Strugurasi de Sept-Oct 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

elly distractie placuta

_

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

seidana: da cu Ona nasc la Gine 1, m-am interesat curand de conditii si am inteles ca sunt f bune, au renovat saloanele de lauze.

Mi se par f utile intrebarile tale.

Mai scrie-mi o data cu cine nasti? La Stanca?

Este foarte bine pentru linistea ta sa ai numarul lui de mobil. In general stiu ca te duci la spital, acolo te intreaba ce doctor ti-a urmarit sarcina si in functie de stagiu la care esti il suna ei de acolo pe doctor sa-i comunice starea ta si el hotareste cand vine si ce e de facut.

Neaparat sa-ti zica cand pleaca in concediu si daca pleaca : daca e de acord cu inducerea sau daca nu, pe mana cui te lasa cat e el plecat.
Sunt medici care provoaca nasteri (in cazul in care pleaca in CO, sau daca vrea el sa nasti cand e el de garda etc, sunt care efectiv nu provoaca nasterea, mie de ex mi-a zis din start ca nu provoaca si ca il tinem in burtica cat putem de mult ca e cel mai bun incubator. Acum, vezi si tu ce iti zice.
Referitor la nasterea in weekend sau in general: mie mi-a zis ca daca ma apuca contractiile sa stau acasa linistita pana se fac mai dese si abia apoi sa ma duc la spital ca sa nu stau pe acolo degeaba si sa ma mai si speriu de tigancile care tipa p-acolo.
Cu rezerva trebuie sa discuti in principal cu el, sa-l intrebi daca se poate rezolva. Eu degeaba am discutat si era asigurata, ca tipa unde trebuia sa intru eu in rezerva a mai stat 2 zile ca a facut copilul icter si n-am mai prins rezerva....asta e!e si chestie de noroc.
cu bagajul ce nedumeriri ai?

25+

Mergi la inceput

seidana tu pe care dr l ai ales pana la urma ?
primul , al doilea , al treilea ?
frumuselu ?

eu la dr m am hotarat , momentan , acu tre sa aleg unde vreau sa nasc

_

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello burtici !

Fetelor va multumesc din suflet pentru raspunsuri,incerc sa caut solutii.Deocamdata astept sa vad unde o repartizeaza calculatorul,si apoi facem consiliu de familie, discutam toti,vedem cu ce contribuie fiecare si ce trebuie sa faca ea. Devin nemiloasa,zau,ca nu se mai poate. Mai bine sa ne injure acum si sa ne multumeasca mai tarziu,decat sa o pierdem de tot.

Revin mai tarziu,acum,off course,imi e foame.

Pentru Raisa
Lali de Guguloiul meu cu ochi albastri-Paul ( 01.10.2009)
si 30+ cu Ioana Teodora
AMR maxim 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana sa ma treci la 30 sapt tot cu 10,5 kg.In felul asta am si eu graficul cu greutatea.Chiar ma ajuta.

30+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

helou burtici, de cand stau in fata calc..si sa ma apuc s ava scriu,dar am asa o lene si o ceata la creier,c anu ma pot aduna

Matza, imi apre rau de sot,dar poate de data asta o sa fie mai bine, pt ca o sa ii faca investigatii, si tu de ce nu te duci la dentist si stai cu durerea?

Lore ..ce nu facem noi pt baby, nu? daca aia printesuca e bien acolo , atunci asta e

Ralu24..io sincer nu am pofta de ceapa si usturoi, mai ales in fiecare zi, spre deosebire de tine..adik mie imi fac si rau la stomac,dar daca nu ai nici o problema, da-i inainte

Sei, sa vii cu vesti bune de la dr..io am vb un pica despre nasdtere cand am fost ultima data, dar nu cine stie, m-a intrebat ucm vreau sa nasc, am zis ca daca se paote, natural..si mi-a dat nr ei de tel,ca asta e cel mai important, eventual,si cand te apuca durerile de nastere, macar ii dai untelefon si el stie ce sa iti spuna atunci

si cu vise d'astea, te cred si eu,daca s-a inchis de tot la tien de atatea luni

LA MULTI ANI ANNELIES , mami Elly trebuie sa fie tare mandra de tine

May..pai nu imi faci si mie o vizita daca tot vii la pitesti?

Noi cu botezul,stim deja...adik si nunta am facut-o cu 3 popi, dar a fost mai mutl o slujba de logodna,asta ca a facut el pt mine,sa ma simt eu cat de cat ca m-am casatorit in religia mea, dar acum,daca suntem o fmailie mixta:).....pe asta mic o sa-l facem ca pe tati, eu sincer chiar nu am nici cea mai mica problema, pt mine, prea putin conteaza ca e ortodox, musulman, pt mine conteaza altceva, ca Dumnezeu sa il vegheze toata viata si sa fie sanatos, atat. La ei de faspt, nu se face botez, nici nu stiu ce se face:))))...dar o sa facem o petrecere, el vrea o peterecere mare la restaurant cu toata lumea...io nu prea vreau chair asa,adik o sa fie petrecere,dar fara biserica cuma r vnei, si mie mi-e de reactia celorlalti,sunt satula sincer..cate vorbe o sa-mi aud..ca am fauc tnumai ce zice el..ca suntem in Romania..of offfff.......

Lali mami..tie ce sa-ti zic,ca nici nu stiu ce..doar stiu ca am avut si eu o perioada de adolescenta cand eram rebela ca s azic asa..adik..orice imi zcea mami, orice ma sfatuia, io faceam invers..asa aeram io de distrusa intr-o perioada...asa c anu situ cum s-o iei..cred ca tre facuta sa vada singura ca isi face rau ei si vietii ei...

Zubi, mami30+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Deci dorm si eu ca omu cu burta 1 h si suna telefonul .. ca cica sunt de la nush ce firma sa faca un sondaj.. vai ce nervi am .. da de unde mama lor au nr meu?

Oana
.. si eu zic ca e exces de zel .. dexa se fac numai in iminenta majora nu tzac pac... acuma na mai stii si tu cum sunt oamenii se dau mai mari si mai priceputi..
Eu de ex intre 9 si 11.30 am avut vreo 6 contractii ( am uitat de dimi sa iau no spa adik s-a terminat si vremea nu ma indeamna sa ies din casa) .. la un mom dat erau chiar din 15 in 15 min.. m-am speriat.. dar dupa 3 din astea urmatoarea a fost la 1 h...

Elly.. distractie placuta , sa faci poza sa impartasesti si cu noi bucuria..

30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

HAi ca inca dorm pe mine.. am dat trimite fara sa vreau..

Jade m-am hotarat.. al al treilea.. e frumuselu da, si pana acu toata lumea m-a felicitat de decizie, inclusiv preotul mamei mele.. asa e de fericita mama.., .. m-am hotarat de acu vreo 2- 3 luni, as fi vrut sa nasc unde naste Darisa insa spitalul e in renovare si dr mi-a cam dat e inteles ca nu prea sunt dispusi la paciente noi.. probabil au si ei ceva indus de mai sus, adik stiu ca deocamdata sunt doar 3 saloane si sectiile de neoneto se sau urmeaza a se renova..

Darisa .. multumesc de raspunsuri.. asa stiam si eu cu mersul la spital dupa ruprul apei, sa mai astept dar vreau sa vad ce zice dr... Eu nasc cu Ciortea razvan pana la urma.. si stiu ca vine la nastere, adik sper sa nu imi faca surprize tocmai mie... dar nu cred sunt increzatoare, culmea e ca am castigat o incredere in el in doar 3-4 vizite , cum nu am castigat in celalalt al meu in 3 ani , sarcina pierduta si operatie...
O sa vad de imi da nr imi e cam jena sa il cer ... Cu rezerva si bagajul intreb il intreb cu cine re sa vb, legat de bajat nu stiu ce trebuie sa imi duc la unele spitale trebuie mai multe la altele mai putine.. sa vad exact ce si cum.. imi zicea azi cineva (o matura care lucreaza in Tm la ginecologie in spital, nu la nasteri..) sa nu duc scutece scumpe sa le dau lor ca nu prea imi schimba copilul, sa imi duc cu mine in camera scumpe si ce vreau sa foloseasca pt ca e mai sigur si o s-o schimb cand mi-o aduce..cica scutecele sunt o bisnita a asistentelor...
Rezerva se plateste la stanca.. ultima data am auzit ca undeva la 100 lei pe zi, insa cu cine tr vb si asta tre sa vad...

Zubi
si capu meu e vraiste probabil de la vremea asta...

30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Buna ziua dragi burtici !

La multi ani fetitei tale Elly! Sanatate, credinta, iubire si noroc sa nu o ocoleasca ever!

Lore - e mai dificil in primele zile si eu simteam ca toate oasele sunt tasate, partea sanga nici nu o mai simteam, dar dupa un timp parca e ceva obisnuit. Oricum orice pentru sanatatea bebeilor nostrii

Seidana - superba camera si hainutele :) Abia astept sa treaca primele 2-3 saptamani din iulie si sa incep si eu cu hainutele si aranjatul camerei lui bebe. Pana atunci ne concentram pe actele apt si in curand incepem renovarile. Incepem...de fapt sotirul meu se ocupa de tot ca eu la patut...si putin, putin ridicat pentru o mica plimbare pe zi.

oanaiasi - si mie mi-a dat dr reteta de dexa, dar inca nu am facut injectiile - chiar daca le-am cumparat, sa vedem cum sunt marti la control. Daca le faceam acum 1 sapt si 1/2, acum deja nu mai avea efect.Au efect 7 zile doar.

Zi mohorata azi, dar linistita, de 2 zile nu am iesit din butoi. a fost groaznic...m-am certat oribil cu sotul, dar acum este totul mult mai bine. Asteptam sa rezolve cu actele propiretara si sa incepem ultima faza cu banca. Pana atunci ne uitam dupa tapet, mobila, perete de sticla si nebunii. Imi doresc sa reusim sa finalizam pana in ultima saptamana din iulie ca sa fim deja mutati si stam si noi putin linistiti inainte de venirea lui bebe.

Va

29+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

andreea tu vrei ca intr o luna de zile , sa termini cu toate actele , sa zugravesti , amenajezi , mobilezi si sa te si muti ?
esti optimista , ce sa zic

_

28 +

Mergi la inceput