Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
7+

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Doamba, uitai sa va felicit pentru "succesurile" repurtate!

Felicitam si noi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Olishkaaaaaaaaaaaaaa
Felicitari, acum o sa ai si o big boassa, ca legenda asa spune, ca la fete ti-e raaaau (am simtit pe pielea mea:)); si nu te baza ca trec la 9 saptamani, hehe, pe mine m-au lasat greturile pe la 16 iar apogeul a fost la 8 saptamani). Deci tu cu David n-ai resimtit asemenea "binefaceri", sa inteleg?

Io n-am avut greturi deloc, doar ca-mi era soooomn si cum mi-am mai si redus din cantitatile de cafea... a fost singurul motiv de suferinta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Gagici, stiu ca nu (prea) sinteti din zona, da' eu va anunt ca vineri plecam la Gura Humorului, mai exact undeva linga Parcul Arinis. Noi mergem la cort, exista si cazare "normala". In acest we sunt zilele orasului, simbata este si Festivalul Calului pur sange arab la Radauti.
Pina la ora asta, din 3 corturi de cite 4 persoane, unul este liber

Vaaaiii...

De ce nu ai anuntat mai demult!? Poate reuseam sa "legam" ceva! De mult vrem sa ajungem in zona... dar pana acum nu am reusit. Cort avem si noi, kiar am facut up-grade la unul "confort sporit", dar nu am curaj sa plec cu piticul la cort... voi ati mai mers cu Pisilinca la cort pana acum?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575
Sa va povestesc ce tampenii ii trec lui Stefan prin cap . In timp ce eu trebaluiam la bucatarie, am auzit tronc! Ma duc in sufragerie si l-am vazut pe S.cum trecea pragul usii de la balcon cu scaunelul cel mic in mana. L-am urmarit tiptil dar ingrozita de ideia lui si am observat ca si l-a asezat sub geamul de la balcon urcandu-se foarte sprinten pe el... Am inlemnit uitandu-ma la el, la cate prostii ii trec prin cap si cu o viteza fantastica . L-am luat de acolo, certandu-l usor pentru ca nici nu stiu cum sa reactionez in astfel de situatii. I-am explicat ca poate sa faca buba, ca mami o sa planga etc., nu stiu cat a inteles

Am foraib la usa si de acum TREBUIE sa-l utilizez de fiecare data, sa ma aerisesc numai cand sunt in camera sau noaptea

Fetelor, nu mai lasati geamurile deskise sau doar cu plasa de insecte cu copii "in libertate"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Denisa, am mers anul trecut la cort cu copila in fiecare we frumos. N-a avut nici pe dracu, din contra, s-a distrat copios, iar noi la fel.
Nu am stiut mai devreme, ieri mi-a trimis Gabi link la eveniment, azi ne-am uitat pe vreme si ne-am hotarit.
Dpdv logistic sintem dotati bine spre foarte bine, daca va hotariti si aveti intrebari legate de dotari iti raspund cu drag.

Edit: cred ca iti raspund cu drag miine sau la telefon, ca acum o tai spre casa si la programul pe care mi-l face maimutzica, slabe sperante sa mai am timp de "imprastiat" laptopul si e acasa...doar sa dau vreun oki pe computerul sotului diseara, in nocturna...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Denisamada, si noi am fost la cort la mare cu Vladimir. De mai multe ori: prima data cand aveam 3-5 luni si apoi anul trecut.

Copiii, cred eu, sunt mai fericiti la cort decat la hotel. Puteti face o incercare

Mergi la inceput

Citat:

Denisa, am mers anul trecut la cort cu copila in fiecare we frumos. N-a avut nici pe dracu, din contra, s-a distrat copios, iar noi la fel.
Nu am stiut mai devreme, ieri mi-a trimis Gabi link la eveniment, azi ne-am uitat pe vreme si ne-am hotarit.
Dpdv logistic sintem dotati bine spre foarte bine, daca va hotariti si aveti intrebari legate de dotari iti raspund cu drag.

Ceva dotari avem si noi, ma rog, pentru cat am eu de gand sa activez in imprejurarile date. Din pacate noua ne ia un pic sa ne aranjam "cartile" pentru deplasare, nu am putea sa plecam vineri...

Edit: de fapt joi ca sa ajungem vineri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Plecati vineri si ajungeti macar simbata :), desi cred ca daca va chinuiti un pic reusiti sa faceti drumul si dintr-o bucata, ca sint multe portiuni de drum bun.
Voi stiti cel mai bine cum e cu organizarea, dar m-as bucura sa puteti veni, probabil va mai veni macar inca o familie cu o pitica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Plecati vineri si ajungeti macar simbata :), desi cred ca daca va chinuiti un pic reusiti sa faceti drumul si dintr-o bucata, ca sint multe portiuni de drum bun.
Voi stiti cel mai bine cum e cu organizarea, dar m-as bucura sa puteti veni, probabil va mai veni macar inca o familie cu o pitica.

Pana la Gura Humorului se fac cam 5-6 ore cu masina. Noi l-am facut intr-o zi, adica nu cu dormit la mijloc

Mergi la inceput