Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***326***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

pai si-n ardeal pe ce limbi se scriau? nu in maghiara?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Nu numai. F multe is in lat.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

atunci te sustinem!!! vreau si io la biblio cu tine, sa vad scrisuri latine cu coadele de maimute (cica asa se scriua, cu intorsaturi si imbirligaturi de nu stiai care e litera si care e ornamentu )

chiar, cine-ti da acces la documentele necitite si netraduse? si in ce conditii?

si cum faci ca sa-ti fie "servici"? (adik sa ai si leafa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

atunci te sustinem!!! vreau si io la biblio cu tine, sa vad scrisuri latine cu coadele de maimute (cica asa se scriua, cu intorsaturi si imbirligaturi de nu stiai care e litera si care e ornamentu )

chiar, cine-ti da acces la documentele necitite si netraduse? si in ce conditii?

si cum faci ca sa-ti fie "servici"? (adik sa ai si leafa)

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Depinde in subordinea cui intra biblioteca in care se afla dumnealor. Si nu-mi spune de cozi de maimuta (ligaturi) si de prescurtari, ca eu, cel putin, am cedat nervos la scrierea gotica...

Cat despre "serviciu", poate numai daca lucrezi la arhive, al'fel o faci pt... gloria neamului Amu daca reusesti sa bagi chestia asta in planul de cercetare e o treaba, dar rareori reusesti asa ceva. Stiu pe cineva care a obtinut o bursa pt asa ceva, dar trebe muschi multi. Si eu inca is la categoria musca. Da' am vise faine, nu?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza tufete
Da" ce forum ,telectual aici....Ba o dam din statistici si studii demografice (despre copii) ba cum am ajuns sa vorbim vorba vorbita

Iuca, imi pare tare rau de Biencutza.

Simona, asemenea. Of...asa mi-e teama de cazaturi. Si Rares a cazut cand am fost la tara si si-a taiat buza superioara, i-a rams un pic de semn dar sperietura a fost amxima. Tragic a fost ca a cazut chiar in ochii mei...ceva fractiune de secunda. In fine...a trecut.

Eu astept sa treaca timpul si muncesc cu spor la serviciu caci de sapt cealalta intru in concediu (de pe 9) si plecam la mare. Apropo, ALINA, ramane cum am stabilit.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Neatza si de la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Am avut o noapte din cauza de copil urlator dupa lapte - dar m-am tinut tare si nu i-am dat, ca pediatra a zis sa i-l scot din meniu cat vomita si are scaune moi. Acum ma macina urmatoarea problema: ce sa-i dau sa manace acum dimineata, ca sa nu-i fac rau? ( Inca nu s-a trezit zmeul si-l las sa doarma cat poate, ca sa se refaca stomacul) Andiaroro, rogu-te, hai cu un sfat, ca stiu ca gastro-entero-astea sunt "specialitatea" voastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Aici sunt ca tanti a noastra a intepenit de spate si inlocuitoarele dispo sunte departe, asa ca...ne distram.
Musai sa scoti lactatele si legumele verzi.
Eu sunt drastica in prima faza si propun doar orez si morcov "fierte" in apa fara alte adaosuri, iar desert: mar sau gutuie "la cuptor".
Mic-dejun: banana (unii sustin ca si asta ar tr coapta, dar nu mi-am batut capul)

Daca nu vrea din astea, treci la indulgente: biscuiti populari, o coaja de paine sau niste paste simple.

S-ar putea sa nu se atinga de mancare.
Inseamna ca il doare burtica. O sa-si schimbe el opinia , cand se mai linisteste.
Important e sa se hidrateze: ceai de menta cat cuprinde, apa simpla, apa cu ceva saruri de rehidratare.
La noi:
- Alex incepe cu greva absoluta si apoi bea si manaca orice ii propun
- Anastasia bea numai apa chioara si mananca doar paine goala si, eventual, banana

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Wow, cata promptitudine!

De ieri i-am dat apa cu Hidrasec, insa in cantitati mici: cu lingurita, pentru ca avea tendinta ( si nu numai tendinta) sa vomite tot ce inghitea. Azi noapte i-am dat o cantitate mai mare de apa cu saruri de rehidratare ( vreo 70 ml). Ultima data a mancat cativa covrigei -ieri pe la sapte- pe care i-a dat afara. Acum sa-i dau banana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Incearaca cu banana si mai incolco poate redevine prieten cu covrigeii...Saracul, Adei!
Asta-i prima faza ...cu vomitaturile.
O sa tot fiu prin zona.

Profitam ca-i lipita de Titiii(teletubisi) sa termin ce am facut azi-noapte in contul zilei de azi si se vede cat sunt de constiincioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna dimineata

Multa sanatate Andreiului! Iuca, Simona... of, of. Daca am putea sa-i pazim de toate problemele...
Maine mergem sa luam bicla de copii mari lui Calin. Bine, cu roti ajutatoare... Si va dati seama ca eu ma bucur mai tare decat el...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput