Strugurasi de Sept-Oct 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

may sa te imbraci gros ca la noi zici ca vine toamna si ploile nu dau semne ca se opresc... sotul cand vine? numai cand nasti? oricum o sa ne ai pe noi si soacra care iti va face toate poftele... ( sper ca ai net....)
Si eu greata aseara de la punga de biscuiti si napolitane ( 500 g) mancata .. azi noapte am dormit rau din acelai motiv.. dar eu zic atata : asa imi trebuie..

Lore.. primele zile sunt mai grele , baga un hbo ceva...

30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

am un geamantan plin de haine de bortoasa de vara, ca am zis sa fac fata la 40 de grade
da, am net.
dar primele doua sapt o sa fiu pe drumuri.
ba la sora-mea la pitesti, ba la bucuresti ca am programari, apoi iar la sora-mea si apoi sper ca la valcea, la socrela.

sotul ma duce acum sambata si se intoarce luni si mai vine in principiu la jumatatea lui sept sa fie cu mine de la 38 de sapt si sta o luna.
pana atunci singurica

26+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata ,

va pup si eu dintr-un iasi un pic mai calduros decat in zilele trecute. azi am reusit si eu sa scot nasul din casa.

in concediu e bine ...dar vad ca deja a inceput plictiseala...sotz are de facut o gramada de chestii prin casa(azi tencuieste holul) la care eu nu il pot ajuta. si stau si ma uit ca tampa , imi mai dau si eu cu parerea ca sa nu adorm..si cam atat.

Sei, si eu am avut un fel de vis erotic azi noapte ...pe care nu mi-l amintesc ...cert e ca m-am trezit cu o mare contractie,din aia cu tot uterul ...nu partiala...bine macar ca nu durea . oricum ...nu mai vreau !!!

Lali, imi pare rau ca ai probleme cu surioara ...din pacate chiar nu stiu cum sa te sfatuiesc ...tinerii din ziua de azi sunt foarte dificil de tinut in frau...cateodata parca fac totul invers numai ca sa se razbune si sa iti arate ca tot ca ei va iesi...

Lore, ma bucur tare ca esti mai optimista azi !sunt sigura ca o sa fie bine daca stai intinsa!

Azi m-am tulburat un pic ...mama s-a intalnit cu o doctorita cu care a lucrat in spital. A intrebat de mine ....mama i-a zis ca fac tratament pentru contractii iar doctorita a intrebat daca am facut injectiile cu dexa?!. Ca ar fi bine sa le fac ...preventiv...

Stateam si ma gandeam la colega mea care e in spital de atata timp ...ultima data era cu contractii la 5 minute si au reusit sa ii opreasca travaliul...nu i s-a zis nimic deocamdata de injectii cu dexa.Nici nu stiu ce sa mai zic, zau...

Fetele, va pup pe toate ! Chiar daca nu scriu in fiecare zi va citesc mereu.

Oana 27+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

cu nasii de botez...pai popa nu te intreaba , bai femeie , esti ortodoxa sau nu ?
se intelege de la sine ca asa ar trebui sa fie ,ca asa 'scrie la carte' , dar nu te chestioneaza nimeni
am botezat si eu , si am si fost la zeci de botezuri , nu te intreaba nimeni nimic

eu stiam ca nasa/nasul propriu zis este doar cel care prinde pe bb cand il scoate din cristelnita
cel ce tine lumanarea este doar un 'ajutor'

_

28 +

Mergi la inceput

lore o sa te obisnuiesti , prima saptamana e mai grea , apoi incepe sa ti placa chiar
tin minte cand am inceput si eu sa stau la pat , ma durea fiecare oscior si muschiulet de ziceai ca sunt batuta , abia puteam sa merg
o sa fie totul bine , sunt convinsa

oana , stai linistita cu injectiile cu dexa
dr aia a avut un exces de zel doar , nu se fac chiar asa cu una cu doua doar din cauza unor contractii
se fac cand ai risc de nastere prematura , adica col deschis sau contractii f dese sau dureroase
la tine nu se pune problema de asa ceva , stai linistita

lali si pe tine te pup ca esti trista din cauza surioarei

may te duci la eco pana la urma ?

_

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Marryan asa faci poza neaparat.. si dupa ce vin comodele poza si la camera..

Athosik , cam la astea m-am gandit acu
-cand isi ia concediu?
-daca merge in conc cand nasc e de acord cu ceza sau inducerea inainte de termen dar in ( 38-39 s)
-ce se intampla de nasc sambata sau duminica?
-daca il chem eu sau de la spital? ( eventual sa imi dea si nr de tel , nu i l-am cerut pana acu)
- cu cine sa vb despre bagaj
-cu cine vb de rezerva
-cand tre sa ma prezint la spital, de mi-i se rupe apa.. adik astept sa fie mai dese contractiile sau imediat
- si vreau sa il mai intreb daca mai tre sa imi fac analize

30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Aha ... dap o sa vad ce intreb si eu!!!!
Parca nu imi vine sa cred k este timpul sa adresam asemenea intrebari

31+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Jade , ma gandeam si eu ...hop la cel mai mic risc injectii cu dexa?!?!. Mi se parea prea de tot mai ales ca eu sunt chitita sa ajung la 38s. Deci nu ma scoate nimeni din ale mele!.

Ma gandesc ca daca nu ar fi nicio problema ar putea toate gravidele sa faca injectii cu dexa ca pe sumarul de urina,preventiv...nu?!

Doamne ajuta sa nu fie nevoie ..ca atunci cand esti pus in fata faptului implinit cred ca esti in stare sa faci absolut orice. Eu mi-as face curu poligon de dexa daca ar fi nevoie cu adevarat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Jade , ma gandeam si eu ...hop la cel mai mic risc injectii cu dexa?!?!. Mi se parea prea de tot mai ales ca eu sunt chitita sa ajung la 38s. Deci nu ma scoate nimeni din ale mele!.

Ma gandesc ca daca nu ar fi nicio problema ar putea toate gravidele sa faca injectii cu dexa ca pe sumarul de urina,preventiv...nu?!

Doamne ajuta sa nu fie nevoie ..ca atunci cand esti pus in fata faptului implinit cred ca esti in stare sa faci absolut orice. Eu mi-as face curu poligon de dexa daca ar fi nevoie cu adevarat!

asa e , ai dreptate in tot ce zici

_

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

eu mai stau putin si plec sa iau tortul si la gradi

avea asa niste emotii copila de dimineata ca m-a molipsit si pe mine mi-a parut rau tare ca e vremea foarte urata si frig si ea a vrut (evident) rochita. si nu puteam sa o trimit in bretele la 16-18 grade asa ca i-am trantit o bluzita alba pe dedesubt. era de o eleganta iesita din comun da' mi-a fost mila sa o dezamagesc si sa-i dau blugi pe ea

lai imi imaginez cat de greu va este. stii ca singura solutie e sa va luati toti mana de pe ea si sa o lasati sa se descurce singura si sa se dea cu capul de pereti ca sa poata sa aprecieze ce are. reversul medaliei este ca daca se trezeste prea tarziu si-a f...t toata viata. dar nici daca continua asa nu va avea un viitor roz ... grea decizie, in schimb trebuie sa actionati repede si sa-i aratati (in fapte, nu in discutii) cat de dezamagiti sunteti toti de rezultatele ei. avantajul este ca e mica si inca mai poate sa indrepte ceva dar trebuie sa faceti cu totii front comun

lore putere, rabdare si pune-te pe picioare ! orice saptamana in plus conteaza

mami de (30.06.2005) si 26+

Mergi la inceput

m-am mai linistit . ma duc sa vad si eu odiseea de ghiocei. cred ca au niste emotii ...

Mergi la inceput