Felicitari Sophia_m,Bradraisa,Mihacor!!!
Raspunsuri - Pagina 19
miky82 spune:
Buna fetelor
Miha imi pare nespus de rau prin ce ai trecut, dar trebuie sa fi opimista si sa mergi mai departe sa iti duci visul pana la capat.
suntem alaturi de tine
gabyv spune:
Miha, o sa ramai si data viit va fi mai bine
, asa a vrut DD sa fii tu incercata. O sa treaca cu timpul, mai ales cand o sa ai
in brate.
Monique77 spune:
fetelor,
nu stiu cine zicea ca i-a zis doctorul ca daca incepe sa ii iasa in loc de secretie omogena, niste ..sa zicem cheaguri albicioase..inseamna ca incepe sa se elimine endometrul (deci fara nimic rosu)
am inceput si eu sa am d-astea
sa nu mai sper?
mai cunoaste cineva acest detaliu care s-ar parea ca e esential???
Monique77 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gabyv si eu mai am zile de astea cu suparare ![]() Uite eu azi sunt in ziua 10 si am dureri de cm nu inteleg de ce... |
gaby eu asa am avut toata luna
ba m-a luat ba m-a lasat ....
so....nu stiu ce sa mai credem
magddalena spune:
buna seara
imi pare ff rau miha putere multa sa ai sa mergi mai departe
cred ca e luna de vina ca ne certam cu sotii ca si la mine e furtuna cu tunete si fulgere

eu sunt ziua 21 cand pot sa ma testez??![]()
am luat-o razna e ff devreme,nu?
va pup o seara linistita si calma

gabyv spune:
Am fost la dr, aparent nu stie de ce ma doare si a zis ca endomentrul nu este inca maturat
, dar ca am ceva foliculi, asa ca sunt pe calea cea buna ![]()
mihacor spune:
miha,eu sunt alaturi de tine...sunt sigura ca DD o sa iti faca cadou un bebeu frumos...de data asta nu a fost sa fie,nici nu vreau sa stiu ce ai tu acum pe suflet,dar tu ai fost si esti optimista...si vei trece peste toate...eu una iti promit ca daca vin acasa,nu conteaza ca sunt o groaza de km de la timisoara pana la voi,dar vin sa te vizitez...daca stam 3 spatamani in august...ai grija de tine...
eu sunt bine,abia astept sa vina miercuri sa merg la medic...
fetelor eu degeaba,nu ma pot rupe de voi...la odisee nici nu intru...simt ca locul meu e aici,chiar daca sunt gravida...
katy,hai capul sus si lasa butoiul in pace...
lore,eu nu cred ca vrajile pot sa te afecteze daca nu crezi in ele...dar poti sa ceri sfatul unui preot in care tu ai incredere...eu asa am facut si m-am rugat mult...
gaby 

anca 

hai cu bebeu...
Sa dea DD sa fie
si sa stea acolo cuminte...
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihacor miha,eu sunt alaturi de tine...sunt sigura ca DD o sa iti faca cadou un bebeu frumos...de data asta nu a fost sa fie,nici nu vreau sa stiu ce ai tu acum pe suflet,dar tu ai fost si esti optimista...si vei trece peste toate...eu una iti promit ca daca vin acasa,nu conteaza ca sunt o groaza de km de la timisoara pana la voi,dar vin sa te vizitez...daca stam 3 spatamani in august...ai grija de tine... eu sunt bine,abia astept sa vina miercuri sa merg la medic... fetelor eu degeaba,nu ma pot rupe de voi...la odisee nici nu intru...simt ca locul meu e aici,chiar daca sunt gravida... katy,hai capul sus si lasa butoiul in pace... lore,eu nu cred ca vrajile pot sa te afecteze daca nu crezi in ele...dar poti sa ceri sfatul unui preot in care tu ai incredere...eu asa am facut si m-am rugat mult... gaby ![]() ![]() ![]() ![]() anca ![]() ![]() hai cu bebeu...Sa dea DD sa fie si sa stea acolo cuminte... |
Miha sa ai mare grija de tine si de
din burtica. Oricum nu ai ce sa imi faci sunt constienta ca doar eu trebuie sa ma imbarbatez si sa imi revin.Inca nu stiu daca sunt pregatita sa merg acasa, mi se rupe sufletul am plecat 2 sau 3 si merg singura inapoi.Astept analizele de la anatomie patologica ca erau 2 graunte mici si sunt asa de curioasa sa vad daca erau embrioni, daca erau gemeni.
Imi pare rau ca am spus la asa multa lume ca acum trebuie sa dau explicatii si nu ma simt in stare.
Cu voi vorbesc ca voi ma intelegeti nu doresc sa treaca nici o femeie prin ce am trecut eu,
Va doresc sa aveti o zi buna si sa avem niste vesti bune.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Buna dimineata!

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.