Mamici inimoase de Constanta***153***
Raspunsuri - Pagina 16
happymumy spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lulu77
si inca o dovada sa sustin in continuare ca este mai simplu la fata...vrea sa invete, f bine, nu vrea, asta e...cautam un Iri, ceva si tot rezolvam problema |
Aha, acum inteleg de ce al 2 -lea bebe ti-l doresti fetita !
Angi , multe felicitari!Si , mai ales, domnisoarei, ca-i meritul ei.
Tania, daca ne mai citesti, felicitari si tie si domnisoarei tale!
Eu am o lene in mine, ca de altfel in fiecare zi...
Numar zilele pina vinerea viitoare cind ma duc la dr sa-l vad pe bebe .La mine timpul acum se masoara intre 2 controale.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 8+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
lulu77 spune:
deci io imi doresc bebe 2, nu am zis ca neaparat o fetita(desi eu am visat deja o fetita grasuna si pe nasica ei ), dar pe fetitza o sa o tin si mai din scurt cu invatatura, decat l-as tine pe golanu' de Luca. Sa fie domnule o femeie pe picioarele ei.....
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 deci io imi doresc bebe 2, nu am zis ca neaparat o fetita(desi eu am visat deja o fetita grasuna si pe nasica ei ), dar pe fetitza o sa o tin si mai din scurt cu invatatura, decat l-as tine pe golanu' de Luca. Sa fie domnule o femeie pe picioarele ei..... |
deci,asta e discriminare...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
boticelina spune:
hahahaha, lulule daca oi face vreo fata ca mine, ai putea sa stai cu 7 bice langa ea, ca tot degeaba. Io cred ca daca nu-i copilul de la natura aplecat catre studiu degeaba iti bati tu creierii si lui spinarea... Si sa stii ca nu se alege chiar praful de ei, eu de exemplu am fost un copil f ok la scoala, in primii 3 mereu, dar nu-mi aduc aminte sa fi invatat "cu responsabilitate" vreodata
georgi macar tu o ai pe Mony care e mai mare si oarecum mai responsabila, pt mine e exclus sa las copilul de 3 ani singur in casa
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
vladis spune:
proba de personalizare
mami de miruna (27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
lulu77 spune:
cat de personalizata este stimata doamna angi
helppppp, de unde,ce fel, cum, iau eu role copilului?
deci numai cu asa ceva ma bate la cap de ceva zile, si vine cu texte de gen:
mami, imi doresc atat de tare role, ca ma apuca mancarimea.
sau: mamiiii, azi iar te duci la serviciu sa iei bani ptr role?
boti, cele care le-ai luat lui Nancy cum se prezinta? Din Kauf?
Alte idei?
Evident ca vrea set complet: mamii, io vreau si casca, si aparatoare de maini si picioare .....
roxanaz spune:
Boti, colega mea are fetita la Stelutele marii. aici langa brick/marvimex, si e inchisa in iulie si deschisa in august. nu stiu acum in ce zona vrei... mai sunt si particularele bineinteles..
Alina, e un subiect pe la parinti. cica sa fie solide, de marca, ca sa fie comode si usoare. mai multe nu stiu, daca al meu e anti-talent....
pisoi_aluna spune:
Salutare, mamicute!
M-a exasperat pisoiul zilele astea pe langa faptul ca si-a descoperit vocea si toata ziua canta si vorbeste (asta nu ma deranjeaza) a inceput sa scuipe, adica se prosteste si ii casuna mai ales cand trebuie sa manance...se uita la mine, rade, scoate limba si scuipa sau face basicute , in concluzie, jumate din mancare e pe mine. Tin sa precizez ca asta este o noutate de cateva zile, pana acum nu am avut probleme...iar piure din supa nu mananca neam, decat in biberon si stropit din belsug cu lapte dar avand in vedere caldurile astea nu prea ma mir.
Am incercat si cu borcanele bio de la Holle, am zis sa vad daca mananca, daca oi pleca pe undeva sa stiu ca am ce-i da, ca daca fac eu acasa degeaba ca nu tine...la alea nici atat, isi face singur sila si vomita...
Pe langa astea, de unde pana acum adormea singur frumos in patut, cu scuipaturile de suzeta si pusu inapoi in gura de mami sau tati de rigoare, acum nu ne mai intelegem cu el, nu vrea nici suzeta, il apuca urlatul si n-o scoatem la capat decat daca il punem pe picioare. Aseara l-am lasat cu ta-su sa urle in patut sa vad pana cand o tine asa...pana la urma a cedat si ta-su care de obicei e spirt si a insistat sa-l lasam sa planga...nu stiu ce sa-i mai fac pentru ca nu vreau un copil rasfatat care sa urle din orice,cum am cateva exemple apropiate, dar nici sa-l las sa planga pana nu mai poate si sa-i fac rau pe alta parte...
In alta ordine de ide, tin sa o felicit pe Vladis pentru reusita fetitei! Si mai erau cateva chestii dar vad ca s-a trezit dictatorul...
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MELE
boticelina spune:
pisoi nu-ti face nicio problema ca-ti alinti copilul prea tare, nu exista asa ceva, in orice caz nu la varste asa de mici. Tu acum pur si simplu trebuie sa-i indeplinesti o nevoie, nu o dorinta perversa si nemotivata decat de egoism
Copilul meu era model d'ala care vomita si daca treceam cu caruciorul peste vreo pietricica, deci la primul marait a plans trebuia linistita si facuta sa zambeasca ca altfel vomita si ce mancase cu o zi inainte, deci am tinut-o in brate, n-o lasam sa planga, etc. si acum e un copil f rezonabil, increzator, optimist...
Peanut mic doar creste... enjoy it!
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"