Aspirante optimiste> 20ani (698)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

o HSG chiar ar trebui ,sa vezi cum stai cu trompele

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

asa zic si eu: o spermograma pt domnu' si HSG pt tine, inainte de orice tip de stimulari.
Dana de cat timp incercati? Poate ai mai zis, dar suntem asa de multe, incat mai uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna fetelor!
Chiar daca scriu rar va citesc in fiecare zi si sunt cu sufletul alaturi de voi.Ma bucur si ma intristez dupa caz!
In primul rand vreau sa felicit proaspetele gravidute MIHACOR SI BRADAISA ,sa aveti o sarcina usoara si in final un bebe super sanatos!
Mihaela am fost tot timpul cu gandul la tine ,am sperat ca ne vei da o veste buna.Nu a fost sa fie de data asta.Si eu la fel ca si tine cand sa oprit sarcina din evolutie am simtit o durere imensa care in timp sa estompat,nu se uita ,dar cu timpul o sa inveti sa speri din nou,sa te rogi sa vezi din nou liniutele magice.Sper sa treaca aceste 6 luni cat mai repede pt . tine si apoi sa vi din nou sa ne anunti ca esti din nou graviduta.
Lia sper din tot sufletul sa exista o rezolvare si bebe sa ramana in burtica pana la termen.Tu esti o femeie curajoasa si stiu ca vei lupta pana in ultima clipa pt. bebelusul tau.Ne rugam pt. tine si pt .ingerasul tau.Doamne ajuta sa fie totul bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Ce faceti?
Eu ma simt asa de moale si fara vlaga.
Am trebaluit prin casa am facut niste ciorbita acra si am spalat vreo 2 masini de rufe acum am luat pauza.
Lia ma rog pentru tine sper sa fie bine si sa ajungi cu bebelul la termen.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

@gabyv Noi nu ne mai protejam de un an si jumatate,dar cred ca am prins perioada fertila de vreo 10 ori
Acum cu ovarele mele polichistice care se bat cap in cap cu analizele ce demonstreaza ovulatia nu stiu ce sa mai cred.

Trebuie sa il conving sa faca spermograma. Synevo e ok? Aveti idee?

http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Synevo lucreaza foarte bine analizele, din cate stiu eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna iubitele. Sa avem o saptamana plina de vesti bune!

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

Mergi la inceput

Lia suntem alaturi de tine
Asteptam vesti bune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Fetele, am vazut ca s-a deschis de ceva zile odiseea de martie-aprilie - haideti, ca s-a facut loc pt noi burtici
Cine vrea, cine pofteste?

EU EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

gabyv - da ai dreptate nu am fost inca, dar ce am trecut boldat ies din parametrii (adica valorile sunt mai mici decat parametrii) si din aceste motive am zis ca nu e ok, cel putin sotul este foarte demoralizat. El e cert convins ca el e problema...

Dana - l-am convins greu de tot, nu iti spun prin ce am trecut (2 ani a durat). Important e sa ai rabdare si el sa inteleaga ca nu are sens ca tu sa te chinui cu 100 de analize inainte de a sti ca la el totul este ok

viitoare

Mergi la inceput