Licurici de ianuarie-februarie 2009 (146)
Raspunsuri - Pagina 11
crisspy spune:
'Neata,
PETRA si PAUL 

| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Crisspy cum e Razvi cu puta, ce are?ai fost la doc? |
Patri a venit dr de familie luni si a zis ca are o ciuperca de la antibiotic...dam cu niste creme si sper sa scapam de ea repede. Acum la 2 zile pare ceva mai bine, vedem cum se prezinta zilele urmatoare, am fost avertizata ca o sa dureze ceva.
Eu vin de la banca unde mi-am facut un car de nervi

...am dat peste un idiot care in 2 ore a reusit sa faca si el un act aditional la un contract de credit. Daca as avea un angajat asa, l-as bate si dupa l-as da afara 
.Am vazut pozicile Annei, frumos concediu ati avut iar Vladut este extraordinar
.Am vazut si pozicile cu Aidan...aia cu piciorusul sub fusta mamei este dementiala
.
fetele, o zi usoara sa avetiCrisspy,
fericita de
Razvi si
31 sapt
flowerbee spune:
La Multi Ani pentru toti cei care isi sarbatoresc astazi onomastica!
Crisspy, cum a reusit cel de la banca sa faca Act aditional? L-ati semnat deja? Of of of. Asa se intampla intotdeauna.
Azi sunt cu spiritul ceva mai ridicat, dar tot nu pot spune ca mi-a trecut. Asa ma supara felul meu de a fi, sunt mult prea sensibila...si naiva...
Azi insa Alexia mi-a facut o surpriza. Dupa ce ieri a facut caca in mijlocul patului nostru, azi a facut pipi la olita. Uraaaa! Sa speram ca se va obisnui!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
crisspy spune:
Bee noi aveam deja semnat contractul de credit ipotecar pe o anumita suma. Avand in vedere ca evaluatorul ne-a subevaluat apartamentul, banca ne-a dat 75% din noua suma, asa ca trebuia un act aditional.
Iti inchipui cat poate sa fie de greu sa faci un act aditional la un contract...pe mine ma seaca cu atat mai mult cu cat de anii de zile fac contracte cu zeci de companii si acte aditionale si stiu ca nu poate fi complicat 
Bine totusi ca a reusit sa-l faca si sa ajung si eu in final la birou.
Felicitari pt progresele Alexiei 
. Noi de cand cu ciupercuta de la putza lui Razvi stam prin casa seara mai mult in chilotei de bumbac ...nici nu cere la olita, nici nu face pe el. Este adevarat ca sta numai o ora si ceva in chilotei, o sa incep sa-l las din ce in ce mai mult + in week-end sa vedem cum reactioneaza...sper sa nu se tina
Vroiam sa va intreb daca ati gasit pe undeva cearceafuri impermeabile, insa mari. Razvi nu doarme in patut, doarme in pat mare (de fap pe o canapea extensibila), asa ca imi trebuie o dimensiune mare (160cm x 200cm)...ati vazut pe undeva asa mari?
Crisspy,
fericita de
Razvi si
31 sapt 
flowerbee spune:
Crisspy, eu am cumparat cearsafuri impermeabile cat un pat simplu de la City Pharma din interiorul Spitalului Colentina (parca aceasta e farmacia din curtea spitalului). De cate ori mergeam la Colentina, imi luam un astfel de cearsaf de unica folosinta (e vatuit si impermeabil) pentru ca mizeria din Colentina intrecea orice imaginatie.
Cred ca poti gasi la orice farmacie, dar intreaba totusi mai intai in lantul City Pharma.
Sa stii ca ultima data si noua ne-a dat dna doctor o crema antimicotica (gem Canesten sau Lomexim) pentru ca, dupa ultima doza de antibiotic, Ale se cam scarpina in zona respectiva.
O sa ii treaca si lui Razvi, stai linistita!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
crisspy spune:
Mersi frumos Mona
o sa caut la farmacie.
De trecut o sa-i treaca sigur
. Cel mai important este ca nu pare sa-l deranjeze
.
Patri 

Crisspy,
fericita de
Razvi si
31 sapt 
Porumbita spune:
eu sunt suparata;
acum am venit de la baie si mi-au curs cateva picaturi de sange;
nu mult, sa zic 5-6
de durut nu ma doare nimic;
a mai experimentat cineva asa ceva?
ce naiba am zis ca la sarcina asta o sa fiu relaxata si vad ca deja ma stresez mai mult ca la robert :(((
miereamara spune:
La multi ani fetelor! Sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
Am aflat si noi ce ascundem in burtica: O FETITA!!! suntem foarte bucurosi, mai ales ca totul arata bine si ea sanatoasa!
Acum e liber la shopping:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
miereamara spune:
Wow Anna ce poze superbe ai din vacanta! Si ce mare a crescut cretzolinul tau! Va pup!
Porumbita, incearca sa nu te ingrijorezi, poate nu e nimic ingrijorator, la Aidan am avut si eu sangerari in saptamana 9 si a fost totul ok, fa-ti o programare la medic ca sa nu mai stai ca pe ace.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
sdcristian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Porumbita eu sunt suparata; acum am venit de la baie si mi-au curs cateva picaturi de sange; nu mult, sa zic 5-6 de durut nu ma doare nimic; a mai experimentat cineva asa ceva? ce naiba am zis ca la sarcina asta o sa fiu relaxata si vad ca deja ma stresez mai mult ca la robert :((( |
stii ca mie aproape mi-a venit ciclul la inceputul sarcinii, si am stat cu sangerari tot primul trimestru
dar suna neaparat la doctor - pe mine m-a ajutat utrogestanul
mama de Carol (29.12.2008) si
37+ cu
Patrickblog
Leditia spune:
wow miere..felicitari
Sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatoasa.

Porumbita,suna dr si spune-i de problema.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.