Strumfi iul-aug 2011!HAI ALEXA, BRAVO ALINUFF!(65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina_g spune:

Dya da voi naste natural, faci si tu ca mine ce mai pandeam si eu acum o saptamana dopul gelatinos pe urma am tot vaz ca nimic ma descurajasem, iar ieri pe nepregatite na` ca s-a dus

38 + Eduard Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

deci nu sunt singura

Sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!!

Hai ca imi scot motatele din dotare pentru toate fetele ce isi asteapta randul

37+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Cum se stocheaza laptele de mama:
http://www.medelabreastfeedingus.com /tips-and-solutions/11/collection-and-storage-of-breastmilk
AM PUS PAUZA DUPA COM

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Multi ani inainte, Alexia!
Alexa scot si eu motatele pt tine si iti doresc nastere si recuperare usoare
Florina_g
Roxy

Am citit in diagonala si nu am retinut mare lucru

Mie mi-a fost f rau luni noapte si am ajuns iar la spital. Simt ca ma sufoc, respir greu, nu mai pot sta deloc pe spate si nici pe laterale nu mai am stare, am tensiunea foarte mica si palpitatii. Nu mai zic de contractii, dar nici gynipral nu-mi poate da din cauza palpitatiilor. A inceput sa-mi scada lichidul, iar bebe a luat in ultimele 3 saptamani doar 400 g M-au consultat 2 doctori si ambii au zis ca in maxim 3 saptamani trebuie scos bebe ca altfel incep complicatiile pt el. Atunci voi avea fix 38 saptamani, deci nici nu cred ca se pune problema, desi imi doresc foarte mult sa nasc natural. Doctorita cu care voi naste a sugerat sa-mi induca nasterea, dar a zis ca nu garanteaza ca se va putea in situatia mea. Merg la spital in fiecare dimineata la ora 7 si imi pune o perfuzie care dureaza 3 ore, dupa care ma simt putin mai bine. A zis ca daca nu evolueaza starea mea de luni ma va interna pana nasc. Mi-a spus sa mananc multa carne de vita si de pui ca sa ma pun pe picioare, dar eu de abia mai tolerez branza cu rosii si fructe. Sunt cu moralul la pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Mihaela incearca sa bei multa, multa apa. Si eu am simptomele tale, cu lichidul stateam bine pana acum, iau si gynipral si am tensiune 8 cu 4 si puls in jur de 100, dar bebe are pulsul bun. Eu merg la control tocmai pe 30, dar daca ma ia vreo paranoia ma duc la cabinet cand ma apuca, s-a invata dr cu mine, sunt de-a casei.
Cat despre masuratorile astea, nu te agita, bebe mai are trei saptamani sa se faca mai grasut.
Eu ma tot ud pe protej slip, dar nu cred ca e vro problema cu membranele ca am mai fugit odata la dr pt problema asta si evident nu era nimic.
Si iar m-a durut burtik azi noapte cam tare.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Deci... am terminat si eu de facut piatza, prajitura de facut, rufele de intins, curatenia prin casa...am si reusit sa mananc...am facut de ieri seara o mancarica de mazare buna buna(vad ca mancarea de legume o tolerez foarte bine)
Si ca sa ma delectez ce a mai ramas din budinca de vanilie (am facut-o de post) e aici cu mine, imi tine companie!

Am reusit sa cumpar cupilului o pereche noua de pantofi...deja e distrugator de pantofi, de la varsta asta. Gasisem niste pantofi extraordinari, din piele cu talpa turnata exact cum am nevoie la copilul asta, fara cusaturi inutile....facuti sa reziste...nu mai zic si ce frumosi erau! Si a avut o reducere de la 70 de euro la 15 euro!!! Am cautat numarul lui si nu aveaaa am plecat foarte ofticata de acolo. M-am dus in alt magazin, aici nu prea ai ce sa alegi, insa i-am luat ceva acceptabil insa cu reducere de la 30 la 12 euro...deci sa zicem ca merita. Oricum prin toamna clar va trebui sa investesc ceva bani in incaltamintea lui ...din nou !!!

Ce sa zic, deocamdata sunt mandra de mine.. daca mi-ass face si ce mi-am propus ..ce bine ar fi!!!

Acum, de la atata alergat stau in pat (cu zecile de perne pe langa mine)!!!

Va pup fetelor si va urez o zi superba!

Felicia,de pui (Gabriel) si 34+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 6 s!!!!

Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Hai ziua buna!

Vad ca acum scoatem motatele zilnic
Uite si de la mine:

nu e pentru cine e la rand, ci pentru cine se nimereste ca doar avem atatea candidate pe ultima suta de metri

Azi am fost si eu sa fac cultura de streptococ. Neplacut bine ca n-a durat mult. Dar sa stii, Roberta, ca mie nu mi-a bagat... batul in fund doar vaginal.
A, si dureaza 6 zile! asa e si la voi? sau iar e faza de Medlife? (acolo au trimis proba la analizat)

Sa va povestesc faza. Nu mi-e de ajuns cate chestii aud la televizor (daca n-ati auzit faza de azi cu gravida... n-o cautati, e nashpa ), ca mai aud si in spital.
Eram pe punctul de a trece pe capra, la recoltat, cand intra o asistenta peste doctorita mea si ii cere ajutorul pentru un caz (doctorita mea fiind cam singura din spital care face inducere, din cate am inteles). Cica e o tipa internata pentru nastere de pe data de 9 iunie si nici acum nu a nascut, si nu am inteles de ce nu vroiau sa ii faca cezariana. Si saracuta astepta.... mi s-a parut monstruos! noroc ca doctorita a zis ca ii face inducere in seara asta (desi nu era pacienta ei) ca sa nasca, ca nici ei nu i s-a parut normal. Ma gandesc cu groaza cum as rezista eu in aceste conditii!

Alexia, felicitari si la cati mai multi ani impreuna (cu Ruxi, evident

Gata, ma intorc la munca o zi excelenta tuturor, va pup

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Alexia, la multi ani si de la noi

pt mine sa nu scoateti motatele pana pe 29 iunie, pe 28 vine mama...deci bb sa stea cuminte acolo...nu incurajati copilul, va rog eu frumos.

Miha...ooof, hai ca 3 sapt trec repejor si poate reusesti cu inducere, stiu cat iti doresti natural...dar daca nu se poate, nu se poate!!! Cu siguranta vor incerca natural prima data.

Fecian, sccumpi rau la voi incaltamintea, eu nu investecs atatia banuti, le iau toate in afara sezonului si ies fff bine cu banii. Reducerile "are my best friends"!

Azi merg iar la medic, controlul de rutine, sa vedem ce imi mai zice si azi. Tot azi incep sa imi fac pregatirile pt ziua mea...adica merg la cumparaturi. Am nevoie de o tava de tort, dimensiune ce nu o am in "stoc"

va

Mama de Ana si 37+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Alexia, la multi ani si de la noi

Fecian, sccumpi rau la voi incaltamintea, eu nu investecs atatia banuti, le iau toate in afara sezonului si ies fff bine cu banii. Reducerile "are my best friends"!

Mama de Ana si 37+

Fashion

Pai tocmai ca sunt reduceri fantastice saptamanile astea, vreau sa profit de ele. Iti dai seama ca n-as da sub nici o forma 70 de euro pe o pereche de pantofi...nici pentru mine nu dau atatia bani!

Insa 20-30 de euro as da daca sunt de calitate. (de obicei sub pretul asta iei lucruri care a doua zi ori s-au dezlipit ori s-au rupt...am patit si d-astea).

Iar la hainute sincer astept reduceri serioase ca trebuie sa ii schimb toata garderoba la matza (i-au ramas mici si pantalonii si bluzele) insa vreau sa investesc in ceva toamna- iarna.. ca si asa astea folosim mai mult.

Felicia,de pui (Gabriel) si 34+ cu bulina (Mihai sau Anamaria???) AMR 6 s!!!!
Povestea lui Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!

_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Salutari si de la Roma
Ireth , esti o norocoasa ca ai scapat fara bat, aa si la mine dureaza 8 zile pana imi da rezultatul , adica maine ma duc dupa el , mai exact , sper sa rezist la caldura asta .. peste 30 de grade , ma omoara.
Mihaela , imi pare rau ca nu te simti bine, hai ca nu mai e mult si o sa fie bine si pt tine si pt bebe.
Nu stiu cum sa fac sa reusesc si eu sa beau mai multe lichide .. nu cred ca beau mai mult de 1,5 litri pe zi , stiu ca e putin , dar nu pot mai mult... si asa merg la toaleta la fiecare 30 de minute daca nu si mai putin.Durerile alea de burta si de spate sunt din ce in ce mai deranjante..sa vad ce o sa-mi spune si mie luni la control.. parca vad ca nu mai am col deloc.
Cam atat de la noi .. pun un film sa vad daca am rabdare sa ma uit.. va pup !!!!!!

36+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput