medic oftalmolog padiatru bun
Raspunsuri - Pagina 2
dicirstea spune:
Si noi tot Infosan, tot Ciubotaru.
De fapt, am programare pentru vineri la control, vin cu info proaspete daca e cazul.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Baby1320 spune:
Clau, vreau sa iti spun ca eu i-am facut baiatului meu analiza secretiei atunci cand a avut probleme (ti-am explicat pe privat) si a iesi prezent stafilococul auriu. Am facut si antibiograma si a iesit ca e sensibil doar la un singur antibiotic. I-am dat bineinteles antibioticul ala, mi-a facut alergie deci nu am putut continua cu el. Ca sa poata depasi atunci pe moment criza aia purulenta, i-am administrat un antibiotic pe care i-l mai dadusem, cedase pe moment infectia dar revenise. I-am dat totusi, constienta fiind ca nu se va vindeca, pentru ca antibiograma aratase altceva. Pana la urma .... erau canalele infundate. Ce vreau sa iti spun este ca eu nu mai am incredere in analiza asta a secretiei dupa experimentul asta ..... Scria negru pe alb ceva si defapt nu avea asa ceva. Totul este atat de relativ incat de multe ori ma ingrozesc si ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi si nu avem nevoie de analize ca uite cum ies si in ce te baga ...
Tu trebuie sa ceri parerea mai multor doctori inainte de a interveni chirurgical. Si vad ca asta si faci :).
Mama lui
Joshua-Luca din 10.04.2010
monicabo spune:
Si noi am fost la dr Burloiu Adrian si am fost multumiti! Datele de contact le-a dat theo_2004
Sanatate multa
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
bubulina1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui theo_2004 tot in Bucuresti Dr BURLOIU Adrianeste fffff bun. are cabinet pe Barbu Vacarescu f aproape de intersectia cu Stefan cel Mare, langa intrarea din spate a stadionului Dinamo http://www.dr-burloiu.ro/?page=contact mami de Theo (7.11.2004) si Chris (22.12.2010) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" |
Confirm. Este un medic extraordinar. Copilul meu trebuia operat, avea un chalazion la ochi si el cu multa rabdare l-a tratat si a scapat de operatie. Ca sa nu mai spun ca am platit doar prima data consultatia si la urmatoarele vizite nu a vrut sa-mi mai ia niciun ban!
Mamica fericita de Raducu (11.04.2009)
Poze cu noi
claudela spune:
Fetelor, vreau sa vad si alte pareri tocmai pentru ca as vrea sa nu ajungem la proceduri...de desfundare...doar de-o fi musai...