Licurici de ianuarie-februarie 2009 (146)
Raspunsuri - Pagina 10
miereamara spune:
Da, siropul de catina, f bun a fost si pt noi, Aidan nu a mai fost bolnav cu febra din septembrie 2010, nu a lipsit nici o zi de la gradi. I-am mai dat sirop de pin si echinaceea (dar echinaceea trebe dat mai rarut si intr-o anumita combinatie)
Micola, nu are treaba rosul in gat cu vantul sau ploaia, ma gandesc ca poate are copilul vreun streptococ ceva in gat care revine periodic. Mai bine fa-i o analiza la secretia din gat ca sa vezi ce apare si apoi mergi cu antibioticul care functioneaza.
Multa sanatate!
Sa va mai spun ca acum A. are o regresie si nu mai face pisu la olita?
Ma anunta It's coming!!! (parca anunta trenul) dar face in chiloti:)))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
flowerbee spune:
Pentru fetele care sunt Bucuresti, am fost in weekend in Parcul Bordei, la locul de joaca, si este superb. Jucariile sunt noi iar in spate, pe lac, sunt lebede albe si negre, rate salbatice, lisite si, intr-un tarc special, mai multi pauni. E foarte curat si liber, spre deosebire de alte parcuri. Plus ca pe lac erau si niste puisori (bobocei sau pui de lebaba, nu stiu exact). Mai mult, prin apa lacului se vedeau multi mormoloci. Alexia s-a distrat foarte bine. Mergeti, ca merita!
Acum ma gandeam ca din toate parcurile bucurestene in care am mers, Pacul Floreasca si Parcul Bordei sunt cele mai frumoase, cele mai curate si mai ingrijite. Am fost dezamagita de Parcul Cismigiu, unde era o aglomeratie si o mizerie de nedescris. Parcul Herastrau e frumos, dar prea aglomerat si nu are locuri de joaca ingradite cu gardulet si dotate in functie de varsta copiilor. Am mai fost in Parcul Izvor, Parcul Circului, Parcul Tinererului si Parcul de langa Spitalul Gomoiu, nu stiu cum se numeste.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
flowerbee spune:
Paula, din pacate, nu pot sa trag un bocet care sa alunge toate acumularile zilei si ale perioadei, pentru ca trebuie sa merg sa cumpar materiale de constructie. Deci, o las pe alta data.
Nunta e abia la anul, dar abia astept sa mergem, chiar daca e un drum foarte lung si obositor. Mie imi e teama de modul in care se va acomoda Alexia la fusul orar.
Fetelor din SUA, e grea acomodarea?
Miere, o sa isi revina Aidan. Se mai intampla si accidente.
Lissa, te pregatesti de marea intalnire? Iti tinem pumnii.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Aalina spune:
La multi ani Paula. Sarcina usoara!
Spor la platit credite fetelor.
Bee bafta la teza.Sanatate Alexiei. Eu daca as putea as merge la D, insa cred ca placerea e cand sunt un pic mai mari.
Micola si Vero sanatate la pitici.
Vazut aici poze de copii dulci foc, pe mail nu am ajuns, ca de obicei 
Eu am gasit in Kauf ceva sirop de catina cu propolis si le-am mai dat la pitici. Parca am scapat usor anul asta. Ieri am fost la un medic homeopat, mai mult pentru Dori si nasul lui vesnic infundat de la alergie. Si s-a uitat si la Fabi. Per total e ok.
Mai nou kk facem numai la oala, dar pisu' mai ratam.
Si noi trebuie sa ne tundem da imi aduc aminte numai cand sunt la tara si masina e la oras...
Pupam toata lumea cu si fara culoare politica ![]()

Aalina spune:
Miere mi-am adus aminte ca si voi erati cu alergiile cu nasul. Socrul meu, care toata viata a fost cu plantele, mi-a recomandat ceai de cimbrisor salbatic. La o cana de apa fierbinte infuzie o lingurita de plante, si un pic de miere. O cana pe zi. Eu am gasit si in farmacie, dar mi-a spus ca e mai bun cules natural si uscat. Mie mi-a gasit al meu in munti unde a fost cu bicicleta.
Daca gasiti si vrei poti incerca. Daca scapam miraculos te anunt, ca la noi pana la sfarsit de august e perioada naspa.
bpaula spune:
In sfarsit am vazut si eu pozele cu Aidan harnicutul. De la servici nu am acces la unele site-uri si ma enervez ca nu pot sa le vad. Si acasa intru mai rar.
Tare dragut mai e, iar atunci cand pupa burtica nici nu mai zic cat e de dulce.
miereamara spune:
Aalina, multumesc dar nu mai este cazul. Au disparut ca prin minune
! Primavara asta nu a avut probleme deloc.
Bee, mie mi se pare mai grea acomodarea cand mergi din USA in Romania, invers nu am avut probleme niciodata. La zborurile Ro-USa, am plecat intotdeauana dimineata si din cauza fusului orar ajungeam seara tarziu in America, mergeam direct la culcare si a doua zi ma trezeam fresh.
America-Ro, aveam zbor de noapte si ajungeam dimineata obosita, dormeam si apoi noaptea ma uitam pe pereti pana la 3-4 dimineata.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
bebelusi spune:
Crisspy cum e Razvi cu puta, ce are?ai fost la doc?
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Neata,
Vai, Miere, cat e de dulce Aidan, cu cat iubire pupa burtica si te imbratiseaza
Nu mai vorbim si de faptul ca este di foarte harnic, ai ajutor de nadejde in casa 
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
15+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf Petru si Pavel! 
La multi ani, Paula! 
Cami, sa-ti traiasca domnisoara mica! La multi ani, Petra! 
La multi ani, Paul! Pyc, sa-ti traiasca minunea! 
Avem si noi pozici din concediu https://picasaweb.google.com/annavladut/Grecia?authkey=Gv1sRgCIbi4traicHI9AE#5623236075759947554
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
15+
http://bazar.desprecopii.com/index.asp?logoff=1l" target="_blank">e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR