boli si probleme, dar pline de dragoste, bucurii si cat mai multe realizari...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
veronicach spune:
Legat de furtul copiilor...nici eu nu stiu ce sa cred
Alecopiii erau morti?!
tocmai imi povestea o amica din parc ca acum 2 zile s-a furat un copil in mall
parintii l-au lasat dormind in carucior, in fata unui magazin
au inchis mall-ul si au gasit fetita tunsa si imbracata in alte haine, intr-o toaleta...
dar oricat s-ar dori musamalizarea...cine ar putea sa inchida gura unor parinti indurerati?
multa sanatate tuturor bebeilor!!!
veronicach spune:
un articol, pe subiect http://www.tribuna.ro/stiri/stirile-de-pe-strada-mea/calugarii-care-rapesc-copii-pentru-organe-nu-exista-58749.html
eladea2005 spune:
aceeasi isterie si la Cluj, zvonurile circula repede...
dar:
http://www.stiridecluj.ro/social/niciun-copil-nu-a-fost-rapit-din-hipermarketul-cora-din-cluj-napoca-
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - ziua lui Filip
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

in
mandra de
KARINA(01.06.2010)