prima bataie intre mine si sotul meu
Raspunsuri - Pagina 6
Danutza26 spune:
si pentru cele care tot ati spus ca nu sunt eu mama buna sau cine stie ce faceam cand copilul a cazut din patut.nu cred ca nu vi sa- intamplat macar o data sa va cada copilul din pat sau de pe unde era.repede arunncati cu venin.sunt o mama buna,imi iubesc copilul si nu l-am lovit niciodata si nici nu as fi in stare sa o fac,numai eu stiu sa il culc,sa ii dau sa manance,sa il schimb numai eu m-am ocupat de el.poate voua va place sa luati bataie si sa va injure cineva si sa plecati capul,mie nu
Danutza26 spune:
iar eu nu am sarit la el sa dau in el,pur si simplu am reactionat urat pt ca m-a injurat si cum asa ceva nu se mai intamplase am ramas masca si nu am stiut cum sa reactionez,probabil m-am enervat mai mult decat trebuia,am gresit si eu recunosc dar asta este.si sotul meu nu bea si nici nu e vreun drogat,pentru cele care ati dedeus asta nu stiu de unde.in fine asa imi trebuie pt k am postat unde nu trebuia
CorinaDani spune:
danutza, te superi degeaba.
cand ai postat nu ai dat toate detaliile si fiecare si-a imaginat diverse scenarii in legatura cu al tau concubin (pentru ca asta este, oricat ai suci-o) si faza cu cazutul copilului.
tu singura ai spus ca nu te mai respecta, ca nu te mai scoate in oras, ca toaca banii la jocuri intr-un anturaj nepotrivit, ca te-a injurat ca pe ultimul om. in lipsa altor detalii, cam ce crezi tu ca ne puteam inchipui noi ? desigur, ce-i mai rau.
la fel, tu singura ai scris ca nu esti o fire linistita si ripostezi imediat. ti s-au acumulat frustrarile, oboseala, nervii, etc.
cat crezi ca o sa dureze pana la urmatorul conflict ? o data ce ati ajuns la bataie parte-n parte, lucrurile au degenerat si nu stiu daca veti mai putea "repara" relatia voastra, sa stergeti totul cu buretele si s-o luati de la inceput
si ai grija, vecini "binevoitori" se gasesc oricand, sa nu te trezesti cu Protectia Copilului la usa, pe motiv ca la voi in casa sunt certuri si batai si copilul creste intr-un mediu nepotrivit.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
mdanicoleta spune:
am fost casatorita cu un barbat violent. si eu am ripostat la fiecare cuvant urat si fiecare bataie. si nu au fost putine...dar cand a ridicat cutitul...am luat copilul si am plecat. nu va spun ce linistita am fost si cum mi s-a schimbat viata.sa dormi linistita in patul tau, sa spui ce vrei fara sa-ti fie frica de bataie..
sfatul meu este sa-i mai dai o sansa si la urmatoare cearta sau violenta sa-i dai flit. copilul il creste si fara el
portugal spune:
Scuze Danuta dar nu cred ca ar trebui sa te superi pe fetele care au raspuns. Fiecare si-a spus parerea si cand postam ceva trebuie sa ne asumam riscul .Ca nu toate persoanele gandesc ca noi si fiecare are dreptul sa raspunda chiar daca ne place sau nu .
Danutza26 spune:
m-am suparat pentru ca unele au dedus nu stiu de unde ca nu sunt eu o mama buna sau ca sotul meu e un betiv si un drogat.tuturor ni se intampla sa nu fim atenti o secunda si sa ne cada copilul.dar in fine unele dintre noi sunt prea perfecte
balanta_tm spune:
danutza, cred ca nu are rost sa te superi pt anumite postari.
Si mie mi s-au parut prea aspre anumite pareri legate de tine, dar vezi, oamenii gandesc diferit. Tu trebuie sa iei din ceea ce s-a postat aici ceea ce simti ca rezoneaza cu tine.
Decat sa te necajesti pt niste vorbe, mai bine spune-ne ce mai faci, cum e relatia cu sotul tau in ultimele zile? Cum te mai simti vis-a-vis de incidentul petrecut?
bobocel_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm Tu trebuie sa iei din ceea ce s-a postat aici ceea ce simti ca rezoneaza cu tine. Decat sa te necajesti pt niste vorbe, mai bine spune-ne ce mai faci, cum e relatia cu sotul tau in ultimele zile? Cum te mai simti vis-a-vis de incidentul petrecut? |
Danutza are dreptate balanta, si eu am primit critici si sfaturi bune aici pe forum dar eu nu am luat in seama decat ce am crezut ca e bine pentru situatia mea.E adevarat ca unele persoane de aici isi fac fel de fel de scenarii si isi imagineaza lucruri pe baza a ceea ce relatam noi si nu isi dau seama ca postand parerea lor ranesc un suflet.
Cum mai e relatia cu sotul tau?Ati vorbit despre ceea ce s-a intamplat?
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
Danutza26 spune:
da am vb.e totul ok acum.i-am spus tot ce ma durea si ce aveam pe suflet.si-a cerut iertare ca m-a injurat si a dat in mine a zis ca a reactionat asa ca plangea copilul prea rau si s-a panicat.acum nu stiu ce e cum e.oricum nimic nu mai e cum era,nu mai e barbatul de care m-am indragostit acum cativa ani.m-a dezamagit,nu0l credeam in stare sa ma loveasca.si eu am gresit ca l-am lovit si eu dar cum i-am spus si lui daca se mai intampla inca o data sa nu se astepte sa-l mai iert.mersi pt incurajari.pupici
lisssa_ana spune:
Danutza, f bine ca ati vorbit.
DCe acum stai si vezi, poate te va surprinde placut si te vei reindragosti de el, sau...poate totul va lua o alta intorsatura mai neplacuta.
Fii hotarata! REspecta-te pe tine!
Tu , copilul tau si relatia voastra merita a doua sansa! Sper ca totul sa fie asa cum v-ati propus!
Ca o nota/sfat/parere: odata discutata problema, las-o moarta, nu ii mai aduce aminte la fiecare cearta minuscula de ea, lasa sa vezi cum decurg lucrurile de la sine.
Vei stii singura ce trebuie sa faci mai bine pt copilul tau!
Numai bine!
Mama de Ana si 38+
Fashion