Puiuti de Randunici 2008!! (486)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana o zi cat mai scurta iti doresc...si concediu relaxantApropo...citeam ieri un articol...ca multi oameni isi planifica multe treburi pt. co si ajung sa se intoarca la serv. mult mai obositi...asa ca ...sa nu faci ca ei, da?

Tatiana ce bine ca au scapat de injectii!!!...le-au primit in fundulet sau cu branula?...Bicicleta Alexiei are frana si la pedale (cu cea de mana nu se descurca)...deci nu poate merge inapoi, dar se opreste f. des

Azi ma duc la gaze nu inteleg de ce m-au taxat de 2 ori pt. acceasi perioada...tare-s curioasa ca explicatie elaborata voi primi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Neatzxa fetelor,o zi usoara va doresc si celor care pleak in concediu le urez distractie placuta,eu raman in Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Doinita, multumesc. Sper sa nu patesc si eu la fel..... Am planificat si eu cate ceva dar...nu cred ca o sa ma obosesc prea tare.... Mi-am impus sa am grija si de mine...
Noi, aici intre colegi avem o glumita pe care o repetam inainte de a pleca..."Plec in concediuuu!" si dupa... Am venit din concediu "

Tatiana, sanatate puiutelor !

N-am chef de nimic....ma uit pe geam si "admir" peisajul...

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Fetelor ma bucur ptr voisper sa revina soarele si pe strada mea.
Maine ma duc la cursul de bijuterit si nu am nici un chef pic de entuziasm nu amam cazut in butoiul k melancolie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor ma bucur ptr voisper sa revina soarele si pe strada mea.
Maine ma duc la cursul de bijuterit si nu am nici un chef pic de entuziasm nu amam cazut in butoiul k melancolie.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Alina, capul sus mami. O sa vina si vremuri bune, o sa vezi. Atunci cand credem ca nu mai avem nici o speranta DD ne intinde o mana. Fii increzatoare si o sa vezi ca o sa fie bine. Uite, maine te duci la curs, ai posibilitatea sa cunosti alte persoane... De-abia astept sa ne povestesti cum a fost...

Hai, hopa sus din butoi!

Mergi la inceput

Fetelor sincer nu stiu ce m-as face fara voi,imi ridicati mereu moralul ma rog la DD sa vina si la mine vremuri mai buneimi vine sa plang de ciuda cand vad ca al meu sot nu intelege ca si copilul trebuie dus undeva nu doar in parcurile din bucuresti,la tara ,la mare undeva

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor sincer nu stiu ce m-as face fara voi,imi ridicati mereu moralul ma rog la DD sa vina si la mine vremuri mai buneimi vine sa plang de ciuda cand vad ca al meu sot nu intelege ca si copilul trebuie dus undeva nu doar in parcurile din bucuresti,la tara ,la mare undeva

Alina, stiu ca iti este greu . Orice parinte doreste sa-i ofere copilului tot cei mai bun. Dar, in viata sunt multe momente pe care trebuie sa le depasim. Deliei, nu-i trebuie plimbari pe nu stiu unde, ii trebuie sanatate si armonie in familie. Sa stii ca eu una in copilarie nu am plecat in prea multe excursii si tabere, nu mi-au lipsit...principalul lucru de care m-am bucurat a fost sanatatea si mediul in care am crescut. Asa ca, o sa vina timpul si de plimbareala, ai sa vezi.... Stiu ca voi in Bucuresti aveti mai multe zone de agrement cu piscina, poti sa te duci cu ea la balaceala...si iesi si mai ieftin...

Mergi la inceput

Mariana nici bani de strand nu am crede-ma,acum stau si imi storc creierii de unde pot face rost de bani ptr intretinere si lumina ca sa stau mai linistitadar tot nu gasesc o solutie.De la taicamiu nu mai cer nimic ca din cauza lui suntem in aceasta situatie si pe el nu il intereseaza doar ridica din umerinu am vazut atata nesimtitre.
Sper sa ies din aceasta situatie nu imi vine s ama ridic nici din pat imi vine sa zac asa

Mergi la inceput

Citat:

Mariana nici bani de strand nu am crede-ma,acum stau si imi storc creierii de unde pot face rost de bani ptr intretinere si lumina ca sa stau mai linistitadar tot nu gasesc o solutie.De la taicamiu nu mai cer nimic ca din cauza lui suntem in aceasta situatie si pe el nu il intereseaza doar ridica din umerinu am vazut atata nesimtitre.
Sper sa ies din aceasta situatie nu imi vine s ama ridic nici din pat imi vine sa zac asa

Te cred mami ! Tu stii cel mai bine de problemele pe care le aveti . Mama ta ce spune? Mai lucreaza in Italia? Nu poate sa te ajute cu nimic pentru a iesi din situatia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana AMR 2 ore si relaxareeeee!!!!

Astia cu facturile lor...lunare, de regularizare, etc...nu stiu cum se face...da' mereu iese ca ei
Incerc s-ajung si eu la zi cu toate cele (am facut s'un CAR)...si cand zic gata...mai apare una de regularizare...sau ce-o mai fi ea
Sanatosi sa fim....ca datorii mereu o sa avem

Alina si sa dea DD sa gasesti cat mai repede si o mica portita de evadare din problemele pe care le ai...ca altfel tu vei fi din ce in ce mai nervoasa/trista...doamne fereste de vreo depresie si cu siguranta ca Deila are nevoie de TINE in forma maxima si cat mai fericita
Alexia cand ma vede mai trista imediat e langa mine si ma intreba:' Mami esti felicita?'...'Ai plobleme?'...''nu te mai las la selviciu ala gleu'....si multe altele....ideea e ca vrea sa fiu tot timp zambitoare...si eu incerc pentru ea si pana la urma rasul si zambetul imi fac bine si mie...

Eu lucrez de-acasa...URAAA....
Tatiana, Nyny!!!! ce faceti fetelor?

Mergi la inceput