Praline belgiene (52)
Raspunsuri - Pagina 11
ninaM spune:
buna fetele!repejor scriu ca sunt cu casa vraishte si m-a rupt aspiratoru`... se cere o pauza
Ardeiash, uite tu cum s-a nimerit,nici daca stiam dinainte nu reuseam sa rezerv asa,pe placul tau
deci,mergem la grataaarrr!!!am sunat ieri si am rezervat la Bois des reves locatia pt BBQ,duminica 9 octombrie incepand cu ora 11h00.In perioada aia stiu ca avem si cativa sarbatoriti(Carmita si Victor(anto) pe 8 si Marie-Dominique pe 9, in ziua de bbq. daca nu aveti organizat ceva(stiu ca multe fete organizeaza petreceri pt copii si nu vreau sa incurc pe nimeni ) putem face petrecerea pt copii acolo,la BBQ.Doar sa-mi spuneti si stabilim apoi ce si cum facem.Ce ziceti???
Gata,va las ca daca stau prea mult ma apuca lenea si nu mai fac nimic Pupici grasuni la toata gashka!!!
prixi spune:
Nina, ce ma bucur!!!! Venim si noi!!! Ne vedem deci si la botez si la bbq!
Pupici!!!!!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
Antoanela23 spune:
Buna fetele,
Si noi ne-am intors duminica seara, a fost bine, frumos dar si obositor. Am avut vreme tare frumoasa, am fost la Predeal unde a fost superb dar 9 zile au trecut ff repede si apoi am fost 5 zile in Bulgaria la mare, tot asa, frumos, vreme buna, plaja misto insa pe mine treaba cu facutul/desfacutul bagajelor de tspe ori pe concediu ma scoate din "calmul meu englezesc".
Nina, cum ti-am zis si la tel, sunt ff de acord, pt noi cade f bine data la care ai rezervat bbq-ul.
Bun venit fetelor noi, sedere placuta in cutiuta noastra.
Ma duc sa mai citesc din urma, pupici la toate fetele,
ardeiash spune:
he he nina un bisous mare pt tine ca nu ne lasi asa oricum ::: eu sunt cu strigarea si tu cu greul si mai e si pe placul meu :::
hi hi putem fi bagati si noi la petrecerea copiilor ? eu mi-s pe 21 abia iar cristi pe 5 gluma gluma da io tot copil ma simt ,,, ((( nu ma luati in serios pfoi /// ))))
prixi saru mana de urari : da, suntem onorati sa o botezam pe printesa yasmine : abia astept (sper sa-i placa rochita aleasa hihi )
antonela welcome back
pup pup pe toata lumea fara exceptie
dia_tm spune:
Salutari pralinute (si bun veit pralinute noi!).
Merci de informatii legate de festivaluri - in final n-am fost la nici unul...dar recuperam noi in alti ani...
A fost frumos in concediu.... Si ne-am intors la fix sa prindem una din putinele zile de vara din Belgia pentru anul acesta - asa ca am fost si in Belgia la mare (sambata)
Ma bucur ca avem ocazii sa ne vedem in curand .
Week-end-ul viitor e festivalul benzii desenate in Bruxelles. Sambata e parada baloanelor (am fost anul trecut, a fost dragut...anul asta o ratam ca pentru smbata avem deja alte planuri);
Iar sambata seara e spectacol cu proiectii 3D in Place Royale ...pe care nu am vrea sa il ratam, pentru ca anul trecut ni s-a parut super! (mai vine careva??? - pre-show de la 21:30 si spectacolul de la 22:00).
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dia_tm Salutari pralinute (si bun veit pralinute noi!). Merci de informatii legate de festivaluri - in final n-am fost la nici unul...dar recuperam noi in alti ani... A fost frumos in concediu.... Si ne-am intors la fix sa prindem una din putinele zile de vara din Belgia pentru anul acesta - asa ca am fost si in Belgia la mare (sambata) Ma bucur ca avem ocazii sa ne vedem in curand . Week-end-ul viitor e festivalul benzii desenate in Bruxelles. Sambata e parada baloanelor (am fost anul trecut, a fost dragut...anul asta o ratam ca pentru smbata avem deja alte planuri); Iar sambata seara e spectacol cu proiectii 3D in Place Royale ...pe care nu am vrea sa il ratam, pentru ca anul trecut ni s-a parut super! (mai vine careva??? - pre-show de la 21:30 si spectacolul de la 22:00). Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) |
suna bine parada baloanelor. Mai multe info? un link ceva?
edit: http://www.bruxelles.be/artdet.cfm?id=4843&agendaid=216
l-am gasit eu cu un pic de ajutor de la google.
dia_tm spune:
Cleo, daca vrei incearca aici: www.fetedelabd.be/" target="_blank">http://www.fetedelabd.be/ - e tot programul pe week-end-ul viitor, si parada baloanelor, si spectacolul de sambata seara, si alte evenimente.
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
Bepii spune:
Salutare la toata suflarea pralineasca,
Iata ca m-am urnit si eu din loc si scriu acia, dar sa stiti ca zilnic am citit (desi nu prea am avut ce...)
Fetele noi, saracutele au intrat aici, au scris cat au scris, au vazut ca celelalte nu se inghesuie la raspuns asa ca s-au cam dat la fund, iar eu care sunt responsabila cu lista pralinelor nu le-am trecut imediat (sa-mi fie rushine!)iar acum trebuie sa dau inapoi cu multe pagini si sa vad cine, cum, copilashi, zi de nastere...
De aceea, v-as ruga, fetele care nu-s pe lista pralinelor sa-mi scrie aci numele copiilor, datele de nastere, etc, vedeti voi ce contine lista de la prima pagina oricum.
In alt aordine de idei:
Ninush, felicitari pt initiativa, ca de obicei esti numai suflet cand e vorba de organizare, asteptam BBQ-ul asta cu mare nerabdare dar nah, fix in ziua aia noi avem "portile deschise" la firma, mama lor de porti, ca in fiecare toamna imi strica planurile!
Oricum te feliciti si te pup ca esti asa cum esti, sufletul pralinelor si pe deasupra tare draga.
Totusi eu sper sa ne vedem in alta imprejurare si de ce nu la un karaoke??? Carmita tocmai a propus pe FB o seara de dans incepand cu saptamana viitoare, vad ca inca nu s-a raspuns, eu ca de obicei cand e vorba de dans am fost prompta si in concluzie si (in principiu) s-a stabilit ziua de sambata 17 sept.
Deci astept reactii vis a vis de data asta. Altfel stabilim o alta data desi pt mine ar cam greu ca aproape toate weekendurile sunt ocupate.
Ardeiash, felicitari "Nashico" sa-ti traiasca mandretea de finuta. Abia astept sa va vad!
As mai fi avut multe de scris dar sunt in criza de timp asa ca va pup pe toate si va doresc numai bine.
Mihaela1171 spune:
Bune seara dragi pralinutze, si scuze ca nu am ami dat nici un semn de viata.
Imi este greu sa citest tot din urma, asa ca incep o vaita noua .
Noi ne-am adunat dupa drumuri, care inctro: eu m-am intors din deplasari si vin altele, familia mi-a venit acasa dupa 2 luni + musafiri (cumnata - care gateste pana cade lumina, precum in Bubulina Gospodina a lui Stefan B ).
Abia astept sa ne vedem pe 1 si pe 9, iar de kara imi pare rau dar o sa o sar: nu poci efort nici cum, iar daca vin sigur ma zantuiesc; caci nu poci sta pe bara.....asa ca mai bine ma abtin - sorry....
In tre timp am facut rezervare la Alifantis, iar sambata asta sigur mergem si noi la proiectia 3D - multumesc de pont! Diana poate ne intalnim pe acolo?
Pup si promit sa intru mai des - inceputul a fost mai greu....
carmenstefi spune:
Seara buna scunpe pralinuteee,
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUMELE DE MARIA!!!!,o seara frumoasa incontinuaree
Pralinute noi,sedere cat mai multa pe acii,chiar daca ploile sunt la ele acasa,poate ne si zarim.....la botez prezent dar la bbq e cu ?????,tati nostru concureaza mult,poate ajunge vreu campion in belgia la boulder-climb,iar wek viitor suntem in Iasi la o mare nunta si voi dansa in gand cu voi ,asta daca veti fi la dans!!!
Astept sa ne vedem!!!
va imbratisez pe toate
carmen si stefi