Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ciao fetelor!

Mooaaamaaa, mi-era un dor de voi, dar n-am mai intrat ca... nu mai puteam... ma bucur ptr voi mult de tot dar tare-mi pare rau cand ma gandesc ca si eu trebuia acum sa fiu la pas cu voi... Fizic sunt excelent, insa psihic inca nu sunt refacuta, asta e clar. Am intrat si special ptr Porumbita, draga de ea, of, te imbratisez tare-tare de tot.
In alta ordine de idei, eu merg maine sa imi recolteze ptr analizele de trombofilie, chiar nu vreau sa joc ruleta ruseasca, vreau sa stiu daca am sau nu am, ca sa vedem abordarea. Imi voi mai recolta si ptr Listeria si RH. Acesta din urma il facusem la Eva, a iesit pozitiv, dar na... mai stii, ca pana atunci nu il mai facusem si nici nu l-am repetat de atunci. Caut si eu acul in carul cu fan ca mi-e urat sa zic, asta e, n-a fost sa fie si sa ma arunc iar cu capul inainte. Ma caut. Ce sa fac si eu, daca de prestat nu pot, ca sa intru iar in cursa... Nu va spun cum astept "startul", ha, ha, ha...
In rest toate bune, ceea ce va urez si voua, va pup nespus de mult, si sunt cu gandul la voi, mereu voi fi.
Ah, am fost mi-a facut si preotul molifta si ma simt mult mai bine de atunci (psihic)
Of... ce ma doare sufletul... daaaaar, o sa vina soarele si la noi stiu asta.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetelor, ca tot vorbeam de kilograme...hihihi... Imi e pofta de coaste prajite, cu ou ochi si mamaliga. Hmmmm... O sa ma fac cat o foca. Mai bine imi scot de acum usile de la casa, sa stiu o treaba...

Vroiam sa va intreb de doctorul care va urmareste sarcina. Fostul meu ginecolog s-a mutat la privat, v-am mai spus. Ma gandeam sa nasc cu doctorul verisoarei mele, dar mi se pare cam moale. Plus ca e la Giulesti si ma cam tem, dupa cate s-au intamplat acolo. Mai sunt fete la Giulesti sau stiti povestiri recente despre maternitatea lor?
Eu m-am simtit excelent la CFR2. Mi l-au adus pe bebe cu mine in salon, ceea ce mi-a placut enorm. La Giulesti nu ti-l lasa cu tine.
Nici nu stiu incotri s-o apuc si ar cam fi cazul sa ma decid...
Voi in ce maternitate aveti cea mai mare incredere? Ma refer la fetele din Bucuresti, desigur...

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (10+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

bun venit fetelor noi si de la mine
vai ,si io abia astept sa mergem in concediu...poate la sfarsitul lunii,dar nu cred ca la mare ,undeva la sovata sau la munte...e prea departe marea de noi,iar eu sunt topita dupa mare...
ylari ,bine faci ca mai intri pe la noi...poate iti face rau dar o sa ne ajungi tu din urma ,poate nu pe noi dar pe altele cu siguranta
sa aveti o zi fara greturi...la mine mai sunt inca dar foarte subtire fata de inceput...parca incep si eu sa pot manca mai bine
la toate

minunea mea +13

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

annisa ; eu sunt in evidenta DR Ciulcu Alexandru de la spitalul Cantacuzino, este super sta iti explica te consulta cu grija nu are mana grea . doua prietene au nascut cu el si au fost ff multumite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Bun venit si sarcini usoare fetelor noi!!!!!!

Nicole Cum sa nu te mai stiu??? ce ma bucur pt voi!!!! A fost planificata sarcina? va pup cu drag!!
Ligia felicitari pt eco!! abia astept sa merg si eu din nou..
Annisia Sa va fie de bine concediul!! Despre spitale: tocmai a nascut o prietena la CF2 si e foarte multumita de noile rezerve, conditii, etc. A nascut si acum 3 ani acolo si nu avea amintiri prea placute, dar de data asta a fost super incantata. La fel pot sa-ti spun despre maternitatea Giulesti, care s-a refacut dupa incidentul de anul trecut si e super. Eu o sa nasc tot la euroclinic (cred..nu stiu inca).
Ylari

Pe mine m-a durut ieri capul de am crezut ca o sa pocneasca. Si azi ma doare, dar sunt ceva mai bine...
va pup, fug la nani ca mi-e soooomn

Alina 11+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cristinaaa, ce mult ma bucur ca suntem din nou colege de odisee! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos tun! Te admir pt. curaj! Copiii cum au reactionat?

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 11+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ylari, Abia astept sa ne dai vestea cea buna. Succe la analize!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 11+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Multumesc de primire!

Lexi - copiii sunt bucurosi, in fiecare dimineata ii spun buna dimineata la bebe si in fiecare seara - noapte buna Daria e mai curioasa de bebe, ma tot intreaba daca bebe o aude, ii spune ca ea e Daria, ma intreaba daca bebe o iubeste, daca i-i foame, daca i-i sete, daca doarme sau e treaz Vladut abia asteapta sa vada cum o sa se miste burta cand mai creste bebe, ca i-am zis ca o sa se vada cum se misca bebe cand mai creste in burtica. Is amuzanti amandoi oricum.

Cat despre curaj...nu cred ca e nevoie de prea mult, tinand cont ca nu am avut probleme cu nicio sarcina sau altele de genul asta. Mai curajoase sunt fetele care au curaj s-o ia de la capat in ciuda experientelor triste avute anterior. Pe ele chiar le admir!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

fetele,eu cum stau mai mult acasa ca e si vremea uratica,m-am facut harnica...mi-am facut(modificat) o pereche de blugi pt. gravidute,adica am coborat talia si i-am pus burtiera,sunt tare mandra de ei ,ma gandesc sa mai incerc...pana gasesc ceva fain prin magazine pt. la iarna cand oi avea ditamai burtoiul

pe voi va mai doare burtica din cand in cand...eu de cateva zile am niste mici junghiuri prin burtica,dar exact in aceeasi zona ca la inceput,in partea de jos a uterului..bine, nu sunt deranjante tare dar aseara am luat un no-spa,si nu sunt decat de cateva ori pe zi,sau la cateva zile...stiu ca incep sa se intinda ligamentele dar ma gandesc ca astea sunt prin alta zona,sau nu?!
lexi ,stiu ca mi-ai zis prin sapt. 8 ca nu ar trebui sa mai avem intepaturi dar nu sunt tocmai convinsa ca e asa ,nu te supi pe mine

minunea mea +13

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Fete voi ati mai vazut serbet pe vreun raft?.Nu pot manca dulce...de la senzatia de ,dar tot ma gandesc.tare bun mai era cand eram copil!

lexi,celelalte fete cu copii mari-la voi cum s-a procedat cu operatiunea olitza?

eu tare as vrea ca pana in ianuarie sa scapam de scutece-sa nu fiu nevoita sa iau pentru doi

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput