Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***
Raspunsuri - Pagina 23
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Si nu-l mai faceti o data? ![]() http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Aaa, nu ca vrem la mare weekendul asta! Tot la cort:)
pisigri spune:

| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Aaa, nu ca vrem la mare weekendul asta! Tot la cort:) |

Sa aveti vreme buna !
(Daca veneati voi, poate isi facea si Denisa curaj
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
dyana27 spune:
Olguta felicitaaaaaaaaaaaari!!!!!!!! 

. Suuuuuper veste... si tu ne lasi asa sa "dam de ea pe la colturi" !!!!!! Ma bucur tare mult pentru voi si-ti doresc un bebe minunat, sanatos tun si o sarcina usoara; abia astept sa vad ce e, ca degeaba iti uram noi acum sa fie fetita.... ca e deja stabilit, putem decat sa asteptam cumintele sa vedem "ce creste sau nu creste" ![]()
![]()
![]()
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Vaaaiii... ![]() De ce nu ai anuntat mai demult!? Poate reuseam sa "legam" ceva! De mult vrem sa ajungem in zona... dar pana acum nu am reusit. Cort avem si noi, kiar am facut up-grade la unul "confort sporit", dar nu am curaj sa plec cu piticul la cort... voi ati mai mers cu Pisilinca la cort pana acum?Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Pai fa-ti curaj dupa 15 august, ca o sa fim noi p-acolo. Chiar, sa vaz si PetraTudor cand s-o duce...
Se gasesc pensiuni cacalau in zona, preturi destul de ok, conditii bune... Ei?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Tufete, is happy, am intrat "in vacanta", adica pana in sept nu mai am nicio productie de predat la doc. E-adevarat ca maine merg la serviciu, dar deja ma simt atat de liberaaaaaa...
Piticul e la ai mei noaptea asta, deja mi-e dor de el, m-am obisnuit sa il simt aproape.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Tufete, is happy, am intrat "in vacanta", adica pana in sept nu mai am nicio productie de predat la doc. E-adevarat ca maine merg la serviciu, dar deja ma simt atat de liberaaaaaa... Piticul e la ai mei noaptea asta, deja mi-e dor de el, m-am obisnuit sa il simt aproape. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 |
Tot e bine..ca te simiti libera.
Cat despre copil lasat la parinti, parca nu-mi mai vine...desi mai simt nevoia
simina_kin spune:
cap 329
fericita de
ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

) sinteti din zona, da' eu va anunt ca