Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Neata,

Multumesc frumos pt. primire.
Cu ce va servesc mamici cu burtici ?
O felie de pepene rosu var incanta ?
Fetelor sunt moarta dupa fructe, as manca in prostie, mai ales banane.
Nu suport carnea si eram o mancacioasa,mama- mama.

toate mamicile cu burtici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata si bun venit tuturor burticilor noi!
Marie, eu am dat 6 mil pe analize la Constanta.
In ce saptamina se face bitestul?

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 7+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata, eu va ofer un ceai!
Bun venit noilor gravidute. O sa va trec in listuta de indata ce am putin timp.
Ghiulten, vroiam sa te intreb cum se numeste pensiunea voastra din Eforie? Noi mergem in Eforie in fiecare an, fii-mea e absolut innebunita dupa mare. Si acum ma intreaba in fiecare dimineata cate nopti mai trebuie sa doarma pana plecam in Romania (asa se masoara timpul la ea momentan, in nopti dormite) La anu' va trebui s-o expediez singurica, doar cu taica-sau, eu o sa raman acasa cu pruncul.
Ligia, felicitari pentruv estile bune de la eco. Maine merg si eu, abia astept.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 11+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

buna tututor burticilor!
pt. anne - o parte dintre analize (hemoleucograma, sumar urina, vdrl, grupa+rh, etc.) se pot face cu trimitere de la dr de familie (cu plata ajung la aprox. 100 lei). restul de analize (TORCH, etc.) nu sunt decontate de CAS si ajung la aprox.550 lei.
pt restul burtucilor: bitestul este dublu test? si cand se face de obicei? pe mine m-a chemat deabia dupa 12 saptamani ...
si ca ma laud, am fost ieri la dr de familie si mi-a dat carnetul gravidei si m-a luat in evidenta.

+8

Mergi la inceput

Merci frumos de raspunsuri.

Mergi la inceput

Apropo, daca imi stiu grupa si rh, nu cred ca mai are nici un rost sa le fac.I-am zis si doctorului si a zis Ok.
Noroc cu mama, ca mi le-a facut de la 14 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'na ziua si bine ati venit noilor burtici..sunteti vreo cateva..asa ca neuronu' meu obosit nu mai enumera.

noi prin casa..greturi..ne frichinim cu olitza..sa invatam macar sa facem caca..

ne si izolam exteriorul..galagie,aglomeratie..etc

prin august tre' sa cununam--alti bani,alta "dixtractie".macar la nunta asta visam si io la "shiloeta",dar na fost sa fie..si ce ma apucasem eu de sala...in forta si tromba

o saptamana buna

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ma inscriu si eu la odiseea aceasta, desi nu stiu cat de activa voi fi, ca ai mei pitici, 2, ma solicita la maxim. Poate eventual din toamna o sa fiu mai libera, cand vor merge la gradinita. Sarcini usoare si duse la termen la toate va doresc!

Era sa uit, DPN 1 ianuarie 2012.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Anangel, pensiunea noastra se chema Vila Ayla, ca pe printesa din dotare.
Ce ne-am inmultit!
Wow, Cristina, felicitari, esti deja la al 3-lea ! Chiar te admir, cred ca trebuie sa ai mult curaj!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 7+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ziua buna! Ce de fete noi. Am zis ca am gresit odiseea. Aproape ca nu mai recunosc pe nimeni. Hihihi... Bravos. Era si timpul sa intarim randurile. La odiseea trecuta am fost 155 si acum doar 33? Hai, pe cai, unde sunt burticile?
Noi suntem bine. Ne-am intors din concediu si a fost tare placut. Ne-am ferit de soare, dar ne gaseam alte distractii. La modul ca nu am stat la plaja decat de la 5 seara. Restul zilei la cumparaturi, plimbat, parcuri, camera, somn, filme. Chestii socoteli... Avem pozici noi la semnatura.
Eu am niste greturi super naspa, de care m-am cam saturat. Nu pot sa i le dau sotului? Sa vada si el cum e si sa duca greul... Ma dau rotunda acum, ca saracul el face tot in casa. Eu numai stau in mijlocul patului si comand mancaruri pe care nu le mai pot servi ca nu-mi plac cum miros sau pana sunt gata deja poftesc altceva... Ceea ce merge de fiecare data sunt rosiile reci cu sare si cu salam. Dar manac un salam din ala de doi lei, ca pe vremea lui impuscatu. Zici ca sunt nebuna. Restul dau la rate si nu-mi prieste nimic...
Mi-am dezvoltat o strategie: dupa ce vars, pot sa manac orice si atunci bag la greu. Peste o jumatate de ora mi se face iar rau, dar macar am halit si io ceva... Hihihi... Cu toate astea m-am ingrasat. Nu stiu cum si de unde, dar am pus... stati sa ma cantaresc exact...cica patru kile, dar nu cred. Cam 2-3. Hai ca nu e mult. Ma simteam eu Piedone, atat...
Acum am dus copilul la ai mei, la curte. Si sunt cu al meu ca baiatul cu fata... Pazea! Ei glumrsc, ca nici pana acum nu aveam vreo opreliste. Yanis al meu doarme busteam... Hihihihi...
Va pupic si sper sa fim din ce in ce mai multe burtici.

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (10+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput