Mamici si Gravidute Italia (106)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

buna fetelor!!
m-ati abandonat??
nu ati mai intrat deloc,sunteti plecate?
pupiki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui costyhunny

buna fetelor!!
m-ati abandonat??
nu ati mai intrat deloc,sunteti plecate?
pupiki

Buna seara!

Noi n-am plecat nicaieri dar nici de intrat nu mi-a ars ca a racit musiu , pe urma marito si mai nou si eu asa ca sa fim un trio complet. marito e la munca de azi asa ca am ramas eu cu ricky cu mucii pana'n brau si cu mama care ne streseaza cu antibioticele ei pe care cred ca e in stare sa le mannace si la micul dejun cu iaurt si cereale

Asa ca prea multe n-am de relatat ca n-am iesit decat la farmacie

Va pup si sper ca voi sa fiti mai bine decat noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dimineata fetelor

Am intrat sa va salutam si noi-nimic nou la orizont-continuam terapia pana la sfarsitul lunii si facem pauza pana in Septembrie caci intra in concediu terapeuta.
Giuliano sta bine , febra i-a trecut si acum ne pregatim sufleteste pentru vaccinuri .
Aici a plouat toata noaptea , acum vad ca a iesit un pic de soare dar nu cred ca pot sa ies de dimineata , nu se stie daca ma apuca din nou ploaia pe drum-aveam intentia sa-l tund pe Giuliano . Voi incerca dupa amiaza sa fac o programare pentru saptamana asta.

Va pupam si sa auzim numai de bine!!

mami fericita de Giuliano
https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Lug2011FotoCompleanoGiuliano?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPLDjoaisOzWtQE&feat=directlink
sunt baiat mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua si de la mine,

Nici noi nu suntem plecati. Eu lucrez cam in fiecare zi. Nu mai am timp mai de nimic. Nu prea imi place ca dim nu sunt acasa. Cand eram acasa reuseam sa mai fac cate ceva prin casa. Acum nu prea reusesc. Si e cam dezastru. Ieri am venit de la munca si m.am pus pe facut curatenie. Seara imi tremurau genunchii de nu mai stiam ce-i cu mine. Concediu am de pe 20 august.Pana sper eu 19 septembrie. Mi-am luat perioada asta ptr ca trebuie sa fac inserimento la asilo/nido la baieti.

De 6 zile am inceput sa-l diversificam pe Marco. Pure de mar copt. Nu-.i place.Azi ptr prima oara i-am dat si papa. Ii place. A mancat fara sa dea afara.Dar cand tre' sa-i dau fructa, nici nu ma apropii cu lingurita de gura ca el deha inchide gura si ochii si se cutremura. A acrut marul de asta nu prea ii place. Poate cand incep sa-i dau para poate nu va mai face asa.

Alessio si Mattia sunt bine. Ca de obicei cand se iubesc.....cand se cearta.....Vineri termina gradi si pana in sept ii am acasa.

COSTY cam naspa sa fii cam singura pe aici nu? Poate cand vine frigul poate se va scrie mai mult.

Revin....

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 9 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (5 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Am pregatit laptele lui Marco.

NAFI multa sanatate la toti. Naspa rau cu racelile astea.

COSTY deci s-a mai linistit EDY? Ai sa vezi ca de acum ar trebui sa fie mai usor.

Noi anul asta nu vom merge nicaieri. In primul rand ca nu avem bani. In al doilea rand ca e mult prea dificil sa mergem cu copiii asa mici. Pe urma, o serie de cheltuieli: bolette, am schimbat box doccia, vrem sa izolam peretii din camerele baietilor, vrem sa punem parchet in camere si totodata as vrea tare mult sa.mi pun usa blindata. Off....de unde bani? Mama lor de cheltuieli.Si ca sa puna capac am avut si rata de la condominiu de 630 euro!

Mda....asta e....o scoatem noi la capat.

ANNE spor la fizioterapie. Piticul ce zice? E linistit?

Mai revin...

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 9 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (5 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamariuk spune:

buna mamici din italia! sper sa ma primiti si pe mine printre voi.e prima data cand ma inregistrez pe un forum si am facut-o pentru ca ma framant tare mult.sunt insarcinata in 28 saptamani si sunt de 2 ani in italia.pana acum a fost totul bine,dar de acum incep sa ma nelinistesc pt ca se apropie marea intalnire cu fetita mea..sincer nu stiu cum e aici la spital,ce imi trebuie in bagajel, cum sunt procedurile nu stiu mai nimic.la controale la gine nu mi se zice mai nimic,imi verifica analizele si atat.stiu ca voi deja aveti ingerasii langa voi si ca ati trecut si voi prin asta si v-as ruga sa ma initiati si pe mine putin ca tare ametita mai sunt

Mergi la inceput

Buna Maria,

Bine ai venit si felicitari ptr sarcina si ptr fetita din burtik.Sarcina usoara pana la termen si iti doresc o nastere usoara ca un fulg.
Daca e primul copil si nu ai nici o problema vei naste cu siguranta natural. In unele spitale se poate face anestezie in epidurala. O anestezie care amelioreaza durerile naturalei. Daca vrei apidurala trebuie sa te interesezi la spitalul unde vei vrea sa nasti daca se face. De exemplu la spitalul unde am nascut eu (eu locuiesc pe langa Milano), nu se facea epidurala ptr ca nu era anestezist pus la dispozitie ptr asa ceva.
Ca bagaj....ptr tine iti trebuie camasi de noapte, pijama. Camasile de noapte sunt foarte comode in primele 2, 3 zile. La controalele care ti le fac pe urma dupa ce nasti......e mai usor sa-ti ridici poalele si gata.Decat sa-ti dai pantalonii jos,etc.....Pijamalele ti le poti a 3 sau chiar a 4-a zi.

Revin.....

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Mda....nu am mai putut continua din cauza baietilor.

Sa nu uit, MARIA scrie cat poti de repede 10 mesaje. Primele 10 mesaje nu iti apar in timp real deoarece mai intai trebuie "controlate" de moderatori.

Asa....ziceam ca-ti trebuie camasi de noapte ,pijamale...., chiloti asa mai babesti, sosete,papuci de salon, capot, sutien ptr alaptat, cupe ptr sani .Sunt acele cupe care ti le pui in sutien si asa esti protejata de eventuale "fuoriuscita" laptelui din tzatuci.(eu am folosit all'epoca cele de Chicco si mi s-au parut cele mai bune) Elastic de par, pieptan, detergent intim (e foarte indicat SAUGELLA VERDE-indicat in perioada post partum).Sapun lichid. Prosoape. Pieptan. Pasta si periuta dinti.Deodorant ptr ascelle.Tampoane.(trebuie sa-ti iei tampoane mari nu obisnuitele tampoane. sunt bune alea de la tena lady).Burtiera. Sa ai niste bombonele.Ajuta sa "capati" energie. Telefonul. NEAPARAT incarcatorul de telefon. Pe sot pune-l sa aiba grija sa incarce bateriile de la aparatul foto si/sau camera video. Ma rog...asta ar fi bagajul ptr tine.

Din ceea ce am socotit eu...nasti cam prin octombrie? Ptr bb iti trebuie sa ai cam 5 - 6 schimburi. Daca nasti natural ar trebui sa stai in spital 4 zile , daca faci ceza 5. Dar depinde de zona unde esti. In Emilia Romagna se sta mai putin cu o zi. Deci iti trebuie bady intreg (body-pijama) plus body-tricou. nu iti trebuie caciula sau sosete. Doar cand il scoti din spital. Bine...de obicei pamersii ii dau ei......Sa ai cu tine o crema Bephanten. ajuta sa previi roseata de la fundulet sau sa o vindece. Sa ai cu tine salviette umede ptr bb. Sa ai babetele. Sa ai un prosopel micut ptr bb. si eu am avut si o paturica din bumbac. Ma mai ajuta sa-l tin in brate infasurat. Luand din patutul lui caldut....ma gandeam si nu ii fie frig.....ma rog vezi tu. Deci cam atat. Cand vei incepe sa ai contractii sa nu te sperii. Ca sa mergi la spital ele trebuie sa fie destul de regulare. Eu am mers cand erau la 5 min. Hahahaa ptr ca de la inceput erau la 5 min! Daca ti se "rup apele" cums e spune....iti curge lichid mult caldut....mergi la spital in cel mai scurt timp. Daca trebuie sa conduci tu...condu cu calm. Bb cu siguranta va astpeta sa ajungi.Eu si la primul si la al treilea copil singura m-am dus la spital.Sa ai cu tine tessera sanitara si dosarul cu toate examenele de sange. Cel mai important sa ai refertul cu grupa sanguina. Daca tu esti RH negativ....trebuie neaparat sa stii si RH sotului....dar cred ca astea deja le stii.....
Pe timpul travaliului sa fi linistita atat cat poti. Unul ptr tine...altul iti spun ca ostetricele astea nu prea "iubesc" mamicile "isterice". Zic asa ptr ca asa am auzit ca ne numesc.

Ce sa-ti mai zic?? nu mai stiu....mai intreaba-ne......

Eu la ora asta pregatesc pranzul de maine......

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fetili!
am scris la pranz un ditamai mesajul, dar l.am pierdut, de fapt picea dormea, eu pe forum, dar incepand ploaia s.a trezit mandra si am fost nevoita sa inchid repede ca altfel nu mai reuseam sa plec la sala

Nici noi nu vom mai pleca in Puglia , ca vreau neaparat sa renovez casa, capotto in sufragerie, carton g in bucatarie si ceva pictura veneziana , deci numai chestii scumpe
apropo ,ptr carton gesso imi ia mana de opera+materialu 38 pe m2 sa vad ce o iesi

Vom sta cateva zile la Orbitello, pe langa parcul national M si I.Giglio
Pe mama o trimit la terme in sept , impreuna cu vecina si voi vedea ce voi face cu copiloi, cand cu vecinul sau imi bag un medical(ca tare m-au mai enervat capi)

Nafi dupa prajiturica aia cu visine ai racit...pai daca o papi fara noi
o cura termala ti.ar prinde bine siiiiiiiiii relax

Maria bine ai venit si nastere usoara...vad ca si.a facut Danangie timp (de unde atata timp??) si te.a luminat

Danangie de unde mai poti soro...timp ptr munca, copii, casa si net

Anne o sa fie bine si dupa vaccinuri...cate griji iti faci mamico
apropo de ploaie , cam toata saptamana si pe aici...vine toamna

Stefy nu mai ne povestesti nik

Costy singurica

un sf de saptamana frumos mamicutelor

Mergi la inceput

Buna dim,

Marco la 6.00 a avut program de kk. Uffa...

ROXALI pai dim la munca, cand ma intorc copiii dorm. Ori profit atunci si bag un ochi pe net cand totodata stau cu picioarele pe pereti , ori fac Ceva de mancare. Cand tre' sa fac curatenie, dupa amiaza Alin iese cu toti afara. Seara cand baietii adorm daca este de calcat calc ( cum am facut aseara) sau daca la pranz nu amgatit....... gatesc. Asa ma organizez.

Pozici cu noi

Mergi la inceput