Felicitari Sophia_m,Bradraisa,Mihacor!!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Fetele mi-a mai trecut sarea de suparare, am tras o repriza buna de bocit ca sa ma descarc. In seara asta, la 8, am programare la medic. S-ar putea sa ma insoteasca si sotul. Fetele in comparatie cu cele care ati trecut printr-o pierdere a sarcinii, durerea mea e muuult mai mica. Parca mi-e si rusina ca ma plang. Fetelor, sa va dea Dumnezeu curaj sa mergeti mai departe si sa ne ajute sa ne vedem visul implinit.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Camcris sa aveti parte de vreme frumoasa, sa va relaxati si sa vi se implineasca dorinta. Deci te asteptram 2 in 1 la intoarecere.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna gagici!
Sa traim o saptamana linistita si numai cu vesti bune!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Unde sunteti toate?

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Miha,
tine-te tare

eu am fost in alergaturi si treburi la munca
haide ca ce a fost greu a trecut sa speram

de acum inaitne capul sus chiar daca e greu

pupicei

Mergi la inceput

Offff Miha Suntem aici sa putem plange,sa putem spera, sa putem visa sau sa ne bucuram impreuna.
Chiar daca vei lipsi in urmatoarea perioada, cel putin eu asa am simtit atunci, vei reveni aici la aspirante optimiste.

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Camcris si eu ma bucur k plecati la sovata , Sti ca noi plecam in grup....mai sunt : draguta , gaby, paula, didi,cixi..... astea cu vechime multaaaaa

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankcta

Camcris si eu ma bucur k plecati la sovata , Sti ca noi plecam in grup....mai sunt : draguta , gaby, paula, didi,cixi..... astea cu vechime multaaaaa

Ancuta , in curand

ma primiti si pe mine in grup?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

si eu mai am zile de astea cu suparare
Uite eu azi sunt in ziua 10 si am dureri de cm nu inteleg de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

Citat:

Ancuta , in curand

ma primiti si pe mine in grup?

Dar pe mine ma primiti?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:

Offff Miha Suntem aici sa putem plange,sa putem spera, sa putem visa sau sa ne bucuram impreuna.
Chiar daca vei lipsi in urmatoarea perioada, cel putin eu asa am simtit atunci, vei reveni aici la aspirante optimiste.

Ancuta , in curand

Eu cu voi ma simt bine si sper sa treaca timpul mai repede si usor si sa raman repede graviduta si sa am o sarcina usoara.
Am vorbit mai devreme cu nepotelul meu iubit de 3 ani si ma simt mai bine. Mi-a zis asa frumos ca ma iubeste si a zis tusa hai acasa, mi-a mai povestit verisoara mea ca atunci cand maicasa se enerveaza si tipa la el el are o replica noua acum: stop stai calma nu te enerva.
Asa m-a amuzat de ce ii vine in minte la mititelm si am prins un pic de putere ca daca DD nu o sa imi dea un copilas am nepotei destui, frumusei si dezghetati foc.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput