Gravidute&Mamici de IASI (127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Hai Alina scot majoretele
Nastere usoara

Kmy ai incercat homeopate? Oscilloccinum, Coryzalia dizolvate in ceiut sau in ce bea Iustin. Puse intr-o cantitate mica si dat cu seringa de la nurofen. Sa stii ca fac minuni. Coryzalia de fiecare data isi face efectul la noi desi are 3 ani. Mai este si INflucid daca are si febra.
Nu stiu de trimitere.
Sanatate multa la pui!

Bine ai venit Ioana!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 21s+
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Salutari!!!

INESA felicitari din suflet,va doresc multa sanatate,laptic din plin si recuperare usoara!!

KMY multa sanatate lui Iustin.La noi au mers bine Oscilococcinum,Eurespal pt tuse,iar pt muci aspirat cu ser fiziologic,am evitat picaturile pt nas deoarece stiu ca nu sunt indicate copilasilor sub un an (cand a racit Paul avea 10 luni).Mucii in general trec mai greu,trebuie aspirati mereu deoarece ,cum ne-a spus Dr.SIMINCEANU,exista riscul sa ajunga la ureche lichidul (sper ca ma exprim bine) si se poate da in otita.Iar pt plamani ar fi buna si o ascultare.Sper sa va faceti bine in curand!!

ALINA felicitari Mariei pt progresele facute.Am vazut pozele,sunteti o familie foarte frumoasa si fericirea se citeste pe chipurile voastre.

ALINA tinem pumnii,sa fie o nastere usoara tare,iar voi 2 sa fiti sanatosi.Mult laptic!

Urez si sarcina usoara in continuare tuturor gravidutelor .Si eu trebuia sa fac parte din odiseea de mai-iunie 2012 dar...

Va pup.O zi buna in continuare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salut toate gravidutele si mamicile de la acest topic.
am o mare rugaminte la fetele ce se ocupa de lista de pe prima pagina, daca se poate sa ma stergeti din lista, sunt la nr 31. nu am scris niciodata din lipsa de timp. sanatate tuturor!

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

dr.anca multam pentru urare.
La ce spital ve-ti naste fetele care urmeaza sa nasteti?

33+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna fetelor!
Ani nastere usoara! Deja ai simptome... Doamne ajuta sa fie bine!
Btz_Ovi multumesc frumos!
Inesa,Iulia, chiar nu am sa mai deranjez pe nimeni cu nici o afirmatie, daca tot am suparat si sunt interpretata! Scuze si m-a "retrag"!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Mesaj de la Ani
"Am nascut dimineata la 3.00 o fetita de 3050g. Suntem bine amandoua"
Felicitari Alina, refacere usoara si printesa sanatoasa.

Alina, n-am avut intentia sa te supar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va astept la CAPITOL NOU

Mergi la inceput