Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ilinca si pentru MAMA ta

Noi suntem prinsi cu pregatirile de vacanta ale lui Alex. Duminica seara am cumparat bilet si vineri dimineata zboara cu taica'su. Recunosc, eu sunt la fel de beata ca anul trecut. Plina de emotii, dar constienta ca experinta asta "il creste" si pentru el era clar de anul trecut ca in vacanta mare se duce la bunici si apoi la plaja cu noi. Ar fi fost tare dezamagit, sa schimbam ceva in scenariul din mintea lui.

Am vazut acum 2 saptamani o emisiune cu un pediatru cunoscut (are cabinet in comuna vecina, dar e prea mare coada, asa ca nu l-am incercat "pe viu") si spunea ca e important pentru ei sa aiba picioarele pe ceva stabil si pe motivul asta nu recomanda sa se inceapa cu reductorul.
Eu nu stiu cati copilasi din gasca sunt curati 100% (0 accidente) si nu vreau sa speculez pe tema asta. Cert e ca totul se va "rezolva" atunci cand vor decide ei. Noi nu putem decat sa privim cu calm si blandete toata actiunea.
Alex in 2 saptamani a scapat de tot ca asa a vrut el. Anastasia ne invarte pe degete cum vrea ea. Ba se despoaie iar si face noaptea in pat, ba sta toata ziua cu chilotei si face regulamentar la olita, a aruncat si kk din scutec in WC de cautam innebunita corpul delict prin casa ca putea de te traznea si nu gaseam decat o urma firava pe scutec... si ne distram asa de aproape 4 luni. Are zile cand nu vrea sa vada scutecul si zile cand face tambalau si nu misca pana nu i-l pun. Nu mai inteleg nimic si o las sa-si faca damblalele...Noutatea e ca face in fiecare seara kk cum il aude pe taica-su intrand in casa. Teoretic, ea doarme de vreo 2 ore, dar s-a prins ca pe motivul asta nu ma supar, daca pleaca din camera ei. Concluzia: am fata inteligenta, care controleaza ce face ea acolo si intr-o zi se va produce si minunea...
Retete minune nu exista, doar niste reguli generale si semne ca-s pregatiti.
La noi la cresa le propun la o ora olita. Cu 20 de min...cred ca tantile alea numai cu manipularea olitelor se ocupa

Dodo- esti o artista!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ANDIARORORORO, nici eu nu cred ca la 20 de minute il pun pe olita. Sta 5 pe oala si si la alte 20 iar pe oala...mi se pare obositor. cert e ca a facut la olita, invatand procesul la gradi.

E complicata treaba asta cu olita. Nu cred ca exista o regula a procesului de trecere. fiecare copil cu piticii lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Am aflat si eu aseara de cumplita pierdere ce a suferito Ilinka, sincere condoleante si multa putere... am trecut si eu prin asa ceva iar cuvinetele de consolare sunt putine pentru un om in asa suferinta

Suntem si noi un pic suparati ca ne pleaca tati vineri dar ne bucuram ca suntem sanatosi si visam la luna decembrie cand o sa fie iar cu noi.

Bafta fetelor la capitolul "olitza", trebuie rabdare si perseverenta, noi facem caca de vre-o 3 luni (nu vorbeste doar imi arata funduletul si se screme) iar la pipi am "lucrat" vre-o 4 sapt.... noaptea nu mai facem pe noi, nu am avut o tehnica , pur si simplu s-a intamplat sa gasim pampers curat dimineata (asta dupa ce se cerea ziua) . Ideea e sa il puneti pe oala imediat cum se trezeste.
Pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hahahaha, ce subiect kkcios :)

Noi sintem la stadiul la care daca las dragoana in fundu gol face pipi mereu unde trebuie: la olita, pe iarba, la WC (o tin io, ca nu avem reductor). Daca are pampers stie ca poate sa faca pe ea, asa ca nu spune neaparat. pt ea e un confort pampersul, ca nu o mai bat la cap cu "vrei sa faci pipi" la fiecare 5 minute

dar are momente, ca zi dimi, cind nu vrea sa faca la olita si pace... si io daca am vazut asa, am plecat cu ea in rochita, fara scutec, i-am zis ca pina nu face pisu nu i-l pun :) a facut abia la nanny, pe peluza

cu kilotii nu stie sa se poarte, crede ca sint ca scutecul si face pe ei, am spalat si io vreo 6-7 intr-o dûpa-amiaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Chato, bine ai puctat, daca are chiloti ii considera pampers, eu l-am lasat cu putzi goala si se aseza singur pe ea olitza, daca avea chiloti facea pe el, ii puneam dupa ce vedeam ca a facut pipi... cu timpul a invatat sa ii dea jos cu conditia sa aibe elasticul larg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

O campie de pentru mama Ilincai pe ultimul drum. Ilinca

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

O campie de pentru mama Ilincai pe ultimul drum. Ilinca

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ilinca, ne gandim la tine! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Ilinca: suntem alaturi de tine

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ilinca
pentru mama ta

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput