Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna fetelor
in primul rand, bun venit fetelor noi, sa aveti sarcini usoare si fara probleme!!
in al doilea rand, Porumbita
in al treilea rand, pe mine ma turbeaza greturile, ma trezesc cu ele de dimineata si ma culc tot cu ele
dar si mananc frate, din ora-n ora mananc altfel ma doare stomacul, am arsuri
vorbeati de porcarii p-acilea..eu inainte mancam multe legume, pui, chestii d-astea omenesti si cat de cat sanatoase, acum sa nu le vad, imi provoaca greata:-))
mi-am facut acum cateva zile legume cu dovlecei si pui la cuptor, am mancat putin si apoi le-am aruncat la gunoi
in schimb mananc multa paine cu fel si fel de creme almette si sana, mai bag si-un kebab cand ma apuca toanele, mai un ecler, numai aiurea
azi fac pizza, alta nebunie
cantarul asta vad ca e dragut rau cu mine, imi arata doar 800 de grame in plus, dar cred ca si cand o sa incep sa pun o sa-mi treaca de eclerase si kebab:-))

in alta ordine de idei: mananc mult, dorm mult, pipi la greu si greturi fara numar, fara numar:-))
se mai simte careva cu musca pe caciula??

aaaa, ieri am anuntat si eu la munca marea veste. oficial pot sa-mi vad linistita de greturile mele

sa aveti un we linistit cu multa odihna

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

din pacate sarcina oprita in evolutie aratata si ecografic si prin dinamica Bhcg (de aia vinerea trecuta era cu 11 zile mai mic, deja erau probleme);

luni o sa fie interventia; nu am facut niciodata avort asa ca am groaza de ziua de luni;

pe forum nu o sa mai intru o per insa va doresc la toate o sarcina cat mai usoara si bbii sanatosi!

Mergi la inceput

offf Porumbita, imi pare foarte rau
nici nu stiu ce sa zic cand citesc vesti rele..iti doresc putere psihica sa treci cat mai repede peste perioada asta grea si cat mai curand sa obtii o noua sarcina

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

of, porumbita... de ce trebuie sa se intample chestii dintr-astea? stiu ca iti este greu, insa ai puiul tau langa tine si bucura-te de el. timpul va trece si ai sa vezi ca-ti vei reveni. oricum, vb cu dr despre eventuale cauze (cred ca se pot face si niste analize ale fetusului) si daca este cazul, fa si niste analize genetice de coagulare (nutatia factorului II si V). suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Porumbita, off, cat de rau imi pare. Nu am cuvinte... Iti doresc multa putere sa treci peste momentele astea! Noi suntem alaturi de tine.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 11+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Porumbitza...regret nespus.Iti doresc putere sa treci peste asta

Fete-eu am mai trecut printr-o odisee,dar parca nu au fost atatea cazuri nefericite..incet incet mi se cam zgarleste parul pe mine...prea mult ghinion pe capul nostru

Noi am fost azi la Ziua Aviatiei si Fortelor Aeriene din Bacau..a fost super spectacolul aerian si aparatele de la expozitie

Dumezeu sa ne pazeasca pruncii din burtici si pe noi!

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Porumbita...cuvintele probabil sunt de prisos...
Sofia, esti gravida tipica, ai toate simptomatologia!!!Eu acum ma bucur ca am scapat de maroneli, dar am o alta mare ingrijorare.Ieri, la turta finutei nu am mai avut nici acea greata mica pe care o aveam pana acum...Daca ceva nu e in regula????Doamne, cat sunt de paranoica....

Mergi la inceput

neata fetelor
eu doar ce am terminat o tura de vomitat
abia astept sa treaca perioada asta, ma enerveaza maxim greturile astea

aerlilian, stai linistita mama, ca nu e obligatoriu sa te simti rau zilnic..nici eu nu vomit in fiecare zi si zau de nu m-as bucura sa am o zi linistita fara nicio greata
si apoi tu esti mai inaintata ca mine in sarcina, eu abia intru in 7 saptamani

am gasit o metoda care fenteaza cat de cat greata, pentru o perioada scurta ce e drept dar e bine si asa..lapte baut la temperatura camerei.
nu beau lapte in general, dar acum fac crize daca imi lipseste din frigider

mai fetelor voi va masurati la bust??
eu deja am pus 3 cm , sunt tari ca piatra si ridicati de parca as avea silicoane..asta e singurul simptom pe care il iubesc:-)))

no, v-am pupat pe burtici, tre' sa plec in viata
sa aveti o duminica usoara

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

porumbita ,imi pare tare rau,stiu ca e foarte greu,dar esti puternica si mergi mai departe cu incredere

aerlilian, asa ma fost si eu o perioada ,cand nu aveam greata dimi ,eram panicata apoi venea si nu stiam ce sa fac ...relax ca nu-i musai sa ai in fiecare zi..dar te inteleg perfect

sophia ,deci tot gretoasa esti...si siliconata zici,traisca progesteronul care ne ajuta sa avem si noi ,sau macar sa aratam ca si cum am avea silicoane...pacat ca tine doar 9 luni dupa aceea un mare fassss...

fetele ,noi azi sarbatorim 12 ani de la casatorie...am uitat complet ,noroc cu sotul care ,fara hormoini la purtator mai tine minte una alta ca io-s in plop si plopu-n ...
nu stiu daca facem ceva deosebit ,nu avem unde iesi ca e frig...ne mai gandim...

ali-k ,parca tu tre sa faci nunta in august...o ,ce vremuri demult apuse pt. mine...dar ce fain sa ai bebe de tanara ,noi 5 ani nici nu ne-am gandit la bebe...apoi nu mai vroia sa vina ,asa ca faceti copii cand e vremea lor..
doamne tinemi-l sanatos si sa-l nasc cu bine,e tot ce-mi mai doresc

minunea mea +13

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Iaura, multi ani fericiti si impliniti impreuna!Eu fac 13 ani in noiembrie...

Mergi la inceput