Mamici si Gravidute Italia (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Buna ziua fetelor

ANNE la multi ani ptr GIULIANO.Sa fie sanatos si ii doresc numai bine.

YOANA da, am inceput munca de luni.ziua a fost un dezastru. un impact tare naspa.dar asta e. culmea e ca in noapte precedenta Marco facuse febra.la munca ma gandeam numai la el. trebuia sa ma concentrez si nu reuseam.d-neeeee ce senzatie ingrozitoare!!sa ma intorc practic dupa aproape 4 ani....este oribil.mi-am pierdut din ritm, concentratie zero.azi a fost putin mai bine.am inceput sa inteleg mai bine ce si cum, ceea ce trebuie sa fac,etc. e foarte obositor.in afara a ceea ce tre' sa fac...mai sunt so colegii care trag de mine.si deci 5 ore eu nu stiu ce-i cu mine.ajunsa acasa cu baietii a alta disctractie.....e naspa si ca atunci cand alin e de dupa-amiaza....tre sa fug efectiv.....luni cand am inceput munca alin era de dupa amiaza.....conduceam cu 110 la ora numai ca sa ajung acasa. ptr a-i da schimbul.....sunt foarte stresata din acest punct de vedere. ca in maxim 15 min eu tre' sa fiu acasa.....ptr ca alin sa aiba timp sa ajunga.....off....ma rog....nu va mai bat la cap.....

LAURA si eu sunt cu dieta.d-ne ce bine ma simt cand vad ca "intru" in blugi. Acum am 60,3 kile si ma bucur enorm.mi s-a cam intros de dieta asta dar ce sa fac??sport fac destul la munca!

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 8 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Felicitari pt dietaaaaa!!! Si binenteles pt ”intrarea” in blugi....super 60 kg!

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Citat:
citat din mesajul lui Anne45

Buna dimineata mamici si pitici

Am ramas cateva zile fara conexiune asa ca nu am reusit sa intru
Va multumesc tuturor pentru urari si ganduri .
Noi suntem bine -ieri am fost la fizioterapie -merge bine , speram si noi ca se indreapta cat de cat .
Am incarcat cateva foto cu Giuliano la semnatura.
Citesc ce ati mai scris si revin.

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink

La multi ani si din partea noastra!!!

Am vazut pozele...ai un baietel tare frumos si imi place mult poza cand il tine tati in brate si el este cu manunta in gura lui tati.

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
Luca ii gusta frisca de pe degetele

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

... va mai amintiti de mine??
cam neserioasa am fost pt ca nu am mai intrat de mult , de abia tin pasul cu odiseea de iulie-august asa ca pe voi va citesc din cand in cand dar nu am mai scris.Vroiam sa va salut .Mai am un pic si nasc si cred ca tot ce am citit aici la voi imi va fi foarte util dupa nastere , sunteti niste super mamici .
Abramburika, ti-am raspuns si la noi in odisee , dar vreau sa iti urez si aici sarcina cat mai usoara in continuare si bebe sanatos!!!
va pup pe toate si sa aveti o vara cat mai frumoasa!!

38+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Nastere usoara Roberta-asteptam vesti de la voi

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
roberta84, ce putin mai ai si vine bb. De fapt poate apare in orice clipa, dar mai bine sa mai stea la caldurica. Sa ne dai vesti despre voi
anne45, am vazut pozele cu Giuliano, e scump tare. Ce tort frumos i-ati facut!

Noi am reusit sa dam de cap la febra lui L, aseara a facut 39.4 si am fost la Pronto Soccorso. Are otita si faringita, trebuie sa ia antibiotic. Inca nu i-am dat, abia l-am cumparat si L doarme , e toropit rau, s-a trezit doar sa bea niste lapte
Anul trecut la fel am patit, cu o saptamana inainte sa plecam in Ro umblam de nebuna pe la spitale...
Sper sa-si revina cat mai repede.

O zi buna!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Kemsy-multa sanatate pentru Loris , sa scapati repede de probleme
Fetelor aici este atat de cald ca nici nu vreau sa ies afara -te topesti pur si simplu...abia adie un pic de vanticel dar tot cald este.
Pana Luni nici nu ies din casa, si nici nu stiu cat va mai dura.
Noi suntem bine , urmam fizioterapia cu consecventa .
Asteptam sa facem vizita pediatrica.
Noi avem in Septembrie vaccinurile pentru bolile de piele -vroiam sa stiu care dintre puiutii vostrii le-a facut ...ceva reactii , ma ajutati si pe mine ?
Va doresc un week-end racoros !!

sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

buna fetelor!!
si la noi este ffff cald de te sufoci si in casa.
noi suntem bn,sanatosi si frumosi.
voi cum sunteti?
pupiki

Mergi la inceput

anne45, la ce boli de piele te referi?

Si la mine e incredibil de cald, am 31 de grade in casa..., si nu pot deschide AC-ul.

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Noi trebuie sa facem vaccinul la 13 luni pentru contagioase-morbillo, rosolia, parotite, varicela-vroiam sa stiu daca voi le-ati facut

sunt baiat mare

Mergi la inceput

anne, eu i-am cam facut toate vaccinurile recomandate, inclusiv asta. Din fericire nu a avut nici o reactie adversa.

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput