AMR 1 oraaaaaa 

!
Doinita, eu nu am avut un an fara CAR (si am destui ani de vechime in campul muncii...numa' 26
). Cum o fi oare fara datorii, fara grija zilei de maine....?
www.femeia.ro/horoscop/astrosfaturi/zodiile-si-moda.html" target="_blank">zodiile si moda
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita am o mare depresie.
Am citit ca luctrezi de acasa,chiar m-ar interesASI PE MINE ca deja numai stiu cum sa gandesc unde sa imi mut gandutiel,incerc sa nu ma mai gandesc si sa nu ma mai uit a stiri sa vad stiri de genul"e umbulzeala pe autostarda soarelui sau mai stiu eu ce.
Mariana distractie placuta in concediu si sa te bucuri din plin de el ptr k il meriti

Doinita,am scapat de injectii,adica nu le-am mai facut,s-a rezolvat cu antib.suspensie.Si noi ne pregatim de bagajeala pentru Arad,da am o migrena...de-as sta lata-n pat toata ziua.Poate si de la caldura,nu-mi vine sa fac nimic.Dar am auzit ca vin ploile la noi in seara asta.
Hai Alina ,capul sus,ca se rezolva cand nici nu te astepti.Spor la cursuri,si sa-ti fie de folos.Restul stolului unde-i?V-ati ascuns de caldura?
Dupa 479 de capitole Odiseea “Puiuti de randunici 2008” se incheie aici.
Celelalte 6 capitole continuate de noi (cu interventii cand si cand a randunicilor) le consideram ca facand parte din “amintirile noastre” si le “luam” doar pe acestea la plecare.
Noi, restul mamicilor am hotarat sa ne mutam intr-o casa nou nouta pentru a nu continua intr-un loc pe care ni l-am “insusit” pe nedrept.
La revedere cuibusor, la revedere randunici!

PS: am folosit acelasi ID pana la sosirea acceptului de inregistrare ca membru nou
Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua!!!