Mamici si Gravidute Italia (106)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Helooo!!!!!!
Proba de poza

Somn usor!!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

KEMSY - drum bun! sa aveti o vacanta super!

La Rieti am cam stat prizonieri in casa din cauza caldurii dar eram multi si ne-am distrat. noi am stat in taverna la socri, unde au amenajat ca un mini apartament si era f racoros. 23 de grade maxim iar noaptea ne inveleam cu patura!

Sus in casa erau 25 de grade. cel mai naspa era la ultimul etaj dar acolo nu sta nimeni asa ca macar in casa,am fentat caldura .

Mi-am mai revemit cu somnul dar schimbarea a fost dura caci marito era de rezerva si l-au chemat toate 4 zile. asa ca de la a avea 6 oameni, 2 caini si 6 pisici in jur am ramas doar cu Ricky! Si el cu mine! Asa ca ne tinem companie reciproc cat de bine putem.

Mai are un molar care se incapataneaza sa nu iasa desi gingia e cat un bostan!

Mai sunt 6 zile si vine mama! iuhuuu!

Notte fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

neatza fetelor!!
eu nu prea stau asa bine,ma simt rau ieri ma pufnit sangele pe nas,si simt o presiune mare in cap sigur e de la caldura ca asa patesc mereu dar acum se intampla mai des.
Edy al meu si el iarasi avem 2 nopti de cand a avut collici mai tari si a trebuit sa-i dau picaturi.
AM activat messajele private.
astept linkul
azi mai am si baiatul unei prietene la mine k ea este la munca asa ca o sa exersez cum e cu 2 copii(ca si asa mai vreau unul).
voi cum sunteti?
KEMSY--distractie placuta si vacanta minunata.
si apropo de saninu o sa-i caut pt.ca sunt mariiiiii si eu sper macar sa se traga macar cum erau inainte daca nu se poate mai multca si asa aveam dureri de spate atunci acu nu mai zic.si nu mai pun pb.sutienelor,costume de baie etc.etc ca e un chin pt.mine.
Nafi--nu fii suparatavenim noi si iti tinem companieca si noi suntem singurei mai toata ziua.
cati dintisori i-au iesit lui Ricky?
pupiki la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

ciaooo!
Kemsy-calatorie placuta si sa aveti un concediu super fain si relaxat!
te asteptam cu poze multe
Nafi-la tine se schimba rutina f des,ba e sotul acasa,ba pleaca
sa stii ca e fain si asa ca e nu e monotonie
cel putin asa vad eu din afara
Danangie-cum mai sint baietii?
cred ca esti mereu intr-o fuga
fugi acasa sa poate fugi Alin la lucru
abia va vedeti
cum se descurca cu ei singur? mai merg la gradi Alessio si Mattia?
i-a trecut febra lui Marco?
Costy-saraca de tine tu ce ai mai ramasa pe aici mai activa
in rest nessuno....
iti trimit pm cu datele de la album
iti fac un album sa pui si tu poze
sa vad poate pun si eu citeva
vezi ca sint albumele facute cu numele ca si nick-urile de aici asa ne recunosti
eu ma tot rog de pitica :))) sa iesim sa luam sa fierb porumb
pe caldurile astea n-am pofta de nimic si nu mai stiu ce sa fac de mincare
ieri de prinz am facut pasta freda......nu mai am idei
voglio scapare ::::::))))) in ferie pure io
Andreea-voi cum mai sinteti?

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

YOANAG - si eu sunt in pana de iei cu mancatul. ce bine era la socri ! mancam ce-mi punea in fata si nici nu ma mai gandeam ce fac azi, maine etc ! chiar daca soacra'mea nu e mare bucatareasa nici nu m'am plans ca sosul ei de paste era vai de capu' lui

Acuma am facut si eu pasta freda si am facut ditai portia sa am si deseara. Ricky a mancat niste paste de la mellin ,conchilie , cu ragu di vitello si un iaurtel mic cu fragola.

Acuma doarme ca era obosit si topit dupa parc.
E destul de cald si in casa ca mi-e teama sa pun AC cu Ricky pe aici. il pun doar seara cat suntem iesiti in parc. acuma sunt 27-28 de grade (mai ales ca am si fiert la pasta asta de-am facut sauna!)

KEMSY - mai traiesti s-au te-ai topit de tot?

LALEXANDRA - cred ca si tu suferi de cald ca esti in zona fierbinte acolo! sper sa se mai racoreasca! ne coacem in ritmul asta!

ABRAMBU - ce mai face burtica? noutati?

Eu inca n-am facut cont pe FB si-ti zic si de ce. asa ne-am propus eu si sotul sa rezistam fara sa ne bagam pe FB si sa gasim alt loc de tocat timpul in loc sa ne traim viata. asa ca ma tin de cuvant si rezist alaturi de el ( asta e , fiecare cu pasarelele lui!)

COSTY - asteptam sa vedem pozicile! ricky are iesiti din ianuarie 4 dinti sus, 2 jos iar acum are deja 3 molari afara si sta sa iasa si-al patrulea. in total ar fi 7 cu al 8-lea pe drum. caninii inca nu se vad!

Ma duc sa-mi mananc pasta si sa-mi trag sufletul pana se trezeste ricky.

Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

As scrie, as raspunde , dar scriu de pe tel si nu am rabdare. Incerc poate prind o juma de ora de somn. Pupppppppp

Alessio Michele (3 ani) , Mattia Gabriel (1 an si 8 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (4 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao a tutte!!
Mai rar pe-aici, da' mai trec sa va salut!

ioana - despre link-ul de pe prima pag., da, eu l-am sters, asa am considerat ca e cazul. Stai linistita ca nu m-ai suparat cu nimic .
Aria di vacanza ... uuffaaa, ca mai e pana acolo. Cand plecati? Acum aveti planuri de restructurari si mobilat cuibul?

nafi - ce te face sa crezi ca cei care au cont de FB nu isi traiesc viata? Gresit! Da' asa e, fiecare cu pasarica lui! Ce-a facut sotul cu pantalonii patati?

kemsy si-a luat zborul catre Ro, in vacanta.

Eu sunt bine, burtica creste si e totul in regula pana acum. Cam e aer de vacanta peste tot ... voi mai merge la eco din sept.

Va pup si ne mai auzim pana la toamna, cum a zis ioana!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

AMRAMBURIKA - ma bucur ca esti ok si mai dai cate un semn. Departe de mine gandul ca cei cu cont pe FB sau altele de gen nu-si traiesc viata. cum ti-am spus, e pasarica noastra

Mie una nu mi-a placut niciodata sa fac ce e la moda si cam asa e si cu FB ul ptr mine. educatie, politica, chat..nu se mai poate face nimic fara acest FB. uite eu vreau sa traiesc fara.

cat despre pata sotului , aia de pe pantaloni, a iesit la dryclean asa ca n-a mai fost nevoie de interventia mea salvatoare

Ricky doar ce-a facut ochi si acum astept sa se mai duca zapuseala ca sa iesim in parc.

DANANGIE - imi inchipui cat de greu trebuie sa fie sa reintri la lucru dupa o pauza asa lunga si cu asa responsabilitati acasa! iti tin pumnii sa faci fata la toate. sunt sigura ca vei gasi calea justa chiar daca un timp vei avea ceva bataie de cap!

Pupicei si sa gasiti racoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna fetelor! am revenit!
de acum o sa am timp la dispozizie macar sa va salut cat de cat mai des.. am terminat cu "munca " intens :)
deocamdata vroiam sa va salut de data asta scurtutz...pana reusesc sa ma sistemez un pic si sa-mi intru "in mana" mai mult sa va "informez" ca suntem bine!
de maine poate reusesc sa ma "aggiornez":)
sper ca sunteti bine toate!!!!

va pup pe toate si va urez numai bine tuturor!

mi-ati lipsit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

aaa uitasem sa va spun ca am pus cateva poze noi(o parte)..cealalta parte sper sa reusesc maine ;)

va pup o seara placuta!

Mergi la inceput