Aspirante optimiste> 20ani (698)
Raspunsuri - Pagina 13
irmaria spune:
Neata fetelor,
Nu am mai scris nimic de aproape 2 luni, dar v-am citit si m-am intristat la aflarea atator vesti rele.
Acum vestea cu Lia... groaznic ce se intampla 
Noi am refacut spermograma sotului si nu a iesit foarte bine:
volum 4,2 ml
aspect normal
timp fluidificare < 30 min
ph 7.5
numar spermatozoizi 69.6 mil /ml
mobilitate normala 60%
sperm. mobilitate redusa/imobili 40%
sperm. viabili 68%
sperm. aspect normal 90%
sperm. forme aberante 10%
Maine ma duc la un control si iau si analiza sotului la mine sa vad ce spune dna doctor.
Mie mi-a fost cumplit de rau la ultimele 2 cicluri. Mi-a venit de fiecare data mai devreme la 24-25 de zile in loc de 28-29, cu niste dureri groznice. Desi nu am nascut niciodata sapt trecuta la ciclu am crezut ca nasc cel putin asa am simtit, mi se contractau toti muschii si simteam nevoia sa imping de parca trebuia sa dau ceva afara...
Nu stiu ce se intampla cu organismul meu. Sper sa aflu maine cand ma voi duce la control.
Pe deasupra de o luna ma inteapa in fiecare zi sanul stang. Intepaturile sunt uneori suportabile uneori nu.
Sper sa revin maine cu vesti bune, desi ma indoiesc.
Iau in calcul sa fac si o laparoscopie. Sa vad maine ce zice si dna doctor.
Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa.
viitoare 
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky82 Fetelor haideti ca va inebunesc la cap , am scris si la fetele de la inseminare dar vad ca acolo nu prea este activitate pe forum. pe toate |
se plateste separat IA

anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
miky82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
se plateste separat IA ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Sarumna mult
gabyv spune:
Buna 
Cam slaba activitatea si azi aici, ati plecat toate in vacanta?
Irmaria, nu inteleg de ce zici ca spermograma nu e buna... nu sunt eu experta, dar mie mi se pare buna, mobilitatea e ok, cantitatea la fel... nu stiu la ce te referi ca e proasta, banuiesc ca nu ai in fost inca la medic cu ea.
Miky, eu nu ma mai testez macar pana in ziua 40, sunt experta in cicluri lungi de 2 luni, asa ca pana nu trec de 35 nici nu ma gandesc. In fiecare luna am crezut ca e cea buna, dar acum... m-am lecuit.
Si Dr. a dreptate cu inseminarea, daca nu ti-a facut monitorizare si nu ai facut stimulare cu injectabile, nu prea se merita sa faci inseminare. Cand dr meu mi-a aratat etapele inseminarea era etapa 3, deci eu zic sa nu te grabesti si sa vezi ca ovulezi. (eu terioretic conform temp si testelor de ov am ovulat sub clomid, dar de fapt nu
-deci clomidul nu este garantie, creste folicilii, dar nu ii sparge)
oh, ce m-am intins
Va pup 
dana0000 spune:
irmaria cum ai reusit sa iti convingi sotul? al meu nu vrea sa mearga deloc...
si mie mi se pare ok,90% e aspect normal.
nu te mai stresa pana mergi la medic,poate din acest motiv ai intepaturile acelea.
http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png
cixinica spune:
Salutare!
katy 
sa fii fericita, sanatoasa si sa iti dea DD tot ce iti doresti!
lia
imi pare rau de ce t-i se intampla, ma
sa fii bine si tu si 
multi 

si o zi minunata sa aveti!
gabyv spune:
Dana, cu timpul o sa se convinga singur, daca nu o sa ramai in cateva luni. Daca te iubeste si vrea un bebe, care se lasa asteptat... o sa vrea sa faca.
bb_yasmi spune:
heello
offf Lia ma
sa fiti bine amandoi.
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
miky82 spune:
Gaby tin pumnii sa nu mai vina, of eu ma chinui de cand mi-a venit problema sa imi iau si eu temperatura bazala dar uit mereu chiar daca mi-am pus termometrul langa mine
Irmaria sotul meu are 57 mil/ml si mi-a zis ca e buna spermograma nu mai stiu exact valorile dar le scriu diseara cand ajung acasa,
Dana si pe al meu de abia l-am convins sa mearga, oricum dr meu mi-a zis pana nu isi face el spermograma nu are de ce sa ma chinuie pe mine.
dana0000 spune:
Asa mi-a zis si mie doctorita Gero de la Medicover ca fara sa vada spermograma nu mai facem nimic. A zis ca nu ma indoapa de stimulente fara sa se convinga ca eu sunt de vina 100%.
As mai face si o HSG sa vedem trompele...daca si dupa aceea imi zice ca stresul e de vina ma impusc
http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png