Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***326***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Gina, bicla cu roti ajutatoare pt Calin. Mamaaaaaaaa, da ce avansati sunteti. Bravo. Rares abia daca impinge de 2, 3 ori pe tricicleta. I-am luat una din Selgros, acum vreo 3 sapt.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Noi avem tricicleta de vreun an si s-a cam plictisit de ea. Dar stai linistita nici Calin nu "da la pedale". Ca e destul de lenes. Insa e terminat dupa bicicleta fetitei unor prieteni si ne-am hotarat sa-i luam si lui. Poate il stimulam sa mearga singur. Mai sunt unele, speciale pentru copii de 2 ani, care nu au pedale. Si care il ajuta pe copil sa invete treaba cu echilibrul. Insa am zis sa-i luam direct una din asta cu pedale si roti ajutatoare. Ca sigur am da banii pe aia fara pedale si in sezonul viitor ar trebui sa-i luam alta, cu pedale. Asa ca ii luam direct asta si o poate avea pana pe la 4-5 ani.

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Cat despre "serviciu", poate numai daca lucrezi la arhive, al'fel o faci pt... gloria neamului Amu daca reusesti sa bagi chestia asta in planul de cercetare e o treaba, dar rareori reusesti asa ceva. Stiu pe cineva care a obtinut o bursa pt asa ceva, dar trebe muschi multi. Si eu inca is la categoria musca. Da' am vise faine, nu?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

ei, musca... zici si tu ca sa te alinti... io cred ca de-acum poti sa treci la nivelu urmator, cocos sau care-o fi plus ca odata ce-ai inceput sa inaintezi, poti sa mergi doar mai departe, de-ntors nu e loc
care e etapa urmatoare dupa doctorat, faci post-docuri ca sa intri pe post de conferentiar? ori ce ai de gind? cumnata-mea (a facut fizica) abia anul asta a prins un post, dupa 5 ani de post-docuri... acum se muta de la Poitiers la Compiègne.

Mergi la inceput

pentru vomitaturi io am luat coca-cola, a fost singurul "medicament" care a mers... dar nu am curaj sa iti zic sa-i dai lui andrei

Mergi la inceput

Izia si tati s-au intors aseara din vacanta, tati a venit incintat (Izia e mereu fericita, nu imi faceam vreo problema) si a zis ca vrea sa mai plece cu ea.
A fost mereu in centrul atentiei, ca tatic dedicat ce se plimba cu o fetita inca bebelus au fost si la sarbatoarea muzicii, Izia a dansat si a fost atractia serii, cred ca impreuna cu Sophiphi ar face un grup extra (chiar pe unde umbla Ilink?).

Aseara io am venit tirziu de la servici, asa ca am vazut maimutica in pat, dormind, n-am avut curaj sa o pup, sa nu o trezesc, mai ales ca azi are "zi grea". O dusei la cresa de care apartine nanny, a plecat in grup in excursie, la ferma cu animale. Stau toata ziua, se intorc deseara Trebuia sa mearga si nanny cu ea, dar e bolnava, asa ca e in grija educatoarei. Am asezat-o in minibus, chair in fata, ii luasem de acasa o masinuta sa aiba cu ce se juca (au de mers o ora) si ne-am luat ramas bun rinjite. Si le-am zis la educatoare sa nu o piarda, ca fie-mea e mereu in miscare, cu okii dupa copii, dupa animoale si orice altceva decit adultul care e cu ea....Si stiu ca se va intimpla, dar acolo sint numai copii, asa ca nu are cine "o fura", ca mie de-asta imi e teama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitolul 327

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Chatonel, nici nu stii ce mult imi place felul vostru de a o creste si educa pe Izia!

Andrei a dormitat toata ziua, nici nu s-a ridicat din pat.Febra nu are, de vomitat nu a mai vomitat, nici scaune apoase nu a mai avut (de fapt nu a mai facut deloc). Il las in pace, pe ideea ca simte el cum ii este mai bine. A baut apa multa, cu saruri, asa ca sper ca nu e deshidratat, de asemenea a mancat vreo 50 de ml de supa de morcovi, cu morcov pasat in ea. Sper ca fac bine ce fac!

Mergi la inceput

Oare cand se intorc grecoaicele noastre din vacanta?

Mergi la inceput

Azi s-au dar rezultatele la Evaluarea Nationala: am ucenici stralucitori, ce mai, din punctul asta de vedere sunt fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

Alaltaieri fu ziua Gazei!

La multi ani, Gazaaaaa!!!

Gulia bolnavioara si mamica ingrijorata!
Calinul silentios si biciclist!
Izia plimbareata, vesela si dansatoare, distractie la ferma!
Monnavs, foarte fain explici! Bafta, sa iasa asa cum iti doresti! Si spor la curatenie si bagaje!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput