RMN coplata
Raspunsuri - Pagina 2
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mickyyy De ce mi-a fost teama n-am scapat. Sunt internata in spital la neurologie, dupa ce ieri am avut o criza urata. |
of... lasa ca pana la urma e bine ca esti al spital. stai linistita acolo, ca trebuie sa te faci bine.
sanatate multa iti doresc.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Mickyyy spune:
Si eu tot astept ziua aia in care o sa imi revin, sau macar sa aflu exact ce am, dupa 5 controale neurologice facute de medici diferiti, 2 de medicina interna, unul de orl si unul la medicul de familie, eu tot nu am un diagnostic si un tratament exact.
monalac spune:
sper sa ti revii repede!insanatosire grabnica si sa dea dumnezeu sa nu fie nimic grav!
Mickyyy spune:
Aparent sunt bine sau chiar foarte bine, nu mai am nici greturi, nici ameteli, doar urechea stanga ma supara, tot nu aud cu ea, desi nu e moarta chiar de tot, am facut teste cu castile si ceva ceva aud, dar foarte slab.
Diagnostic tot nu am, se pare ca luni ma externeaza si ma trimit la clinica urechii sa fac investigatii suplimetare, acum banuiesc ca e o spondiloza cervicala ( daca am retinut bine).
Daca cunoasteti orlisti buni, sunt deschisa oricaror sugestii.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mickyyy Aparent sunt bine sau chiar foarte bine, nu mai am nici greturi, nici ameteli, doar urechea stanga ma supara, tot nu aud cu ea, desi nu e moarta chiar de tot, am facut teste cu castile si ceva ceva aud, dar foarte slab. Diagnostic tot nu am, se pare ca luni ma externeaza si ma trimit la clinica urechii sa fac investigatii suplimetare, acum banuiesc ca e o spondiloza cervicala ( daca am retinut bine). Daca cunoasteti orlisti buni, sunt deschisa oricaror sugestii. |
in urma cu vre-o 7 ani m-am tratat la Medlife, la un medic orl-ist foarte bun, Stefan il cheama. numale de familie nu mi-l amintesc. mai stiu ca avea ore si la policlinica Drumul Taberei 34.
sanatate multa iti doresc!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Androix spune:
Sanatate multa, Mickyyy, sper sa iti revii complet cat mai curand!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
monicabo spune:
Mickyyy, cum mai esti?
Ai facut rmn-ul? Cum a iesit? ce diagnostic ti-au pus?
Am trecut si eu printr-o chestie de genul asta, a fost un soc pt mine atunci, nici acum nu mi-e usor sa vorbesc despre asta, aveam doar 15 ani...
Tot asa, "hipoacuzie brusc instalata", motive necunoscute. La fel se banuieste (ma rog, s-a banuit atunci, ca au trecut multi ani) ca a avut un accident vascular local...
Brusc, intr-o zi s-a petrecut totul, eram la joaca cu patinele cu rotile...ameteli, stare de rau, si vajait in urechi, ureche infundata. Am aflat ulterior ca primele 24 sau 48 de h sunt importante chestia asta se considera o urgenta, dar n-am stiu... De dus m-am dus a doua zi dimineata la o policlinica, s-a uitat aia la mine ca la felul 100 si a zis ca nu vede nici o problema, nici o modificare la nivelul urechii...
Am revenit la alta peste cateva zile (disparusera starile de ameteala, dar urechea era tot infundata), si s-a uitat si aia ca la felul 200... mai era si mare francofona si m-a intrebat daca stiu cine a scris "marseieza", pardon de ortografie, si socata ca nu prea stiam... desi venisem la ea pt o cu totul alta problema
Apoi am fost la spitalul Panduri, cateva zile internata, perfuzii cu B-uri, cica pt sistemul nervos, daca cumva suferise nervul auditiv...
Atunci am facut audiograme... la o ureche f bune, la cealalta suferinda, asa si asa... dar aveam acel tiuit in ureche, acufene... auzeam infundat...
RMN nu m-au trimis sa fac, am mai facut parca o encefalograma, care a iesit ok
Dupa un timp am fost la alta policlinica, unde dr-ul respectiv mi-a spus de acel infarct...
Posibil asta sa fie, D-zeu stie...
Au trecut ani de atunci, am fost socata la inceput, mi-am revenit incetul cu incetul din soc... Bine nu m-am mai facut niciodata, nimic n-a mai fost ca la inceput. Am invatat sa traiesc asa, mi-am vazut mai departe de viata, mi-am zis ca bine ca pana la urma n-a fost ceva ce sa-mi afecteze (iremediabil) calitatea vietii in sensul ca am putut sa studiez ce am vrut, sa ma distrez cum mi-a placut, sa citesc, sa fac cam orice mi-am dorit...
In timp mi-au disparut acufenele, nu am mai avut crize, sau acufene mai puternice, tiuituri, ameteli si alte alea... Auzul mi-e diminuat la urechea aia, nu e moarta complet, dar nu e ca cealalta.... mi-e greu daca imi vorbeste cineva stand in partea aceea (prefer sa imi stea in cealalta parte), telefonul il pun la urechea buna, chestii de mai finete le ascult tot cu urechea buna. Cel mai greu mi-a fost cu partea cu soptitul la urechea cu probleme, a trebuit sa fac mereu in asa fel incat sa nu fiu cu partea respectiva inspre omul respectiv.
Pe de alta parte, nu stiu, am suferit la vremea respectiva, si nu prea am vorbit cu nimeni despre problema mea... Au stiut la vremea respectiva doar parintii mei, si partial colegii mei de liceu, diriginta, unii profesori (am mai lipsit de la scoala in periada aceea).
Dupa ce problema s-a estopmat, n-am mai spus nimanui... cei ce m-au cunoscut dupa, nu cunosc problema... am ingropat-o undeva.. nu mi-e usor sa o dezgrop...
Acum poate tulburarea asta de auz o fi mai cunoscuta, ca fiind o situatie de urgenta, poate daca as fi putut si eu face ceva in primele 24 h, alta ar fi fost situatia, nu stiu... Toate astea se intamplau in anul 1994, eram f tanara, aveam doar 15 ani...
Mickyyy, sanatate multa, putere multa si numai bine
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Mickyyy spune:
Abia maine o sa fac rmnul. Aparent ma simt bine, dar baga perfuzii cu b-uri in mine zilnic, plus alte medicamente. Testele de la orl de ieri au iesit prost pe urechea stanga, am pierdut aproape 90% din auz si doctorul nu crede ca isi va mai reveni, banuieste ca e ceva benign in spatele urechii interne si ca nu e exclus sa se ajunga si la neurochirurgie pentru operatie dar totul depinde de rmn.
Bine ca aud normal cu dreapta, si bine ca nu mai am acea presiune constanta in ureche, si nici nu mai vajaie. Eu sunt optimista inca, sper sa isi mai revina, probabil nu la normal dar macar asa, la jumatate. Ceva ceva tot aud cu ea, dar doar zgomote neclare.
Va tin la curent maine cu rezultatul rmnului, daca imi vor spune ceva pe loc.
Sabina spune:
Doamne ajuta, tin pumnii!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo