Cu dragoste din Iasi (102)
Raspunsuri - Pagina 13
buli spune:
bonjour!
voi unde va mai tundeti copiii? as vrea sa iasa o tunsoare frumoasa si sa tina cont un pic si de ce spun eu
M are parul un pic mai lung, nu vreau tunsoare baieteasca deci.
ioana spune:
Si eu caut acelasi lucru. De vreo 3 ani. Inca nu am gasit. Eu spun "luati un pic varfurile, cat sa aiba o forma, dar sa nu fie scurt, nu-mi plac baieteii tunsi chilug". Ti-ai gasit...
Ceva - ceva parca s-a reusit la un mic "salon" pe Lascar Catargi, chiar vis a vis de scoala 33. Am uitat cum se numeste (batranetile...), e pe partea dreapta cum cobori, are geamuri oglinda...
Ioana.
Darria spune:
buna ziua + un ceai verde caldut pt. cine doreste
cu intarziere
La multi anisori! pt. Tudor, Vlad si Mihnea. Sa cresteti sanatosi.
La multi ani, Liliana! poate revii pe forum
La multi ani, Loredana!
alipiticot spune:
Buna seara,
Un an scolar cat mai bun si cu multe realizari!
Intrebam si noi, stie cineva invatatori de la scoala 11? As vrea ceva sfaturi pentru urmatorii ani ,ca voi avea 2 scolari.
Multumesc frumos.
O seara buna!
Darria spune:
buna
O sa fie o zapaceala fiindca nu se stie, inca, care invatatori o sa fie la clasele pregatitoare si care la a I-a.
Si eu vreau sa-mi inscriu fetitia la scoala 11, la clasa pregatitoare in 2012 dar nu stiu la cine. Va rog puteti sa-mi recomandati invatatori care au acum clasa a IV-a?
herra spune:
al meu e in clasa I la scoala 11, asa ca nu stiu..
niste locuri faine de iesit, intre adulti, stiti?
nu club cu nebuneala, un loc unde sa pot bea un cockteil si sa stau de vorba cu cativa oameni, pe o muzica non-house daca se poate...
si tot daca se poate fara pitzi si din aia de le intretin :))
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Darria spune:
Paula: ti-am trimis pm.
Mi-ar fi ft. utile si "recomandarile" negative, sa stiu de cine sa ma feresc. Vreau o invatatoare calma si care nu incarca piticul cu teme in exces.
ghinetz spune:
Eu am auzit - dar e doar un zvon - cum ca in 2012 la Sc. 11 nu se primesc clase pregatitoare (nu se mai numesc clasa 0, ci pregatitoare, dar nu grupe, ca la gradi, ci clase; hai, ca la asta cu Maria si palaria ne pricepem cel mai bine). Dar sa revin la idee, (repet, e un zvon). Dat fiind ca toate invatatoarele care vor incepe seria in 2012 au deja elevi de 7-8 ani, cica nu se vor face clase de 6 ani (pregatitoare), din lipsa de spatiu si cadre didactice. Asa ca...ar fi bine sa mergeti pe la scoala sa va interesati. La panou in curtea scolii sunt trecute casele si numele invatatorului, puteti afla de acolo cine are clasa a IV-a.
O zi frumoasa.
ghinetz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui herra al meu e in clasa I la scoala 11, asa ca nu stiu.. niste locuri faine de iesit, intre adulti, stiti? nu club cu nebuneala, un loc unde sa pot bea un cockteil si sa stau de vorba cu cativa oameni, pe o muzica non-house daca se poate... si tot daca se poate fara pitzi si din aia de le intretin :)) Eu stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa. S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919) |
Cristina, habar n-am, dar astept poate raspunde cineva. Si eu as fi interesata de asa un local. Nu restaurant, nici club. Nici pitzi, nici muzica la maxim, eventual ceva muzica in surdina, live, daca s-ar putea, un pian, sau o chitara...Lumina calda, dar nu puternica. Si bineinteles o comapanie placuta, cu discutii frumoase..Ei, cred ca de acum fantazez cam mult, nu? Cred ca o sa ma limitez tot la adormit copiii, scos o sticla de vin si pahare si ramas acasa cu DH-ul, ca tot el mi-ar fi companie si in local, dar ziceam sa ma schimbam decorul. Poate sa iesim mai multi prieteni...