Din nou la socrii

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu stiu daca s-a crescut valoarea casei, chiar nu stiu.
Mai ales ca eu intelesesem (dar m-am inselat) ca baia si bucataria sunt corpuri separate, pentru aia trebuia autorizatie de constructie.
Pentru amenajari, renovari, nu trebuie asa ceva. Deci, ce au facut ei nici nu exista. E mai rau.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Noi am marit un pic holul si nu exista autorizatie pentru asta.Si ca sa ne vanda noua socrii partea in care am investit iese din discutie pentru ca nu ar fi de acord.Oricum ne-am baga si mai tare in datorii iar situatia dintre noi si tensiunile dintre noi nu se vor schimba doar ne va oferi siguranta ca nu vom imparti cu cineva in ce am investit.

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Alina,ar trebui sa stii macar de acum,ca indiferent ce faci(chiar si un "amarit"de gard)ai nevoie de autorizatzie de constructzie si e bine ca realizezi ca asta n-ar duce la rezolvarea conflictelor dintre voi!

Nu ai alta alternativa(sa te mutzi) decit s afaci ce-i mai bun in situatzia in cxare esti!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput