Buna vreau sa va intreb cam cat iau copii vostri in greutate dupa 1 an de ex?
baietelul de 2 ani are 13 kg la 1 an avea ~11
cel de 4 ani jumate are 22 si acu 1 an avea 19 jumate ..e bine cum iau ei in greutate asa putin?adica mai bine un pic de 2 kg intr-un an
a mea mandruta la un 1an avea 10 kg, acum la 1,9 are 10.4 kg...tinema rau la silueta...ea ia foarte greu in greutate si slabeste f repede...sa vedem daca cand o fi adolescenta ![]()
multumesc
,inseamna ca stau bine cu greutatea ma bucur ..ma miram ca ei sunt mancaciosi dar nu pun pe ei ![]()
Nu pun prea mult pt ca se inalta si in momentul cand cresc in inaltime nu mai pun :carnita" pe ei..stagneaza greutatea..ia vezi de curiozitate cat cresc in inaltime intr-un an..si ai sa te linistesti
Numai bebelusul meu e "obez" la 6 luni si jumatate.
L-am nascut de 2,850 kg si acum are 8,750![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 Numai bebelusul meu e "obez" la 6 luni si jumatate. Gabriela mami de Tudor Andrei (29.11.2010)"Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
si fetita mea ia bine in greutate am nascut-o cu 3200 si acu la 4luni are 7kg
,baietii ai dreptate oana s-au inaltat baietii dar nu vreau sa fie slabanogi![]()
Pana la o anumita vasrsa sunt slabanogi dupa care se indreapta..au etape, cand cresc in greutate nu cresc in inaltime si invers..deci se compenseaza..Dar eu sunt de parere ca decat unul indesat mai bn unul mai slabut...oricum eu am pitici pe creier ..imi plac oamenii slabi...
Dudu la 3 ani si 5 luni are 13.5kg...la 1 an avea 8.600kg la 2 ani 10.600kg la 3 ani 12.600kg... deci 1 kg la 6 luni!
Culmea este ca posteaza mamicile de copii normali sau care par a fi prea subtirei insa nu am intalnit postari ale mamicilor de copii supraponderali pe care din pacate ii vad din ce in ce mai des in jurul meu.