Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***327

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Dodo am uitat sa te felicit pentru lucrurile minunate care iti ies din mana. Superbe! Dar pentru baietei nu faci?

Ba da fac si pentru baietei....daca am cerere. Aici un model...sau ce ai dori...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Fac ce fac si gandul tot la Ilinca imi este... Ma gandesc si la Phiphi... ca a ramas fara bunica...

Scuze...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Bianca in gradinita mi-e si mie nadejdea ascunsa. Cert e ca acasa, dimineata, fi-miu e foarte morocanos (ca doar seamana cu ma-sa) si ar fi dificil sa-l iau la prima ora sa-l pun pe olita/reductor si dupa aia din ora in ora macar. El constientizeaza ca face. Cand face caca se duce langa leagan, sta in picioare si isi face de treaba pe acolo. Cat dureaza operatiunea x.
Pana acum am tot zis ca nu e momentul ca nu urca scarile si ca nu constientizeaza (ca astea sunt cele doua "semne" clare). De urcat treptele, le urca de mult. Si acum si constientizeaza. Deci clar, e momentul.

M-ai facut sa rad cu vocea sexoasa. Daca ai vedea si ambalajul vocii te-ai tavali tu de ras... Oricum esti o scumpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Bianca in gradinita mi-e si mie nadejdea ascunsa. Cert e ca acasa, dimineata, fi-miu e foarte morocanos (ca doar seamana cu ma-sa) si ar fi dificil sa-l iau la prima ora sa-l pun pe olita/reductor si dupa aia din ora in ora macar. El constientizeaza ca face. Cand face caca se duce langa leagan, sta in picioare si isi face de treaba pe acolo. Cat dureaza operatiunea x.
Pana acum am tot zis ca nu e momentul ca nu urca scarile si ca nu constientizeaza (ca astea sunt cele doua "semne" clare). De urcat treptele, le urca de mult. Si acum si constientizeaza. Deci clar, e momentul.

M-ai facut sa rad cu vocea sexoasa. Daca ai vedea si ambalajul vocii te-ai tavali tu de ras... Oricum esti o scumpa.

Vocea e minunata. Asa as vrea sa sun si eu la telefon.
ambalajul il stiu din poze si de abia atept sa il intalnesc live. Si despre ambalaj ziceai tu ca e mai altfel. Asa ca toate merg in aceeasi directie.

Si Vladimir are locul lui de facut caca (la stalp). Ba mai mult, ne ridica de pe wc sa ne duca la stalp sa facem si noi caca acolo.

Ce sa zic? I-ai alta olita! Da-i o jucarie noua cand sta pe olita si aplauda-l cand face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Astazi sunt inca in vacanta si tare bine este !!!

Tufetelor, astazi la ora 17 este inmormantarea mamei Ilincai , haideti sa o insotim si noi pe ultimul drum macar virtual si nu uitati sa intrati pe mailul comun pana vineri !! va multumesc tuturor si in mod special lui Chatonel

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
Am vazut pe fb ca pe 20 iunie a nascut si Adyris un baietel, Tudor Stefan pe numele lui, frumusel foc si rotofei, care seamana cu ea leit!

bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si fericit!!

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Nici Ian nu vrea nici la olitza, nici pe reductor. Zice ca pica/cade. Dar stie care-i procedura pentru ca la dush si-o tine...barbateshte si si-o si scutura L-am rugat pe Jambo sa-i arate "cum fac baietii". Concluzia lui Ian? "Tata, apa maie" (maie=mare).
Nu ma stresez INCA. Desi, cald fiind, as prefera sa-l stiu in chilotzei. Astept si eu sfaturi despre "A, B, C"-ul des-pamperizarii.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

As vrea si eu sa-l invat pe Calin la olita/reductor/wc whatever. Dar cum sa fac. Am inceput cu olita anul trecut prin primavara. A refuzat-o sistematic, urland. Apoi, mai spre toamna i-am luat un reductor. De care a fost la inceput destul de incantat in sensul ca nu refuza punerea funduletului lui pe "obect". Dar nu "producea" nimic si, in timp, am renuntat.

Acum, sambata, a venit la mine, total dezgustat, si m-a anuntat "mama caca" (ca v-am zis ca am inceput sa comunicam ). Acum vreo trei sambete i-am scos scutecul dimineata si i-am povestit cum va sta fara, doar cu chilotei, ca e baiat mare si ca trebuie sa ma anunte cand face. Am schimbat vreo 4 chilotei, dar tot nu m-a anuntat. Fapte ce semnifica intelegerea (si simtirea) actului respectiv.

Acum zau ca nu mi-ar fi de prisos niste sfaturi concrete gen "a, b, c". Ca noi cred ca suntem printre putinii care nu: vorbesc, fac pipi/caca la olita, recita si multe altele.

Gina, eu am pus-o pe Ilinca pe olita intr-o dimineata, imediat dupa trezire si a facut pipi si am laudat-o toata ziua la toata lumea. Am facut acelasi lucru si we urmator, nu am vrut sa insiste altcineva pe tema asta pentru ca...pentru ca.
Apoi intr-o simbata dupa ce s-a ridicat de pe olita i-am pus o pereche de chilotei si am plecat in oras sa cumparam chilotei frumosi pentru Ilinca. Am cumparat. In ziua aia nu a mai facut nici un pipi la olita, desi am mai pus-o, in schimb a facut pe ea de nu stiu cite ori, pentru ca atunci cind simtea ca se uda se oprea. Apoi i-am pus pampers (cam cu proteste). A doua zi am fost la tara, am avut musafiri, nu am avut timp sa stau dupa ea si nici sa spal/usuc/spal/usuc/spal/usuc chilotei (cu o zi inainte a reusit sa ude 6 perechi de ciloti in 30 de minute, tot oprindu-se din facut...).
Apoi nu stiu de ce a usturat-o cind facea pipi. Am facut analize, au iesit bune, dar nu vroia decit cu pampers.
Acum imi spune de fiecare data inainte de a face pipi, dar nu mai vrea sa stea pe olita, o asociaza cu jena la urinare.

Daca nu reusiti sa va "sincronizati" si daca nu il deranjeaza cind se uda, eu zic ca nu e pregatit si sa mai amini putin. Pentru mine, asta cu facutul la olita nu prea e motiv de stress, mai ales acum, ca am vazut ca se poate. facind abstractie de coincidenta nefericita cu ce-mama-dracu-o-fi-avut-ca-cistita-nu, a fost foarte usor dara cum, cind a fost si ea pregatita. Tentative am mai avut si in trecut dar la fel, ori nu facea nimic la oala, ori nu o deranja daca se uda, si am renuntat.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Sa ma laud nitel

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=234913963193326&set=a.234913913193331.66071.100000241730173&type=1&theater

Multumesc pentru urarile de bine.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Anaan, Chato, Simply, multi

Mi-ar prinde si mie bine A,B,C,-ul despemperizarii, ieri mi-a zis sotul ca in timp ce-l dezbraca pe Ianis, acesta s-a ridicat s-a dus la olita si a facut pisu, singur! Drept urmare aseara l-am lasat pe Ianis doar in pantalonasi fara pampers, a facut shushu pe el odata, nu l-am certat, l-am rugat doar sa ma anunte cand mai vrea, a zis OK, il tot intrebam din juma in juma de ora imi spunea ca nu, iar dupa aceea a facut kk in pantaloni si m-a certat taica-su foarte tare sa nu-l mai las fara pampers.

Adyris, sa-ti traiasca baiatul Tudor si sa creasca mare si sanatos

Normal ca o punem de-o intalneala, si cand vine Simply in tara pe 4 iulie (apropos, ajungi si in Bucuresti?), si cand vine Anamariane in Herestrau duminica, si cu Pisik/Denisamada am mai vrea un replay la mare ca deja ne e dor

Imi pare bine ca a intrat Ilinca si ne-a zis doua cuvinte despre ea. Ilinca, esti cool si te tii tare pe pozitii, esti mult mai puternica decat as fi fost eu

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput