Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (194)
Raspunsuri - Pagina 11
YLARI spune:
Ciao fetelor!
Moaaama ce de intrebari ![]()
Hai sa rasp la ultima: daca ii dau ceva dulce ii dau fie un Barni, fie un patratel de ciocolata neagra fie un Kinder bueno sau cum il cheama (pandispanul acela in ciocolata) Nu ii dau mai mult de o chestie de-asta pe zi. Si nici nu-i dau in fiecare zi. Noi consideram dulce si iaurtul cu fructe :):):)
Povesti nu citim ca n-are rabdare, imi ia cartea din mana si zice "acum Eva citeste" si turuie. Dar trebuie sa-i spun uneori povesti si le cam improvizez si ne distram copios (ieri i-am zis ca regina cea rea din alba ca zapada s-a dus la in boxa de la subsol sa prepare siropul otravit, Doamne ce a mai ras, azi toata ziua i-a zis mamei ca regina cea rea e in boxa la tataie
)
In parc iesim in ficare zi, mai ales acum de cand e la mama iese si dimineata, parca e si rosie in obraji, ea care era tare palida (sau cel putin asa mi se parea mie)
La sport nu o ducem inca. Anul acesta e asa un talmes balmes in viata noastra incat nimic nu putem planifica/organiza momentan, nici macar nu am gasit o gradinita noua, sper sapt viitoare sa rezolv aceasta problema ptr ca pana atunci se va elucida marele mister: cand/daca pleaca sotul in Franta caci de asta depinde tot, chiar si concediul a fost amanat din cauza asta.
Eu sunt multumita cu meniul, mananca si fructe, parca ceva cam putine legume, in rest carne, oua, branza, ciorba, supa, felul doi fara probleme, a mancat chiar si conopida zilele trecute, ii place guacamolele meu raw
bea suc numai facut de mine, in casa, in rest numai apa si a inceput sa bea destul de multa si sunt bucuroasa. Nu i-am dat chipsuri niciodata, doar uneori pufuleti normali, nici bomboane, doar o data un drops
ca n-am scapat de ea.
La capitolul interactionat simt ca ar trebui sa o fac mai mult, insa am zile uneori in care vin extrem, extrem de obosita, mai ales acum dupa pierderea sarcinii am observat ca oboseala e mult mai accentuata seara. Incerc sa ma joc cu ea dar din pacate imi pierd concentrarea prea repede, are mult prea multa energie ptr mine, de aceea prefer sa iesim in parc, sa ne plimbam, si ei ii place tare mult.
Cam atata despre noi.
Desiree, eu din pacate nu stiu ce sfat sa iti dau, eu sunt mai din topor cu oamenii apropiati. Adica, ma rog, nu jignesc dar zic direct ce vreau sa spun si nu sunt buna de dat sfaturi cred. Eu imi asum comportamentul meu, unii il apreciaza, altii ma urasc. Multi inca ma urasc ![]()
![]()
Dar eu asta sunt si nu pot sa fiu altfel doar ptr ca altii vor sa fiu altfel.
Hai va pup, va iubesc mult!
V-am spus ca maine merg sa imi recoltez ptr analizele de trombofilie, ca nu mai stiu? Si o sa imi fac si listeria (banuiesc crocobaurul asta, ptr ca am mancat absolut toate porcariile despre care scrie in articol sa fie evitate in sarcina. Ce cretina sunt. In fine si voi repeta si RH-ul ca l-am facut doar la sarcina cu Eva deci doar o data in viata mea, asa ca vreau sa verific sa fiu sigura. Ar fi culmea. Pai fac ditamai balamucul, ca mai am analizele respective. Hai ca sunt pusa pe vorba :):)
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Lorich spune:

Hai sa incerc si eu sa raspund CA (Doloress tu stii ca eu vreau sa spun "Chestionar de Alysh"
)
1. Putin spre deloc de cand s-a nascut fifi - tre sa remediez, pt ca ii palc, am vazut in excursia asta cum asculta povestile de la mamaie;
2.Parc - zilnic.
3. Meniul - dimineata papa acasa chestii gen ou fiert sau tartina cu unt si miere +lapte cu miere / lapte cu cacao (nesquick); celelale mese de acasa eu le gandesc destul de mult, ca sa includa vitamine, minerale, calciu..fara multe prajeli (slabiciunea-snitele, noroc ca n-am timp sa i le fac), fara chestii nesanatoase; zilnic - iaurt natural.
4. Sport - nu inca, mi se pare devreme, alearga de rupe in parc, se catara cat cuprinde, o sa mearga la inot cand va avea varsta pt invatat inotul, si alte sportul - in fucntie de ce-si va dori pe parcusr - deocamdata doar alergat si joaca afara.
5. Intractionat - el e tot timpul cu mine, de la 1 cand il iau de la gradi, vorbim, ne jucam, dar nu stiu sa raspund despre calitatea acestui timp, ca suntem bruiati de Ana, care in perioada asta e ..ajle cu J mare, uiash
6. Dulce - papa rar din cele cumparate, eu fac des in casa diverse praji (caut in general cu putin zahar sa fie si fructe cat mai crude)...asea...dar mai papa si cate o ciocolatica Kinder, nu in fiecare zi, sau Pingui....cand mergem la cumparaturi la carefour are "promisa" tot asa un dulce, un barni, pingui ceva...e si amuzant cum sta in carut si cugeta da' unde-o fi ciocolata?
Cam atata...
aaa...cu dulciurile...don't beat yourselfs up (asa s-o zice??)...am citit ca e musai sa pape dulce la varsta asta, culmea avea legatura cu joaca, cu crseterea si inteligenta; acum, caliattea acelui dulce trebuie controlata
Pupici, o zi super!
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fecian E pacat cand se intelege altceva din ce vreau sa spun. A vorbi direct nu inseamna Auzi mai vezi ca ai un copil gras.Fa ceva in legatura cu asta. Ce inteleg eu prin a vorbi direct: "A vorbi direct despre o problema inseamna sa poti aborda in mod deschis un subiect delicat cu mult tact si diplomatie." E chiar atat de greu sa o facem? Acum sincer, as prefera ca mama mea/prietena mamei mele etc sa imi spuna in fatza ce gandeste/ce griji are in legatura cu mine decat sa imi vorbeasca frumos si mieros si ea sa gandeasca altceva. Am apreciat de 1000 de ori mai mult o astfel de persoana directa decat una care discuta cu altii despre problemele mele. Am avut experiente neplacute de acest gen, cu oameni pe care i-am considerat foarte apropiati. Ca apoi sa aflu din tertze surse ca vai ce asa si pe dincolo eram eu si bine ca au fost ei acolo sa ma salveze. Nu iti pica bine la stomac(oricat de tare l-ai avea) si te simti daca nu umilit cel putin tradat. Asta e parerea mea si imi pare sincer rau ca nu puteti sa intelegeti acest punct de vedere. (nu trebuie sa il si aprobati...nu de asta vin cu zeci de mii de clarificari) Acum sincer, numai bine va doresc si voua si copiilor vostri! Felicia, de (Gabriel) si 36+ cu bulina Anamaria AMR 4 s!!!! _ Where there is a WILL there is a WAY! |
nu ma pot abtine
eu cel putin, sa stii ca am inteles ce-ai vrut tu sa spui, desi tu crezi ca nu...
Ceea ce nu inteleg eu este: cu ce te deranjeaza pe tine faptul ca Desiree ne-a spus noua de problema respectiva si ne-a cerut sfatul?
Ca-i va atrage sau nu Desiree, intr-un fel sau altul, atentia lui Chelsea asupra acestei probleme, mai putin conteaza, pentru noi ceilalti cel putin, inclusiv tu (conteaza doar pentru fetita).
Dar tu ai fost foarte virulenta impotriva ideeii ca Desiree ne-a spus noua.
Dupa parerea mea, ai exagerat cu scrupulele! Repet, Chelsea nu face parte din grupul nostru, nu vorbeste romaneste, nu are de unde sa stie ca Desiree ne-a zis noua, nu o afecteaza asta cu nimic!
Toate cele bune!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Andree27 spune:
Helloo fetelor,
VA citesc zilnic dar nu prea am timp sa mai si scriu.Noi suntem bine,crestem.Sa ma alaud!Am doi baietei tare dulci si cuminti.Marc e tare cumintel,nu plange,au inceput colicile dar bietul numai scranceste si se face ca si covrigul,iar noaptea se trezeste 1 data pe noapte,cat despre Eric deja e un barbatel,care e tare atent si cuminte,ma ajuta tot timpul si e tare intelegator.Dupa o saptamana de la nastere am ramas cu amandoi si initial m-am panicat ,mi-era frica sa raman doar eu cu ei,dar m-am mobilizat si ma descurc.Obosita nu ma simt ,cum ziceam si mai sus ma trezeste numai o data si e super ok,cu toate ca e alaptat.La inceput cand am ramas graviduta cu Marc,nu credeam ca pot iubi 2 copii,si imi era teama ca poate nu voi putea sa il iubesc asa mult cum il iubesc pe Eric,acum insa simt ca iubirea e mai mare,iar implinirea ta de mamica e de mii si mii de ori mai mare.Singurul dezavantaj cu 2 copii e faptul ca daca plang amandoi sau au ceva amadoi durerea mamei e de 2 ori mai mare.
Si acuma sa va raspuns si eu la careva intrebari:
Despre dulciuri:Da Eric papa aproape zilnic o ciocoloata sau ou kinder,dar ffff rar ii dam acadea sau jeleuri,pt ca face carii cu toate ca lui i-am sigilat toate maselutele.Ciocolata stiu ca e indicata pt memorie.
Despre iesitul afara:Da iesim zilnic,daca nu cu mine,iese ori cu sotul ori cu soacra.
Despre sport:Inca nu e inscris la nici un sport,cu toate ca mi-ar placea sa faca inot.Dar in perioada gradinitie l-am inscris la dansuri si chiar faceau ca am vazut rezultatele la serbare,plus ca acolo mai facea si sport ca aveau nu stiu cate ore pe saptamana.
Alte intrebari nu mai imi vin in minte.
Cam atat ca deja sigur am scris un carnat.Pser sa intru mai des ca tare imi e dor de voi.Va imbratisez pe toate si pe toti!!
Andreea ,
fericita de baieti Eric Sebastian (31 Mai 2008) si Marc Patric (16 iunie2011)
Evolutia lui Eric
Andree27 spune:
fetelor,am o mare rugaminte la voi.Nasii lui Marc vaf luna asta 10 ani de casnicie.si habar nu am ce sa le iau.Nu imi dati ceva idei?
Lorich spune:
| citat din mesajul lui Andree27 fetelor,am o mare rugaminte la voi.Nasii lui Marc vaf luna asta 10 ani de casnicie.si habar nu am ce sa le iau.Nu imi dati ceva idei? Andreea , fericita de baietei, Eric Sebastian (31 Mai 2008) si Marc Patric (16 Iunie2011) Evolutia lui Eric |
mai...mami fericita, depinde de multe, de varste, gusturi..multe, buget
ex: o icoana sfintita, o rama foto digitala [da, ciudata alaturare, stiu]... ma mai gandesc

mi_bebelina spune:
Buna fetelor!
Nu are rost sa ma scuz, stiti deja, va citesc dar nu mai apuc sa mai si scriu. Dar nu pot sa trec peste ce a scris Andree27 legat de iubire. Sa stii ca si eu cu teama asta inca traiesc, oare mai pot eu iubi alt copil cum o iubesc pe Delia? O sa am eu atata iubire sa-i dau si celuilalt?(hm....de parca iubirea asta poate fi cantarita
)Mi-am intrebat si prietenele cu 2 copii si cica da, gasesc iubire. Cateodata stau si ma gandesc ca imi doresc al doilea copil tot de dragul Deliei, ca sa aiba un prieten de joaca, un umar pe care sa planga mai tarziu...Timid am inceput proiectul bb2, dar tot stau cu indoieli......oare o sa ma descurc(la noi problema e complicata pentru ca eu efectiv nu am niciun ajutor), oare o sa-l iubesc, oare Delia o sa fie geloasa(desi o vad asa grijulie si cu papusile si cu bebeii prietenilor)...
Legat de cadou...in primul rand depinde de buget. Iar in al doilea rand depinde cum sunt ei, ce crezi ca le-ar placea...de exemplu pe mine ma ingrozeste ideea de a primi lucruri inutile. Cand se apropie ziua mea de nastere parca ma intristez gandindu-ma...oare o sa mai primesc o pijama(mama e mare fan cu de-astea), sau o fata de masa sau un set de cesti(ca nu vorbesc aiurea, de-astea chiar am primit doi ani la rand de la aceiasi prieteni si chiar mi s-au parut deplasate...pai ce ma maritam iar?....nici macar nu ma mutasem la casa noua). Ideile lui Lorich cred ca sunt ok....dar cum am mai zis, depinde de ei, tu ii cunosti mai bine.
Lorich
, azi vine soacra-mea la noi ....cu aer de Braila, daca noi nu ne putem duce...
Luminel, a venit sotul?
si distractie placuta la munte!
Fug sa mai fac un smotru pana vine soacra-mea....va pup!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
vias spune:
ma scuzati ca dau buzna peste voi, vin cu un apel umanitar:
Darius are urgent nevoie de doar 200 ron!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163521&whichpage=1
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Lorich spune:
brrr..mi bebelina daca voiai aer de Braila, de nu zici??Ca-ti aduceam eu intr-o punga!
Fii fara grija cu iubirea, e netarmuita, are darul de a se multiplica, il vei iubi la fel si pe bebedoi, in alt fel, de fapt, dar la fel de mult. (are noima ce zic??); mai rau e cu atentia...aia nu se multiplica, neam! Unul sufera deocamdata...cand celalalt are o nevoie - si eu sunt singura 100% aici, mai vine mama de la Gl cand poate si ea la o luna, la doua...nu prea pot considera asta ajutor, desi vizitele ei sunt o mare bucurie pt noi toti 4.
Bafta cu proiectul! Am mai zis-o, e o munca grea, dar cineva tre s-o faca.
Luminel spune:
| citat din mesajul lui mi_bebelina Buna fetelor! Nu are rost sa ma scuz, stiti deja, va citesc dar nu mai apuc sa mai si scriu. Dar nu pot sa trec peste ce a scris Andree27 legat de iubire. Sa stii ca si eu cu teama asta inca traiesc, oare mai pot eu iubi alt copil cum o iubesc pe Delia? O sa am eu atata iubire sa-i dau si celuilalt?(hm....de parca iubirea asta poate fi cantarita )Mi-am intrebat si prietenele cu 2 copii si cica da, gasesc iubire. Cateodata stau si ma gandesc ca imi doresc al doilea copil tot de dragul Deliei, ca sa aiba un prieten de joaca, un umar pe care sa planga mai tarziu...Timid am inceput proiectul bb2, dar tot stau cu indoieli......oare o sa ma descurc(la noi problema e complicata pentru ca eu efectiv nu am niciun ajutor), oare o sa-l iubesc, oare Delia o sa fie geloasa(desi o vad asa grijulie si cu papusile si cu bebeii prietenilor)...Legat de cadou...in primul rand depinde de buget. Iar in al doilea rand depinde cum sunt ei, ce crezi ca le-ar placea...de exemplu pe mine ma ingrozeste ideea de a primi lucruri inutile. Cand se apropie ziua mea de nastere parca ma intristez gandindu-ma...oare o sa mai primesc o pijama(mama e mare fan cu de-astea), sau o fata de masa sau un set de cesti(ca nu vorbesc aiurea, de-astea chiar am primit doi ani la rand de la aceiasi prieteni si chiar mi s-au parut deplasate...pai ce ma maritam iar?....nici macar nu ma mutasem la casa noua). Ideile lui Lorich cred ca sunt ok....dar cum am mai zis, depinde de ei, tu ii cunosti mai bine. Lorich , azi vine soacra-mea la noi ....cu aer de Braila, daca noi nu ne putem duce...![]() Luminel, a venit sotul? si distractie placuta la munte!Fug sa mai fac un smotru pana vine soacra-mea....va pup! ![]() Deliutza Broscutza Deliutza micutza |
Mi_bebelina, inca n-a venit, sambata viitoare. Mersi frumos!

despre iubire, sigur o sa o ai so pentru bb2. Nu cred ca s epune problema ca pe un copil sa-l iubesti mai mult iar pe altul mai putin; pote doar sa-i iubesti diferit sau mai degraba sa le acorzi atentie diferita in functie de nevoile fiecaruia...nu stiu daca ma intelegi
de exemplu eu: am doi ca si are copii departati ca varsta; pentru oricine din afara ar parea ca-l iubesc mai putin pe baiat, dar eu doar ii acord o atentie mai mare Cristianei pentru ca e mai mica si are mai mare nevoie;
Succes la proiect!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

(
36+ cu bulina
AMR 4 s!!!!
Victoria iese invingatoare!!!