Gravidute&Mamici de IASI (127)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata.

poftiti la o cafea.

inesa, sanatate... si ma bucur ff mult ca bia creste si e sanatoasa

eu am facut sapt asta analizele, astept rezultatele si apoi la eco sa mergem sa vedem ce face bebilina,
Darius e bine, am scapat ff antibiotic tura asta, trebuie sa merg cu el la ORL-ST ca are ceara in ureche, sotul e pe antibiotic dar si el e mai bine.

ieri am spalat hainute pt bebilina primite ,of tare mici sunt, nici nu imi vine sa cred ca o iau de la capat peste 2 luni, sper sa nu clachez si sa am puterea sa am grija de amandoi copii.

Alina cu Darius Gabriel si 31+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Fetelor a crescut burtica, sarcina usoara in continuare si sanatate maxima! Parca deja mi-e dor de burtica , desi mi-a fost greu.

Mergi la inceput

Bilant de 4 luni: Fetita frumoasa, perfect sanatoasa, energica, vesela si foarte curajoasa. Azi am facut vaccinul si l-a suportat extrem de bine, a fost cumintica desi eu eram toata lesinata. La raport: 6 kg si 62 cm inaltime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_mdm

Bilant de 4 luni: Fetita frumoasa, perfect sanatoasa, energica, vesela si foarte curajoasa. Azi am facut vaccinul si l-a suportat extrem de bine, a fost cumintica desi eu eram toata lesinata. La raport: 6 kg si 62 cm inaltime.

Mamica fericita si foarte mandra de [bebe] Daria Maria - un copil voios si frumos!

felicitari!!!!! bv, avem copii f curajosi, nici bebe meu nu a schitat nici un gest, nici la intepat si nici acasa!!!!noi pt raport ne prezentam cu 7.3kg si 69cm!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

felicitari! ai un bebe mai voinicut. Crestere usoara in continuare! Pupam mamica si baietelul frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Avem un dintuc iesit pe 15aug!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

buna...
Mamaaaa ce saptamana...bine ca s-a terminat.
mi-am facut o serie de analize, si mi-a iesit urocultura urata tare...e.coli, a mai patit careva in primul trimestru?
Sunt tare necajita.

Byu cu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_mdm

felicitari! ai un bebe mai voinicut. Crestere usoara in continuare! Pupam mamica si baietelul frumos

Mamica fericita si foarte mandra de [bebe] Daria Maria - un copil voios si frumos!

multumim tare mult!!! asteptam si noi sa va cunoastem pe facebook!!!abia azi am trimis cererea de prietenie!!!

bebe strumph

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Salutare!
Avem un dintuc iesit pe 15aug!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

bravo!!!!

pe noi de mananca de km o luna de zile gingiile, sa vedem cand iese si primul dintior!!!ce-i drept noi suntem mult mai mici decat Maria, dak ma iau dupa asta nu asteapta cateva luni buni de nervi!!!

bebe strumph

Mergi la inceput

va invit la o felie de tiramisu, acum l-am terminat!! azi este ziua sotului meu!!!

bebe strumph

Mergi la inceput