Mamici si Gravidute Italia (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna seara dragi mamici

Speram ca ati avut un week-end placut
Roberta felicitari pentru bebelus-sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.
Noi stam bine , Giuliano mananca destul de bine -ma refer la lapte proaspat -, fructele inca nu ...
Vroiam sa va cer ceva opinii in ceea ce priveste scaunul pentru masina-voi ce marca ati cumparat. Noi Joi mergem sa cautam scaunel pentru Giuli si ma gandeam sa-mi dati cateva sfaturi . Inglesina (scoica) este micut acum si sta cu picioarele sprijinite pe bancheta.
Va dorim o seara placuta!!

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna mamici

Danangie a inteles baba, dar cred ca tot nu era bai...se fura pe la voi prin zona??

Anne am unul de la inglesina(modern,rotativ, comod , dar f scump) si unul de la brevi (cel da 3-12 ani care a costat mai nik, dar binenteles nu e ok ptr un drum lung)...acu depinde si de masina, de ex inglesina era inalta ptr mercedes ...drept sa.ti spun fimea inventeaza scuze sa nu stea mult , in camper doarme in pat

Nafi cred ca saptamana asta ma umflu de somn(recuperez si ptr Danangie), a 2 a ma duc la mare si va fi un pic de zapaceala... a3 a saptam vine zugravul si bag smotru la greu, macar de ar termina intr-o saptamana ca incepe si mama cura la terme

Duc maine masina sai fac primul tagliando

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!!
Remember me?!!
Suntem in Ro, la socri. A venit si sotul de o zi, ne ramane de facut treburile la apartament, vrem sa schimbam un geam, sa izolam, etc... Cat am stat doar eu cu L ne-am plimbat la oras, l-am dus la parcuri de joaca faine...L al meu parca a innebunit, alerga in toate partile cat de mult ii placea...Iar cand venea in vizita o prietena, nu il recunosteam cat de razgaiat si obraznic era Am avut un bb in vizita si L i-a luat suzeta si i-a molfait-o vreo 2 ore..., desi el nu e invatat cu suzeta. E bine in Ro, trece timpul repede
Roberta, felicitari pentru bb!!!Sa fie sanatos!!
Anne45, eu am scaun de la inglesina, 0-18 kg.
danangie, ai avut noroc cu rucsacul
Eu am facut o boacana...am lasat portbagajul deschis, am inchis garajul...si cand a trebuit sa deschid iar usa la garaj...se bloca in portiera mea...si dai, si inchide/deschide...pana m-a luminat D-zeu si m-am oprit Am zgariat putin masina
Maria, bun venit printre noi
nafi

Va si mai revin

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Buna mamici

Danangie a inteles baba, dar cred ca tot nu era bai...se fura pe la voi prin zona??

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

Ptr mine era bai si-nca cum. Din pacate se fura mult prin zona mea......am mai spus si ceva vreme in urma ca daca as fi stiut ce giri sunt pe aici cu siguranta nu luam apart asta. E naspa de tot zona.

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 9 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (5 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

KEMSY ma bucur ca sunteti bine. Imi si inchipui nedumerirea ta de ce nu se inchide usa la garaj. Spor la treaba.Si noi incepem shoul de sapt viitoare.

Au anuntat ca va fi un august bollente.Ai mei deja simt acest lucru ca se cam foiesc noaptea in special Marco.
Azi noapte, in schimb, am dormit bine.
La munca a fost destul de linistit. am cunoscut o noua colega:romanca. O persoane destul de antipatica. Oare de ce? De ce unele persoane sunt asa?? Eu cand cunosc o persoana...am premura sa o cunosc, sa o fac sa se simta bine.Asta nu facea decat sa comande. Veneau OSS-urile sa se planga de ea.....mahhhh

Am ajuns acasa.....nici unul nu dormea. Nu a reusit sa-i adoarma Alin si cum e de dupa amiaza, nici nu a insistat ca sa aiba timp sa se pregateasca.
Dar acum dorm tori 3. Na, a venit colonelul acasa.

YOANA , STEF ce mai faceti fetelor? Pai cand nu scriam eu sau altcineva ne luati de urechi si acum voi pe unde petreceti? Ah.....fosse cosi facile nu?? Sa petreceti si nu sa munciti. Eh....cand mai puteti dati si voi un semn de viata.

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 9 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (5 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamariuk spune:

buna mamicutelor!
ce faceti?eu ma coc ca o friptura in suc propriu, mor de cald... roberta sa iti traiasca puiutul si sa fiti sanatosi sa il puteti creste asa cm va doriti!
eu am tras azi o sperietura zdravana........
eram cu ligheanul de rufe si am alunecat pe scari de era sa vin cu burta de pamant.multumesc Lui Dumnezeu ca nu am patit nimic ca primul gand la fetita mi-a fost...danagie, am un carnet albastru unde sunt trecute toate analizele pe care le am de facut si medicul meu imi insemneaza sau declina analizele,dar din pacate imi greseste des si imi declina rh-ul... dar i-am zis si s-a remediat situatia...

Mergi la inceput

roxali, eu stau printr-un satuc in munti in castello,f frumos dar tot meleagurile natale ne trag inapoi.speram sa ne facem casa cat mai repede si sa plecam.

Mergi la inceput

fetelor voi cate kg ati luat in plus cu sarcina si cum ati reusit sa scapati de ele? mie imi e atat de urat sa merg la ginecolog la control ca prima data aici pe cantar te pune si data trecuta medicul meu era inlocuit de o doctorita mai ”nebuna”,mi-a zis ca sa nu mai mananc decat 2 felii de paine pe zi,un cartof si 2 fructe si m-a trimis la glicemie care mi-a iesit bine.am 7 luni si 8 kg in plus.sper sa nu mai iau mult in greutate pana la sfarsit desi stiu ca acum se ia cel mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

buna fetelor!!
ROBERTA--sa-ti traiasca puiul sa fie sanatos si voi pe langa el,si sa va aduca numai bucurii si impliniri.
MARIUKA--ai grija la miscarile bruste si pe unde ''calci'',kg.eu am luat 15 si am si scapat de ele rapid(acum avem 4 luni)si toate mai am doar putina burtica pt.ca inca nu sa retras pielea.
restul cum sunteti?
ce ati mai facut?
noi suntem fff bn.si sunt bucuroasa ca EDY nu refuza fructele doar la pruna se stramba putin dar mananca.
pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Fetelor calculatorul asta mi-a mancat sufletul-am incercat sa scriu de 3 ori si mi s-a sters mesajul...

In primul rand buna seara fetelor

Astazi am cumparat scaun pentru masina , scaunel pentru masa si tricicleta

Eu aveam scaunel de la Inglesina dar cum el este destul de lung am vrut sa-i cumpar un altul , sa-l aiba cel putin pentru 2-3 ani -marca Io bimbo , cumparat de la Io bimbo -140 euro
Am cumparat scaunel pentru masa marca Jane-de fapt este masa si scaun 2in 1 -vi-l recomand cu caldura . Cand copilul v-a fi mare il poate folosi ca scaunel si masuta separat -gen cele care sunt la gradinita , sau cel putin cum erau pe vremea noastra. Noi l-am luat din Micro-170 euro , excelent ca aerodinamica -eu aveam Chicco din cele pana la 15 kg care se monteaza la masa si sunt practice pentru voiaj.
Am cumparat tricicleta Joy foarte frumoasa doar ca are vreo 3-4 melodii si cand incepe sa sune nu se mai opreste. Dupa ce m-am chinuit o jumatate de ora sa scot capacul si sa montez bateriile , mi-a trebuit o alta jumatate ca sa le scot...L-am cumparat de la Micro -40 euro.

Va pupam si va dorim o seara buna

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink
sunt baiat mare

Mergi la inceput