LMA Sebi- Delfinasi in straie de sarbatoare(152)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ooana, reteta e cam asa: gris frecat cu unt prima data. crema de branza cu piersici si scortisoara a doua. frisca deasupra. gata!

am implinit un anisor!!

LA MULTI ANI, ISABELA!!!

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Vroiam sa intreb fetele de la mare daca se mai intalnesc,ca vin si eu ...sotul e plecat si am timp teoretic,acuma sa vad daca nu v-ati intalnit deja ,daca inca nu ,dati un semn ...azi o sa fim cam tot timpul pe acasa,am ceva treaba pana pe la 4 pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata delfinariu,

ce cafea buna ai facut Rodi Al meu copil deja doarme tura a 2-a, de la 9, nici nu ma mir, ca e o vreme mizerabila, numai buna de dormit.

Cris, ce ma distrezi tu cu mancatul, asa mi-esti de draga

Rodi, ce de spuma la San Juan, cred ca si mie mi-ar place sa ma bag

Bumble chiar ma minunam ieri cand am citi la tine de chestia cu verificarea plagiatului, dar in cateva secunde mi-am revenit, ca doar suntem in Ro unde toate-s doar de suprafata

Fetele care dati NAN, de la 1 an veti merge pe noul NAN 3 sau pe NAN junior 1+? Racusoru, oare si voi sunteti pe NAN?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Buna dimineata!

Daca mai e careva dintre voi careia ii plac concursurile , uite unul unde poti castiga invitatii la concert Bon Jovi.

Citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Riana,Iris

Bumblebee si eu am observat ca Antoniei ii miroase gurita...si chiar ma gandeam sa ii fac un copro

Michelle Bianca e tot mai frumoasa...imi place parul ei blond si cretulin

Rody ce misto cu spuma...iar Isa cu tortul e bestiala...cum si/a bagat ea manuta in el

Ilinca eu ii dau nan3 si chiar ma gandeam sa trec la junior...sa vedem cand

Legat de intalnire m/as baga si eu pe 20 aug ca e cumnatul acasa cu masina sa poata sa ma duca...asta daca are timp si chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ilnica, buna intrebare cu LP-ul de la 1 an. Chiar si la Humana, aceeasi intrebare am si eu: incepeti cu LP Junior? Sau? Ca am vazut ca Humana 3+ (formula de baza, pt bb dupa 8 luni) se poate da pana la 3 ani .

Asta cu plagiatul, nu e vina profilor, ca sa zic asa. E drept ca programul asta poate fi "inselat", dar asta e greu de verificat, ar insemna ca profii sa stie toate materialele care circula on-line, ori e greu, aproape imposibil.. Dar programul asta a fost bagat pe buna dreptate, sunt studenti care dau un Download, schimba pagina si gata, ura si la gara, nu-i corect..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eu pe 20 iau motzu la copil :d

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

La multi ani Iris! La multi ani Riana! sa cresteti mari si sanatoase!

Ilinca, imi place sa mananc de mor!!! numai la mancare ma gandesc! Ieri am fost cu copilul intr-un magazin sa ii iau niste iaurt, mi-am luat si o napolitana mica, nu m-am putut abtine. sambata am fost in kaufland, mi-am luat crema de zahar ars (plus lingurite de unica folosinta, ca sa mananc pe masina, ca nu mai puteam de pofta), dar la casa tot am mai luat o napolitana mica de halit pana la masina. Iar in weekend cand face soacra muuulta mancare, nu ma pot opri, nu stiu ce sa mai bag in mine. noi duminica mancam pe la 11. si mereu ii zic sotului ca abia astept ora 16 sa mai mancam o data (cam pe atunci culc copilul). Inainte de sarcina nu eram asa pofticioasa. Aaa, si duminica am fost la prajitura cu sot, copil, si o pereche de fini. Fiecare si-a luat cate o praji, eu doua. Si seara abia astept dimineata sa pot manca muuult!

Rubia, si eu am 60 de kile. La 55-57 ar fi super sa ajung!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Si eu am ramas cu o pofta muuult mai mare de dulce, dar si de mancare. Mi-am mai revenit putin acuma, adica mananc mai normal.. dar la dulce tot scap .

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Bumble, sigur ca e buna chestia cu verificarea plagiatului. Eu vroiam sa zic doar ca eram convinsa ca programul de verificare e facut superficial...

Cris si eu sunt o gurmanda si jumatate, preferatele mele sunt prajiturile de casa De cate ori fac in week-end bagam si eu si sotul ca spartii, rar tine o tava mai mult de o zi

La multe lunite Iris si Riana!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput