Praline belgiene (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_sofia spune:

Bepii cred ca nu ai timp,pt ca si la mine timpul fuge foarte repede,buburuza mea imi ocupa tot timpul,si am mai inceput si ceva lectii de olandeza,asa ca e tare greu.deci,sa ma prezint Georgiana 26/07/1985 Constanta/Nieuwpoort mamica fericita de Diana Gabriella 29/04/2011.multumesc pt bun venit fetelor sa ne povestiti si noua cum a fost la parada baloanelor.poate la anul venim si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetelor, merci pentru urari, he he .. ce frumos e sa primesti felicitari cand esti nasica , daca am o finuta asa de dulce , manca-o-as eu

noutati:

- soacra mea a plecat la romanica. s-a dus sprijin in casa: calca , spala si facea mancare zilnic pfoi, in plus baietii is tare tristi de plecarea ei

- ne mutam la sfarsitul lui octombrie, sper de ziua mea cred ca voi fi in casa noua;; incepe stresul cu pachetele din nou , cutii peste cutii dar casa e superba, este micuta ;;;intr-o oaza de liniste cu o micuta gradina , sunt super multumita . nu mai suportam apartamentul asta in care locuim acum: nu am nici unde sa-mi usuc rufele si este foarte neizolat si un frig.. pfoi

- o sa merg si eu la concertul cu alifantis, yopiiii

in alta ordine de idei observ si eu ca toata lumea ca nu se mai scrie pe-aici, si e tare pacat. desigur ca nimeni nu poate fi obligat sa faca ceea ce nu doreste: insa a scrie un scurt mesaj aici, macar in amintirea vremurilor dragi ar fi nemaipomenit. sunt sigura ca se gaseste timp, nu timpul e adevarata problema .. zilnic fiecare intrati pe net ..; iar aici am certitudinea ca intrati de-asemenea zilnic ca sa mai aflati vesti. de ce nu sa si scrieti ce mai faceti? e asa o placere sa citim despre voi toate sau copilasi, animalute:)

haideti..

mie personal mi-ar placea sa mai fie activitate ca pe vremuri, si credeti-ma ca se poate. nu mai stati pe ganduri si dati-va 1 minut macar din timpul vostru

va pup dulce pe toate si va doresc o saptamana insorita hi hi

Mergi la inceput

cu intarziere zic , insa nu vreau sa scap ocazia

fetelor, am petrecut clipe minunate impreuna cu voi , mereu imi vin in minte
- prima intalneala la mine acasa cand mi-ati cantat in cor de ziua mea, iar eu in lacrimi ma bucuram ca va am, parca a fost ieri :)
- partyurile in pijama de la miha si nina unde ne-am distrat pe cinste - mama ce mi-e dor de una noua
- nu cred ca m-am distrat in viata mea nicaieri mai bine decat la kara cu voi
-shopinguri si intalniri super minunate, unice pe la oana, tania, anto, mady, ana, miri,nina, luci, carmita(sper ca nu am uitat pe nimeni)
-aniversari de bebici si alte pralineshti

fiecare moment a fost special cu voi .. si nici nu stiti cat ma bucur cand va vad sau cand citesc vesti de la voi ;;;

ar fi super ca acum cand sarbatorim la bbq ziua noastra sa facem o ''melancolie '' generala , sa revedem din pozele si filmele facute impreuna

deci ...

''la cat mai multi ani '' tuturor pralinelor, mai noi si mai vechi, mai mici si mai bebici ,

''la cat mai multi ani '' iubitelor

sa ne fie de bine cei 6 ani impreuna si sa dea Domnul sa fim sanatoase si sa petrecem cat mai multe clipe frumoase impreuna. pupcici si strangeri in brate va trimit

ps: haideti, ce ziceti? ne organizam? venim la bbq cu poze mai vechi si mai noi? eu am un DVD micut si am putea sa revedem pe el si filmulete , stiu ca exista cateva facute de oana, de tania etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, draga de tine, tot tu cu mobilizarea! Asa a reusit sa supravietuiasca forumul asta de-al lungul anilor, tu ai fost cea care ne-a cam "impins de la spate". Eu imi fac "mea culpa" sunt o lenesa cu L mare. Intr-adevar intru aproape zilnic, vad ca nu-i nimic scris si inchid. Ideal ar fi fost sa dau macar un "buna ziua".....
Imi place ultima ta postare despre noi! E foarte calda si citesc printre randuri un fel de melancolie. Intr-adevar nu mai e ce-a fost dar e firesc lucrurile se schimba de la an la an si nu putem face nimic. Important e sa tinem legatura si chiar daca ne vedem mai rar, dar sa ne vedem.
Si sincere felicitari pt noua casuta. Sa fiti fericiti si impliniti in noul vostru camin. O sa ai mult de tras cu mutatul dar asta e, altfel nu se poate.
Geo_Sofia, am notat datele tale si te voi trece negresit pe lista in momentul cand deschidem un nou capitol pt ca acum nu pot. Vad ca ai o bebitza de 5 luni! Sa va traiasca. E firesc ca in aceasta perioada buburuza sa-ti ocupe tot timpul :)
Fetelor, la mine a inceput sezonul cel mai aglomerat din an cu multe evenimente profesionale si personale deci s-ar putea sa fiu mai putin activa dar incerc sa scriu macar cateva cuvinte din cand in cand.
Si daca tot sunt aci, va reamintesc ca vineri 14 octombrie e mare karaoke mare! Pt cine nu stie ce inseamna: ne strangem intr-un local in Schaarbeek (langa Brussel) unde se canta si se danseaza in draci! Noi doar dansam ca talente muzicale nu prea avem... Distractia e garantata, atmosfera super, pralinele de nestapanit. In general vin doar fetele (pt ca sotii sunt baby-sitteri) totusi barbatii sunt bine-veniti.
Gata, ma duc la treaba.
Va pup pe toate si va doresc numai bine mwuuuuah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna Pralinutze

Si mie mi-a placut mult postarea lui Ardeiash, si desi sunt si eu o mare intarziata in scris, sunt de acord ca este pacat sa ne instrainam pe DC; desi trebuie sa recunosc si ca FB este parca mai facil, cel putin mie.....

Si de la oi a plecat cumnata Dumi, dar ma bucur intr-un fel, ca nu pot sa va spun ce de feluri de mancare si desert perindau p'aci, de si eu si soata ne-am cam rotunjit.

Abia astept sa va vad la BBQ si botez!

Saptamana viitoare voi avea din nou o internare pentru (sa speram) ultime interventie la rinichi; a cam inceput sa imi fie sila de anestezia general, raul de rigoare 3 zile dupa, greata, dureri....dra nu am incotro; s-ar putea sa fie ultima, asa ca ma imbarbatez la ideea asta.

Kara pe 14 Oct - sincer voi face tot posibilul, depinde cum va fi interventia urmatoare;

Anutzuk MULTUMIM mult de ajutor!!! (mai precis de a-mi culege copilul de la scoala cand eu eram prin aeroporturi iar Doru rataciti cu cumnata in Franta din cauza de GPC ).

Ardeiash ma bucur tare mult ca va mutati la casa, chiar si micuta, macar va veti simti mai intim; Felicitari!

Pup, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Ardeiash, felicitari pt mutatul la casa! sa fie o mutare usoara, insotita de cat mai putin stres posibil! si sa va bucurati de casuta!
Daca tot spuneai ca mergi la Alifantis ma gandeam sa studiez si eu subiectul, poate reusim sa mergem cu tot cu strumf...dar oricum biletele sunt epuizate, as ca de data asta rezultatul e clar - nu mergem.

Miha, iti doresc din suflet sa fie ultima internare, sa treci cu bine de ea si sa scapi de toate problemele astea!

De-abia astept sa ne revedem;
Intre timp, daca aveti timp si chef, poate organizam ceva si prin Bruxelles - de genul o cafea, sau poate un pranz la Cosmopolitan (sau in alta parte); mie i-ar fi ok in pauza de pranz (12:30-14:30) intr-un loc usor accesibil cu metrou / transport in comun (Woluwe shopping center? zona Porte de Namur?
Nici o iesire la shopping n-ar fi rea...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Mihaela, multa sanatate, multa bafta cu internarea si iti doresc sa fie ultima si cu succes! Pupici apasati :)
Dia, buna ideea cu pranzul prin Brussel! Eu zic "prezent". Doar hotarati o zi cele cu copilashi si servici pt ca pt voi e mai greu, pt mine e ok, se gaseste oricand o pauza de 2, 3 ore.
Pup fetele xxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

seara buna!
n-am disparut de tot
abia la ore d-astea (care pt mine, acum, sunt tarzii) reusesc sa scriu.
ardei, mama tot mama...adica mamaica pralinelor de pe dc memoreaza cu nostalgie toate etapele prin care a trecut copilul...sa stii ca mereu imi propun sa scriu doua vorbe dar nu reusesc. dc va spun ca abia ieri am reusit sa descarc o parte din pozele din vacanta???!!!
sa va asezati cu bine in casuta si s-o faceti un camin!
ilinca e toata ziua in brate. de la sfarsitul lui aug de cand ne-am intors am tinut-o dintr-una in alta: vaccin, febra... am zis ca de la dinti dar, de fapt, a fost o boala a copilariei, roseola. acum avem si-un dintisor si noaptea ma trezeste din ora-n ora ( inca e cu tzitzi, bravo mie=)) )

maria e mare, uneori cumintica, de cele mai multe ori neascultatoare, ca toti copiii de varsta ei. azi am fost la prima lectie de dans (mc miri) si eu m-am distrat pe cinste.

vio e prins cu munca si treburile casei; mai avem putintel si cam terminam ce e deja construit. tot mai sunt mici chichite si gradina e tot nearanjata iar camera fetelor neconstruita...da' le-om face toate usurel, sanatosi sa fim.

miha, n-ai pt ce. n-am facut mare branza. moni ne-a frapat si pe mine si pe vio...e domnisoara pe buneeeee!!!! cand a crescut, fratilor???!!!

dia, dc poti ajunge la woluwe shopping ar fi ideal pt mine, ca-i aproape si vin cu mezina dupa mine. La kara, cum spuneam, nu ma pot baga deocamdata desi tare mult mi-ar placea:(

oana, sa-ti traiasca nepotelul, s aiba o viata frumoasa!!!!!! cred ca esti innebunita! seamana cu fratele tau, mi se pare mie! iar tu esti leita maica-ta (na ca acu comentez aici, in loc de fb)

tania, bafta la toate!!! ca esti asa ocupata, asta e un semn bun!

bun venit noilor fete!!!

va pup pe toate si sper sa va vad pe cat mai multe in viit apropiat!!!!

Mergi la inceput

sar'mana fetelor...

tania; sa stii ca poti oricand sa editezi primul mesaj si sa adaugi in lista fetele noi sau sa scoti pe cele care nu au mai dat pe aici de ani ... unde nu e interes cred ca nu mai trebuie insistat

ii drept ca nu e usor sa dai un imbold cata vreme lumea nu-si doreste asta.... dar , mai ... sula-n coaste nu putem baga nimanui...

pe fb pare mai usor ca e cu poze :) dar nu poti povesti una alta.. ca afla tot poporul.. aici nu prea stie lumea cine suntem hi hi . nu ne citeste nimeni

dia: cum spuneam si eu zic prezent pentru o masa de pranz si imi e foarte bine la cosmopolitan . promit ca iau legatura cu stefan si ii comandam la telefon in mare ce vrem http://www.resto-cosmopolitan.blogspot.com/ ... pentru ca stiu ca la pranz e foarte ocupat si asa eliminat timpii morti ;)

sa aveti un we fain , cica va fi vreme buna

Mergi la inceput

dia, mai sunt bilete la alifantis la anvers. am uitat sa-ti spun , grabeste-te

Mergi la inceput