Cuptor electric
Raspunsuri - Pagina 2
sdcristian spune:
eu am aragaz electric AEG, a costat cu aprox 1000 de lei mai putin decat daca luam plita si cuptorul separate
hota am avut una, dar o foloseam doar pt bec (nu prea prajim) pana s-a desprins de pe pert si a cazut noaptea peste oale si tot, de era sa murim de inima. nu am mai fixat-o la loc, si uneori imi lipseste becul. altfel, mai bine duce curentul aburii.
mama de Carol (29.12.2008) si 36+ cu Patrick
blog
A_Iulia spune:
Intrebare pentru fetele cu cuptor si plita electrice (si incalzire centrala): v-ati debransat de la gaz?
dicirstea spune:
Eu nu am vrut sa am numai electric, pe principiul ca daca se opreste vreuna sa-mi ramana cealalta, asa ca am plita cu gaz si cuptorul va fi electric.
Kokyi, da-mi si mie un sfat de cunoascator intre www.ideall.ro/magazin/compara/?13483=on&17110=on" target="_blank">modelele astea ca nu inteleg limbajele astea si mai ales stiu ca nu sunt astea toate informatiile, adica sunt convinsa ca ala de 2000 lei are blocare mecanica, doar ca nu au scris-o in prezentare. Mai sunt si alte diferente? Se reflecta semnificativ si in calitate diferenta in bani? Io, ca neavenit, ma bucur ca ala mai ieftin este mai mare si consuma mai putin dar ma gandesc ca-i musai ca celalalt sa fie de 500 lei mai bun, nu?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
samira33 spune:
hota te sfatuiesc sa iei cu 2 motoare si cu filtre care se spala.
eu am de la Franke si sunt multumita de ea,isi face treaba....insa nu am bucatarie open space.
cuptorul electric mi se pare mult mai bun decat cel pe gaz...coace mai uniform decat cel cu gaz.
spor la cumparaturi
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
kokiy spune:
Dici, diferenta de pret e doar de design ,cel ORA are panoul cu touch ,celalalt e cu butoane ...ambele au usa de la cuptor rece si buton de siguranta ,cred ca asta-i cel mai important la tine cu 2 copii
Samira, la hota motorul cu turbina e mai bun decat cele doua motoare normale ...
sunrisetome spune:
a o hota,importanta este puterea de absortie..prin urmare eu mi-am luat Pyramis, cu putere 620 si pret 350 ron.
Cuptorul elec tric l-am luat Beko,pentru ca este mare (65L),arata bine (este negru),are curatate autocatalitica ,consuma putin si gateste 3D.Pret 1200 ron.
Plita..pentru ca imi trebuia neagra am avut de ales intre cele din sticla si cele din alt material...vazand cat de usor se zgaraie cele din sticla, am luat pe gaz Wihirlpool, la 800 ron.
Pt kim222
Am vazut ca ai scris ca ai cuptor de la Beko. Imi spui si mie te rog ce model ai?? esti multumita de el??? ma tenteaza si pe mine foarte tare??
Sau daca mai are cineva cuptor de la Beko va rog sa-mi spuneti parerea voastra. Multumesc anticipat!!