Brumarei nov.dec.2011 (42) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Daca e bine, mananca si vorbeste si daca a ajuns la Buc., atunci o sa se termine cu bine. Asa e, in momentul ala de panica ii sperii si pe altii, fara sa vrei.

Vesti despre Lia sunt la sb separat despre cerclaj rupt. Cica s-ar putea face ceva, se intrezareste o raza de speranta. Sper din suflet sa fie bine si cu Lia si cu bb!

firicel - poze cu mine, burtica nu am, asa cum discutam in cap. trecut. Nu mi-am facut curaj sa imi fac. Poate mai incolo. Lucruri de bb, iarasi n-am, deci nu am poze recente. Cu Silvia doar sa pun, ca i-am mai facut, dar nu stiu cat de interesate sunt fetele de ea pt. ca nu e vorba despre S. la odiseea asta. Daca e cerere, pun.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

a lasat cris mesaj la noul capitol, ca a vb cu sotul Liei, e pe antibiotice acum si incearca sa vada cum reactioneaza

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Brambu, nu mananca si nu bea apa din cate am inteles. Am siguranta ca va fi bine.

Ma bucur pentru Lia. Sper sa nu ii dea sperante desarte. Admir medicii care nu se dau batuti si lupta alaturi de pacient.

21+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

eu nu inteleg cum s-a putut intampla asa ceva Liei avand in vedere ca ea a stat numai in pat si a urmat toate sfaturile medicului. offf... eu m-am convins, daca DD nu vrea, nu ai ce sa faci. nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul ei. Sper sa mai aiba putere sa treaca peste.
Nu mai are nimeni vesti de la ea?

Va multumesc pentru incurajari. Nepotelul meu a ajuns in dimineata asta la spital. Inca este acolo, momentan nu stiu prea mult. Bateria am inteles ca este localizata undeva in capul pieptului. Ideea e ca merge, vorbeste, respira, dar "horcaie" un pic. Asta e ce stiu de la al meu prin telefon. Sper sa nu se fi scurs lichid din baterie.

21+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Va tin la curent la subiectul deschis de mine
Daca mai aveti sfaturi/recomandari/ganduri de transmis va rog sa o faceti acolo,ca imi e greu sa urmaresc si scutecele lui Sebi,odiseea voastra,subiectul deschis pt Lia+copilul nazdravan din dotare!
Va multumesc pentru rugaciuni si ganduri bune!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

O vestuta pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata fetelor!
Ma bucur ca totusi cineva incearca ceva pentru Lia, si nu se dau batuti cu una cu doua!
Aseara am visat si eu ca ma pregateam de nastere, si era o camaruta langa o sala de clasa, un cabinet medical ca la scoli sau gradinite. Si era un doctor acolo si ma pregatea sa nasc natural, sa imi rupa membranele...cand eu mi-am revenit din ce imi zicea el (eram ca in transa) si ii spuneam ca ce face, ca eu am mai nascut cu cezariana, si ca tot cezariana tre sa fac si acum...
In fine, nu stiu cum s-a terminat, ideea e ca m-am tot gandit si eu aseara si pente noapte la Lia, si sincer parca nici nu imi venea sa deschid calculatorul azi dimineata, de frica sa nu primesc vreo veste rea.carola, multa sanatate puiului mic!
Firicel, pe joi cred ca o sa fc tortul acela cu bezea si inghetata de zmeruta si ciocolata. Dar sincer mi-a pierit tot cheful acu, si vremea nasoala, si vestile despre Lia...

diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

printre atatea vesti proaste ma bucur sa citesc despre Lia ca exista sperante.
am fost dimineata si in drum sper spital am aprins o lumanare pentru ea si bb mic......ne rugam sa fie bine
noi acum am ajuns acasa, baietelul nostru are 400 de grame, lichidul este bine acum si morfologia am programat-o la Sanador pe 21 iulie.
atunci venim cu vesti noi.
va pup pe toate fara exceptie si fug sa ii dau sa pape la piticuta ca ii e fomica si cam maraita ca am trezit-o devreme.

Roxana20+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Roxana, ma bucur de vestile bune primite la eco! Wow, 400 grame! Ai un flacau in toata regula! Pup maraita mica!

diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

roxana - felicitari pt. grasunel. Si ca esti bine in rest. cu lichidul etc.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 20s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Roxana wow 400 de grame ce grasunel o sa faci

eu abia pe 12 ma duc la control, abia astept

Ma bucur ca doctorii nu se dau batuti si sper din tot sufletu ca Lia si bb sa treaca peste hopu asta.

eu am facut pauza sa pap salata de vinetesi na ca nu mai pot opriam luat pana acum 6kgsi ma mai mir de ce oare

ma gandeam sa facem si noi un tabel cu cate kg am luat pana acum si la fiecare luna sa trecem cat am luat ...ce ziceti?

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ane, fa-l!
cantarit dimineata, pe stomacul gol!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput