Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

salutare,

ma alatur si eu - sunt din Bucuresti, incercam sa avem copii de 4 ani (dintre care ultimii 2 petrecuti la doctor cu inseminari si FIV-uri), toate analizele bune dar nu ramaneam.
dupa ultimul FIV am mai incercat o inseminare si s-a intamplat minunea :) ieri am implinit 11 sapt de la ultima menstruatie si totul pare in regula, dar astept sa treaca primul trimestru, parca tot nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat :)
multa sanatate tuturor si sarcina cat mai usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ursulet, bun venit printre noi! Iti urez o sarcina usoara si un bebe sanatos tun. Te rog sa ne spui DPN-ul tau, ca sa te trecem in listuta.
Iaura, la multi ani fericiti pe mai departe si petrecere frumoasa cu ocazia aniversarii casatoriei!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 11+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

DPN 20 ian :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Bun venit si felicitari noilor burticute!!!

Porumbita, imi pare tare rau.... Fii puternica pt maine

Fetele, va doresc noapte buna !!
Eu ma tot uit pe net pt cazare la mare..si sunt niste preturi mari. Ne hotarasem sa mergem in Grecia, dar a picat treaba, apoi vroiam in Turcia, dar tot asa, am anulat... Asa ca vrem sa stam o saptamana la mare, la noi si apoi stam si la Breaza, mergem si la Tulcea la bunica Sarei. Sa fim sanatosi, ca voie buna avem.

Va puuup

Alina 11+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Porumbita-multa sanatate si sa treci cu bine peste ziua de maine,si sa dea Domnul sa avem in curand vesti bune de la tine la o alta odisee.
Ursuletz bun venit printre noi , sa ai o sarcina usoara si bebelas sanatos si la termen , fii optimista si ai sa vezi ca o sa fie bine .
Alina Anto - nu am vazut prognoza meteo ptr saptaman viitoare dar azi a plouat toata ziua la Constanta poate totusi se mai indreapta vremea si apa sa se incalzeasca sa poti sa te poti balaci un pic
Concediu placut si vreme buna iti doresc.
Noapte buna tuturor si sa avem o saptaman cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Porumbita imi pare nespus de rau , nu am cuvinte
maiu fetelor toate aveti grreturi varsaturi , eu am doar niste sani de nu mai incap in nimic si vesnica mea durere surda de burtica care o tratez cu nospa, sper ca e de bine treaba fara greturi, sotul meu zice k mai am timp sa simt si aceste simptome.
pup toate burtice si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Porumbita, ce rau imi pare. Am fost convinsa ca e totul in regula cu micul bulgarel. Nu-mi vine sa cred pur si simplu. Sunt tare trista.
Nu stiu cine a spus ca odiseea asta a fost plina pana acum de intamplari triste. Sunt atatea fete care au inceput atat de optimiste si totusi au avut ca rezultat atatea sarcini oprite din evolutie.
Mai ca-mi vine sa ma duc si eu la eco astazi doar sa ma asigur ca bebe este in regula. Imi este tare teama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata fetelor!
lala Pai plecarea la mare ar cam fi peste 10 zile, k m-am uitat pe prognoza meteo si sapt asta nu e inca asa cald..Dar te mai intreb si pe tine, ca esti in inima litoralului

tebligia Pai mai ai timp sa incerci greturi..dar daca nu sunt fii fericita!

Eu nu v-am spus ce am facut la eco vineri..aveam impresia ca da, dar citind in urma am vazut k n-am scris nik Am vazut bebelul frumos foc, statea cu piciorusele incrucisate (in zona gleznelor, exact cum statea si Sara la mine in burtica), i-am vazut manutele, picioarele, burtica, organele formate, i-am vazut fatzuca, i-a masurat pliul nucal: 1,33 si mi-a recomandat sa nu fac dublu test/triplu test. Mi-a dat si poze, mie mi se pare ca deja seamana cu Sara. Nu s-a putu vedea la varsta asta a sarcinii sexul bebelului. Daca ar fi trebuit sa spuna acum ar fi zis ca e baiat, dar acum e cam greu de ghicit..
Din pacate mi-a iesit la sumarul de urina un nr mai mare de leucocite, asa ca azi mi-am facut si urocultura, sa vedem daca e vreo infectie urinara..Sper sa nu!!!
M-am programat la control peste o luna si eco voi face probabil peste o luna jumate. Ce am uitat sa o intreb pe dr este cat mai continui cu tratamentul (utrogestan, no-spa, magneB6).

Va doresc o saptamana usoara, cu vesti bune celor care merg la control/eco si sanatate!!

Alina 11+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Alina, ma bucur de vestile bune
Ce ma bucur ca mai aud si asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Alina, felicitari pentru vestile bune de la eco. Eu merg miercuri sa vad piticul.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 11+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput