Mamici inimoase de Constanta***153***
Raspunsuri - Pagina 17
vladis spune:
deci mi-e o lene de ma doare... cred ca ziua de ieri mi-a secat toate resursele de energie!
cornelia, sa stii ca raspunsul tau nu e deloc departe de adevar. scoala nu ii incurajeaza cu lecturile suplimentare, alternative de petrecere a timpului liber sunt destule si, sa recunoastem, de cele mai multe ori nu au nici exemplul personal, eu imi fac mea culpa ca nu ma vad copiii cu o carte in mana, mai reusesc sa citesc 2-3 pagini dupa ce se culca ei; pana si fiica-mea, care-i studioasa, a privit intotdeauna cititul ca pe o tema impusa, nicidecum ca pe o placere. sunt de acord cu boti ca aplecarea catre studiu tine de fiecare copil in parte, de firea lui, de bagajul genetic, insa in sistemul actual performantele trebuie sustinute de parinti/meditatori. eu nu am pierdut nici o lectie pana in clasa a VII-a, cand mi-am dat demisia apoi chiar daca a mers la meditatii, am ramas pe post de "consultant"... parere personala: asteptarile sunt intotdeauna mai mari la primul copil, de la al doilea incolo te mai relaxezi si nu mai esti asa exigent cu performantele, scolare sau de orice alt fel. asa ca, mamici de bobocei, rabdare si sau speranta ca se va schimba ceva in programa scolara
pisoi, deci motanelul a inceput sa isi scoata gherutele e o perioada grea asta cu scuipatul, poate treceti mai usor peste incercand sa vedeti partea amuzanta si sa nu uitati sa ii faceti poze mozolit
mami de miruna (27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
roxanaz spune:
Pisoi, copilu la 5 luni nu e in pericol de rasfat, crede-ma iar oricum la varsta asta baza e lapte lapte si iar lapte asa ca nu iti face griji. e mult prea mic ptr meniuri diversificate si alte borcanele, luati-o usor, mai ales ca e vara si clar apetitul ptr lucruri noi e foarte scazut.
Angi, ai mare dreptate. genetica face mult din copil, dar si exemplul altora e bine venit.
simonapro spune:
Buna!
Felicitari viitorilor liceeni si mult succes, sa termine tot la fel!
Pisoi: sigur au o cauza schimbarile din ultima vreme, sa te uiti sa nu fie de la dintisori, sa aiba gingia umflata.
Boti : sa va fie de bine plimbarica
Am vazut ca v-ati amuzat in ultima vreme cu viitorul copiilor, parerea mea e ca depinde de fiecare copil in parte, are importanta si cat se ocupa parintii, dar in mare parte conteaza caracterul copilului si capacitatea lui. Trebuie sa invatam sa-i acceptam asa cum sunt
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
pisoi_aluna spune:
Da, chiar ca si-a scos gherutele...eu nu cred ca nu exista rasfat la varsta asta...il cunosc foarte bine si il vad cum rade de noi...pur si simplu se face ca plange, se opreste, se uita cu coada ochiului la noi sa vada daca il luam sau il bagam in seama, daca nu iar incepe, si tot asa...cum l-am luat in brate incepe sa rada, deci e clar ca e smecher...
Asta nu inseamna ca nu vreau sa-l alint si sa-l tin in brate, dar daca il pun jos are arici...
Rox, el mananca de la 4 luni si fructe cu cereale dimineata si piure din supa la pranz, doar ca pe ultimul l-a mancat de la inceput in biberon cu lapte pentru ca nu vroia cu lingurita, spre deosebire de fructe pe care le mananca fara probleme...dar de vreo saptamana face figuri...o pun pe seama caldurii, sper sa nu se invete asa...
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MELE
roxanaz spune:
neata
Crix la multi ani fericiti draga mea!! sa fii sanatoasa, fericita, fetele tale sa iti aduca numai bucurii!!
Pisoi, te inteleg, dar e cald, chiar tu ai spus. iar baza tot laptele ramane. oricat de diversificat ar fi mancat - de acolo isi ia acum si vitamine si nutrienti.
ma apuc de trebi
sa aveti o zi frumoasa!
pisoi_aluna spune:
Da, chiar pare sa aiba probleme cu gingiile. Cele de sus se vad albe si sunt foarte tari, deci probabil o sa-i iasa devreme...oricum cu rosul e jale...dar nu cred ca suipaturile alea cu rasete au legatura
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MELE
Cornelia spune:
Crix, la multi ani fericiti iti doresc! Asa de ziua ta, ne mai spui ceva despre voi?
Pisoi, dragaleste-l acum si tine-l cat mai mult in brate , ca mai tarziu iti va fi dor!
Vladis, eu nici nu ma gandesc sa invat cu ea atat de mult . De fapt deja am cam demisionat . Tocmai de asta e si mai imporant sa prinda ea drag de invatatura si sa fie constiincioasa. Nu zic, merge foarte bine cu scoala, e curioasa, ii place sa afle/descopere lucruri noi, dar doar ce ii casuna ei, nu in mod organizat. Si trebuie in permanenta impinsa de la spate cu lectiile, plus ca nu o vad genul care sa sufere pentru vreun 8 . Deocamndata e la FB pe linie, dar calificativele astea nu prea au cine stie ce valoare.
Boti, ce frumos ca v-ati plimbat!
Happy, sa treaca repede ziele pana la urmatorul consult !
georgipuia spune:
Neata doamnelor... am zambetul pe buze referitor la discutiile cu copii.. experienta mie mi-a demonstrat ca de la 6 luni (Mony) ma proba si ma incerca pe fata, exact cum zice pisoi... cu zambetul ala smecheresc pe fata... deci eu sunt de parere ca se pot alinta foarte usor daca vad ca le merge... mai tarziu e mai greu sa stabilesti niste "limite" daca in primii ani le-ai permis sa treaca peste ele...
Momentan nu pot dezvolta, dar va las sa vizionati 2 filmulete apropo de tema asta
Manipulare
Rasfat?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
happymumy spune:
Hello!
Azi nu mai pot de cald, mi se pare cea mai calduroasa zi de pina acum.
La multi ani Crix!Iti doresc multa fericire si multe bucurii din partea celor dragi!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 8+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
mihaela77O spune:
la multi ani,Crix,sanatate si mult noroc alaturi de cei dragi!!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...