Strugurasi de Sept-Oct 2011 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Deja au nascut 7 fete de la odiseea vecina ... 5 baieti.. se pare ca mitul cum ca baietii vin mai trarziu e compromis... ..
LA inceputul lunii viitoare cred ca incepem si noi...

30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Deja au nascut 7 fete de la odiseea vecina ... 5 baieti.. se pare ca mitul cum ca baietii vin mai trarziu e compromis... ..

Totusi nu e cam devreme incepand cu iulie?
Eu sper sa ajungem macar la 36 sapt

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

ralu, cred ca seidana se referea la august, nu iulie . Ca e ca si iulie deja

25+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Fetelor voi suferiti de caldura?
Eu transpir de ma trezesc noaptea fleoasca iar ziua fac cel putin de 3 ori dus (cu apa calaie), iar de respirat ... respir foarte greu.
Acum m-am intors de la piata ... si zac ca o balena esuata in pat.

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Totusi nu e cam devreme incepand cu iulie?
Eu sper sa ajungem macar la 36 sapt

29+

Ma refeream la august.. doar azi ii 29.. nu ma refeream peste 2 zile , la noi nu naste nimeni mai repede de 36 S .. CLARRR???? SA VA INTRE IN CAP FETELE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

buna burtici!

eu sunt pe aici. frec google in cautare de inspiratie de cadou si mai dau refresh la voi.

ieri a fost ultima mea zi de munca !!!

ma simt asa de bine si de relaxata acum ...

cu mici exceptii ... maine e ziua copilului. si pana mai zilele trecute planul era sa mergem cu gasca de copii la waterpark. dar cu clima asta siberiana ni s-au dat planurile peste cap. asa ca aseara ne-am reorganizat. si am zis ca facem prima parte cu tort si sucuri la gradi. cu greu am renuntat la Dodo, claunul de suflet al gradinitei si prezent in anii trecuti, din motive financiare cu greu intelese de copil .
dar tortul trebuie sa fie "sirena. ariel, dar nu roscata. mai blondutza asa ca mine ... si coada mov! cu roz! dar martipanul mov ce gust are? ca mie imi place ala roz. acelasi? aaa ... atunci e bine. mov cu roz! si inauntru ciocolata. tort de ciocolata! multa ciocolata!"
dupa ce am notat lista de specificatii am fost de dimineata sa dau comanda de tort. maine va pun poze. e superb! ma rog, ala din poza ... dar din experientele anilor trecuti este superb in poza si impresionant in realitate si designul este al copilului dupa cum va spuneam ...
iar seara o pescuiesc cu cativa copii de la gradi si mergem la kung fu panda 2. e fan kung fu panda!
apoi incheiem la un ceva de papa prin mall de unde recupereaza parintii copii.
zi plina maine!

si e si ultima ei zi de gradi! ne-am decis ca sta si ea acasa cu mami 2 luni pana vine bb. abia astept! de 4 ani n-am mai stat atat de mult cu ea dinainte sa faca 2 ani si sa ma intorc la munca, evident!

partea proata este ca nu stim inca ce cadou sa-i luam ...

mami de (30.06.2005) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

elly La Multi Ani anticipat
unde ai comandat tortul ?

_

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

elly La Multi Ani anticipat
unde ai comandat tortul ?

_

28 +

multumim frumos!

de la Alice de pe Mihai Bravu/Stefan cel Mare (nu stiu exact care e acolo, dar cred ca prima)
de ani de zile luam de acolo de ziua copilului si nu numai. pe langa faptul ca arata extraordinar de bine mai sunt si enervant de bune.
anul trecut a avut o printesa cu rochita roz, acum 2 ani un copac cu ciupercute si gaze si tot asa ...

mami de (30.06.2005) si 26+

Mergi la inceput

am intrat pe site ul lor si m am delectat
din pacate sunt f departe de mine

_

28 +

Mergi la inceput

de cand stati acasa , v ati facut niste rele
nu se mai scrie cu orele la sub nostru
pai se poate asa ceva ??